Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello HL2 fépigényrõr valamit ondjatok már nekem valamit

CalebJoe
Szerintem még mindig 100-120.000 körül van.
Dichter
Mennyibe fáj most egy ATI 9800 xt??

Adam5
Én amiko vettem a 9600XT-et akko connect3d-etvettünk és aho nem vót 😞 de pl asus vagy saphire hez volt, ugyan az a kártya csak 10e vel drágább volt. ha tudom akko lehet hogy inkább olyat veszek...

Skiper
Nekekm vót 9600XT-m, ahhoz kaptam. Most 9800pro-m van, de kupon is van !!!!

gyuri http://gyur6.uw.hu

Dichter
Utánanéztem, télleg nem.

toMpEr
ahozsem

Dichter
Meg PRO-hoz.

toMpEr
mercsak XThez jar

Dichter
Én a 9800 SE-mhez miért nem kaptam??

[NST]Cifu
Igen, de le kell szedned hozzá a STEAM-et, pl. INNEN, majd felrakod, elindítod, csinálsz egy accountot. Elvileg majd a "Games" gomb alatt fog megjelenni, és ott valami opcióval érhetjük majd el. Remélhetõleg minél hamarabb. 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

serious
Én vettem egy radeon 9800xt-t és adtak hozzá egy HL2-es kupont. Ez azt jelenti hogy ha kijön a játék ingyen letölthetem ugye?

[NST]Cifu
Ahh... már látom. Mi testesítjük meg a józan paraszti erõt pajszerunkal, a hõsnõnk meg az észt képviseli erõkulcsal. 😊))

Elképzelem ahogy egyszerre lendül meg e két félelmetes fegyver... 😊)

CalebJoe
CalebJoe
Nagyon várom ezt is!

Skiper

Dichter
Matisz

2003 E3 Fizika videóbol lett kivágva...
Ez az üveg tábla függõlegesen a tengeje körül forgott és szemléltette, hogyan szûrödik át rajta a fény...
Melette még 3-4 ilyen tábla volt ami a fény játékát szemléltette különbözõ felületeken

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Skiper
Ez a izé... mitulás bátcsi hozta...
Mondta Matilda nagypapa vagy ki a rák.
Na szóval az a kép asszem abból az elsõ nagy múviból lett kivágva, ami már 1 éves sõt több és az a map benne vót/van a hl2 lopott bétában!

Meg még 600 fajta képszerkesztõvel.

Paint shop próval lehet ilyet csinálni.

Adam5
Természetesen a HL2ekre gondolok

[NST]Cifu
Térdre, imához fiaim, a messiás eljövé...! (csak jöjjön már, megveszek a türelmetlenségtõl!)

Adam5
LÁL HL templom

Akkor honnan szedted le az XSI v. 4.0-t?

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Ok, küldd el a képet.

Andie
Nem szeretnék ilyen anyagi dolgokba belemenni, de csak néhány tétel : 50 albi, 40 rezsi, kb 30 kaja, 15-20 benzin+kocsi, plusz sajnos az utóbbi idöben anyáméknak is igencsak kellett csúsztatnom. Szóval soknak tünik ez az összeg, de sajna a kiadások sem filléresek.
Akárhogyis, 2-3 havi spórolás után tudnám csak megvenni az új konfigot, amit meg is teszek, addig átmeneti megoldásként kértem a segitségeteket.
Közben kideritettem, hogy Abit KT7A-ba SD ram megy be, max 1.5 giga. Viszont annyiban van az SD, mint az új DRamok, pl 512mega 18ezer. Hüjeség lenne SD-t venni, mikor már az új konfigomba is megkapom majd ennyiért az új ramot.
Tehát asszem maradok a seggemen, most olvasgatok egy AbitKt7A tweak-et, talán ezeket megjáccom, bár a srác 3-4 fps-ért küzd itt órákat a bios menüben...

Az apró cserélgetés sajna nemmegy, mert mit cserélek? Max alaplapot? Abba már nem megy bele a ram, vagy legalábbis butaság lenne belepakolni az 1.6-os amd-t meg az sd ramot.
Tehát inkább félrepakolom a zsét, azt októberben beficcen valami új konfig. Addig meg majd lesem, mit meséltek az HL2-röl 😊

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Random_
(ha nekem az utolsó mondat problémás lenne akkor nem lenne "problémás" új gép vásárlása)

Persze ez már nem az én dolgom. 😞

Ilyen esetben akkor marad az apró cserélgetés ahogy a pénz engedi.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Glpetyus
Megy a bót' 😊)

Andie
Eh, sajna az utolsó mondat a "problemás"

Random_
Ki van bõvítve a sulinet!
Bárki igényelheti aki magánszemély.
Lehet pl olyan opció, hogy fele gépet a te nevedre veszed másik felét meg barátnõ, haver vagy családtag és így 120ezer az adókedvezmény.

"A Sulinet Expressz pályázat és a jogszabály alapján adókedvezményre jogosultak:

2004. július 1. napjától az Szja. törvény rendelkezése szerint valamennyi magánszemély csökkentheti az összevont adóalapjának adóját a számítógép, számítástechnikai eszköz megszerzésére fordított összeg 50 % - val, de legfeljebb évente 60.000,- Ft-tal, az alábbiak szerint (ld. még 2. pont):

a) akinek éves jövedelme nem éri a 3.400.000,-Ft –ot teljes mértékben,

b) akinek éves jövedelme 3.400.000,-Ft és 4.000.000,-Ft közé esik, a 60.000 forintos adókedvezmény arányosan csökkentett részével tudják az összevont adóalapjuk adóját csökkenteni.

Az a magánszemély, akinek éves jövedelme 4.000.000,-Ft -ot meghaladja, az nem veheti igénybe a Sulinet Expressz Program nyújtotta adókedvezményt."

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Andie
Sulinetre? Az sajna nemmegy, lévén én már túl vagyok rajta, gyerekem meg még nincs 😊
De ha valaki erös hardware-es, és egy sörért ránézne a gépemre, azt megköszönném... 😊

Random_
nézd meg mert lehet, hogy érdemesebb lenne venni egy új gépet idõvel sulinetre

Andie
Abit KT7A... a procit most hirtelen nemtom. Majd otthon megnézem Aidával...

Random_
milyen alaplapod van?
lehet, hogy azért megy 1.4-en a proci mert 1600+ -os Athlon XP?

Andie
Hát ráférne, sajna kezdhetném az alaplappal, új proci, vidkari, bele ramok... ez igy sebtében több, mint 100 rugó. Sajna ennyim most nincs a célra, föleg, hogy meg akarok venni egy Caprit.
De a ramot azért beficcentem, csak kérdés milyen kell? Dimm? SD? Meg valamiért az 1.6-os amd is csak 1.4-en hajlandó futni. Hol lehet infót találni erröl az alaplapról?...

Random_
Na ja beleférne, de szerintem ha már lesz ram a gépében akkor már elmegy a game. Késõbb meg cserélhet más gépet. Én lehet, hogy megvárom a kész game alapján készült teszteket és úgy veszek videókarit.

Random_
Mind1 az milyen a ramod cseréld le 2 db 512-re!
A 256-ot meg add el. Pénzed szerint vegyél 266, 333 vagy 400-as ramokat. Azért lehet hasznos 400-as ramot venni mert akkor késõbb elég lecserélni a procit 64-es AMD-re meg az alaplapot egy jóra és kész.

Glpetyus
vagyél=vegyél

Glpetyus
Vagyél még ramot az nem drága...
Bár új proci+vidkari is elférne... :/

Random_
persze mikor bementél az alfában egy pályára az összes script lefutott az elején mert ugye bugos volt pl amit említett a Andie, hogy lekaszálja a faszikat a gerenda az már pályáralépéskor kaszált 😄
na meg az AI mozgása is elõre beadott útvonal mindig egy helyre lõtt és ugyanúgy jöttek be akármit is csináltál

Álítólag ez akkor azért volt script mert nem volt idejük rendesen megcsinálni, de szemléltetni akarták milyen interaktív lesz ha elkészül a game. Szóval lehet még tök jó is. 😊)

Glpetyus
Há' rá vagyon írva 😊

Andie
Honnan lehet megállapitani, hogy milyen ramom van?
Abit Kt7A alaplap.
(bocs, hw-hez láma vagyok)

Andie
No látom már megint nagyon up-to-date vagyok
Na mindegy, meglássuk.
Köszi az infókat!

Random_
én 1.6-os AMD-n próbáltam és szépen elment csak nem árt 1 giga ram szerintem igazán nem drága és nagyon meglátszik a gép teljesítményén én GF4 Titanium-al játszottam valószínûleg azért valami jobb cucc azért nem árt majd

lwb
lol! ezt nem is tudtam. scripteltek? ez azért gáz ... 😞

M@TriX
a vidkari kell már a 256 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Random_
ezek a promo cd-s cuccok már majdnem egy évesek
na és a kilopott verzióban benne is volt egy pár pálya ezek közül ott kiderült, hogy a videókban mutatott alterbatív és interaktív dolgok mind scriptelt események voltak szóval semmi beleszólásod nem volt a dolgokba de azért még reménykedhetünk hátha