Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toMpEr
Nem fake az alfabol van

Adam5
Adam5
azért erre ne vegyél mérget, könnyelmû kijelentés 😄DD

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Hentes Bill
😄DD

Boldog Karácsonyt!

Beagie
kivéve a CS:CZ-t ami fél év volt

www.gtr-masters.hu

2 max 3 hét

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Adam5
Miután aranyra rakják a gamet általában utána mennyi idõvel szokott megjelenni? Vagy mindig más?

talán a doom és a hl kiadása közti ca. 1 hónap jót is tehet a hl-nek, arra már mindenki odavissza szétjátszotta magát a doommal 😊

Mayday
En nem igy latom a helyzetet. Mar honapokkal ezelott is ezt az idoszakot celoztak, nyar vege. Es most, nyar vegen meg is vannak. Es sok bugot irtottak ki (elmondasuk szerint), ha az ellenfelekre figyeltek volna, akkor benne hagyjak, es kiadjak.
De ok szepen meg dolgoztak rajta, es ugy toljak a Vivendi ele jovo heten, es ezek utan a Vivendi mar kiadhatna augusztusban is, ha a d3-mal foglalkozna, de megis szeptembert celoz.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Beagie
<i>Es nehogy azt hidd, hogy aki valoban meg akarja venni a HL2-t, mert varja, szereti, azt erdekelni fogja, mikor jelenik meg a Doom</i>

Én nem hiszem, csak az a gáz h a Vivendi/Valve viszont ugy látszik igen és ahelyett h a játékra koncentrálnának a potenciális ellenfelekkel foglalkoznak.

Mondjuk miután tavaly összevissza hazudoztak mindenféle szept 30-ról én egy szavukat sem hiszem

www.gtr-masters.hu

Majd akkor hiszek a dátumban ha elötte 2-3 héttel lessz 1 aranybejelentés... Addig amig nincs arany nem is reménykedek... 😊

dr Kotász
Hát, hogy a stílusnál maradjunk: caution with the date...
Mayday
LOL, azert felkeszrol szo sincs.
Es nehogy azt hidd, hogy aki valoban meg akarja venni a HL2-t, mert varja, szereti, azt erdekelni fogja, mikor jelenik meg a Doom. Persze ez magyarorszagon tulnyomoreszt abban merul ki, hogy a juzerek mindkettot letoltik, de vagyunk meg itt is jonehanyan, akiknek ennel tobbet jelent. Es hidd el, nem azert adjak ki, mert nem tudnak kinjukban mit csinalni...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Beagie
Quoting a recent conversation with Doug Lombardi from Valve Software, HalflifeSource.com is reporting that Half-Life 2 should reach Gold status in the next week and will hit the store shelves in mid to late September: "Half-Life 2 will be passed on to publisher Vivendi for final mastering and duplication within days for it's early August target. The official appearance will make store shelves sometime in mid to late September". Thanks: Planet Half-Life. Maybe Half-Life 2 will be released again on September 30th...

gamershell

hehe, megint elõadják a szept 30 trükköt 😊
(vagy kínjukban már nem tudnak mit csinálni a doom3 ellen és kiadják félkészen)

www.gtr-masters.hu

Jah csak tod az a gáz, hogy egész mo-n nincs egy olyan sem ami kelett volna. Nem voltak konkrét kérésim csak annyit mondtam boltban, hogy x800 pro VIVO. De egyik nagykerben sincs 😞 Mindenhol 3-4 hétre mondták, ezért inkább sima pro melett döntöttem ami "elvileg" pénteken már a kezeim között tarthatok 😊

Mayday
Jogos, nekem tavaly tortent a "nagy attores", szeptember 30 elott vettem 9800Pro-t, 92-ert, de meg fullosan jatszom 1280-ban a Far Cry-t 😊 Remelem, meg szepsegeket hozok ki az uj nagyagyukbol is...

4-5 év azért tulzás. Én max 3-4 évre számolok elõre. Én amikor 2001-ben megvettem Asus Gef3 Ti200-at akkor az számított a csúcsnak és 80 ropi volt, lassan 4 év elteltével is mennek vele a gammák de pl: Doom3, Stalker vagy HL2-höz már igencsak kevéske lessz...

Most látom idõszerünek váltani és inkább megint kiadok enyi pénzt én csak reménykedni tudok, hogy megint elleszek vele 4 évig...

hiba
vettem anno x800prot, 1 hetet vartam es viola lett x800prom 😊

hiba
geforce2mxed van 😊

cifuatwork
LoL 😊)))
Ez nagyon jó volt.

cifuatwork
Szóval vettél, pardon, elõrendeltél egy jó kis kártyát, csak lehet, hogy egy hónap múlva kapod meg?
Bevallom én már jártam így nem egyszer, éppen emiatt döntöttem úgy, hogy több ilyet nem játszom. Van itt a raktáron vagy nincs? Van? Akkor kérek egyet. Nincs? Akkor a viszontlátásra.

Mayday
Annyit mar megtudtunk, hogy lesz gepigenye. Tehat ha nincs geped, akkor tuti nem fog futni!
Masik kerdesedrol viszont annyit tudunk, hogy meg fog jelenni, allitolag...

Mayday
Hehe

Glpetyus
...

Random_
elég gáz az ha egy game csak azért jó mert szebb mint az elõzõ

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Köszönjük a kérdést.

Timbo
Hello ! mikor jelenik meg a game és mi lesz a követelménye????

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

hiba
az a baj hogy az uj gamek semmivel le szenek szebbek mint a regiek ha nem az uj kartyakon futtatod oket, mert amiket leginkabb fejlesztenek azokat leginkabb csak azok tamogatjak, igy ha csak regi vasad van a game is "regimodi" lesz

Random_
Nekem a Geforce4-el tökéletesen ment a HL2 alfa és a FarCry is elfutott. Persze nem a legszebben, de most gondolj bele ha veszel 120 ezeré egy kártyát mit fog az teljesíteni 4 év múlva? Inkább cserélem 2 évente az alkatrészeim egyszeri alkalommal kevesebbet kiadva.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Kandurex
Milyen 4-5 év?? Amikor fél éves termék ciklus van! Max. 2év. Egyébként megmondták a gyártók már nagyon régen: "Nincs szüksége az átlag playernek ilyen kártyákra, ezeket csak az elvakult HC -nek szánjuk."

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hát jobban megéri 4-5 évente 1x120-ezrest venni mint minden évben 40-50 körül...

Random_
Én maradok a 9600XT vásárlásmál.
Nem adok többet videókártyára. Majd ha olcsóbb lesz.

hiba
en mar vettem volna 😊

Az! Ma kelett volna megjönnie az enyémnak is de nincs raktáron 😞
Aszonták 3-4 hét mulva talán 😊

Amugy ár ará nem több kicsivel mert valahol még mindig 90-120 a 9800XT. Szal ha valaki enyit kiad egy kártyáért akkor hülye ha 9800xt vesz 😊

Random_
tisztára megérti veszek ötöt!

hiba
120korul mar x800xt VIVOt is kapni, csak nincs raktaron 😊

Adam5
jóvan de az ára is több 1kicsit...

serious
Az én 9800xt connect3d és adtak hozzá

Skiper
Én is ugyanígy érzek, ÁÁÁÁÁÁÚÚÚÚÚRGH!!!!!!

ha végre kiadnák, lenne egy jó játék, amivel gamelni bírnék. amik most vannak, az egyszerûen undorítóóóóóóúúúúúúúúrghááááághhhhrgh

gyuri http://gyur6.uw.hu

Skiper
jaja, és most az kerül 100-120ba

gyuri http://gyur6.uw.hu

Ehez annyit tennék hozzá, hogy sokan szídták a boltokat indokolatlanul.
Ha felmegy az ember a megvásárolt ATI, gyártó honlapjára, ott elolvashatja, hogy van e benne kupon vagy nincs.
Én is megvettem, és elötte megnéztem, hogy a gyártó mit ír.
Azt írta, hogy idén februártól a 9600xt-hez nem jár kupon. Ezután csak limitált darabszámban kapható olyan, amiben található kupon(beragadt, felhalmozott raktárkészlet esetén)
Szóval csak 9800-tól felfele van még kupon a dobozban.
Mayday
LOL 😊

a FaXoM kijöhetne már mert nagyon unom már hogy egyszer azt mondják hogy kiadják és nem adják!

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

HoppáHoppá

cifuatwork
A 9600XT kártyáknál volt egy szép kis kavarás - sok esetben árulták HL2 kupon nélkül, pár ezressel olcsóbban. Jobb helyeken még külön fel is volt sorolva, hogy 9600XT HL2 kuponnal X ezer forint, 9600XT HL2 kupon nélkül Y(<X) ezer forint. A miért jó kérdés, az egyik lehetõség az, hogy alapból kupon nélkül jött ki (ezt kétlen). A másik lehetõség, hogy lenyúlták belõle a kupont.

Amúgy egy idõben (tavaly év vége körül) a 9800Pro-khoz is adták a kupont, pl. a GexCube kártyákhoz.

Ráadásul teljesítményben is elmarad néhol 30-50%-al

cifuatwork
A boltok polcairól lassan kikopik, szerintem ahogy feltételeztem, a 9800XT-t leváltotta az X800Pro ill. az X800XT. Egyes helyeken még lehet látni az árlistában (pl. Mikland), de megvételre nem igazán ajánlott, hiszen drágábban áruljuák, mint az X800Pro-t...

Vegyé inkább x800pro-t sokkal jobbban jársz