Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
De ok szepen meg dolgoztak rajta, es ugy toljak a Vivendi ele jovo heten, es ezek utan a Vivendi mar kiadhatna augusztusban is, ha a d3-mal foglalkozna, de megis szeptembert celoz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Én nem hiszem, csak az a gáz h a Vivendi/Valve viszont ugy látszik igen és ahelyett h a játékra koncentrálnának a potenciális ellenfelekkel foglalkoznak.
Mondjuk miután tavaly összevissza hazudoztak mindenféle szept 30-ról én egy szavukat sem hiszem
www.gtr-masters.hu
Es nehogy azt hidd, hogy aki valoban meg akarja venni a HL2-t, mert varja, szereti, azt erdekelni fogja, mikor jelenik meg a Doom. Persze ez magyarorszagon tulnyomoreszt abban merul ki, hogy a juzerek mindkettot letoltik, de vagyunk meg itt is jonehanyan, akiknek ennel tobbet jelent. Es hidd el, nem azert adjak ki, mert nem tudnak kinjukban mit csinalni...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
gamershell
hehe, megint elõadják a szept 30 trükköt 😊
(vagy kínjukban már nem tudnak mit csinálni a doom3 ellen és kiadják félkészen)
www.gtr-masters.hu
Most látom idõszerünek váltani és inkább megint kiadok enyi pénzt én csak reménykedni tudok, hogy megint elleszek vele 4 évig...

Bevallom én már jártam így nem egyszer, éppen emiatt döntöttem úgy, hogy több ilyet nem játszom. Van itt a raktáron vagy nincs? Van? Akkor kérek egyet. Nincs? Akkor a viszontlátásra.
Masik kerdesedrol viszont annyit tudunk, hogy meg fog jelenni, allitolag...
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem adok többet videókártyára. Majd ha olcsóbb lesz.
Aszonták 3-4 hét mulva talán 😊
Amugy ár ará nem több kicsivel mert valahol még mindig 90-120 a 9800XT. Szal ha valaki enyit kiad egy kártyáért akkor hülye ha 9800xt vesz 😊

ha végre kiadnák, lenne egy jó játék, amivel gamelni bírnék. amik most vannak, az egyszerûen undorítóóóóóóúúúúúúúúrghááááághhhhrgh

gyuri http://gyur6.uw.hu
Ha felmegy az ember a megvásárolt ATI, gyártó honlapjára, ott elolvashatja, hogy van e benne kupon vagy nincs.
Én is megvettem, és elötte megnéztem, hogy a gyártó mit ír.
Azt írta, hogy idén februártól a 9600xt-hez nem jár kupon. Ezután csak limitált darabszámban kapható olyan, amiben található kupon(beragadt, felhalmozott raktárkészlet esetén)
Szóval csak 9800-tól felfele van még kupon a dobozban.
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
HoppáHoppá

Amúgy egy idõben (tavaly év vége körül) a 9800Pro-khoz is adták a kupont, pl. a GexCube kártyákhoz.