Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
HL2-t viszont megveszem, amint kaphato lesz nalunk, es tobb idot fogok raszanni. Akkor is, ha savanyu lesz a szolo, a Te szavaiddal elve...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Tkp semmit nem varok ugy, mint a HL2-t 😊 De az a hangulat, ami mar a videokbol is atjott... Durva. Nem a grafikarol beszelek, bar az is gyonyoru, de nem fog UGY utni, mint utott volna 2003. szept 30-an. Ezt azert mondom, mert a jatekosok tudat alatt is feljebb tettek a mercet a Far Cry, meg gondolom, most a D3 hatasara. Igy a HL2 ugyanolyan csucs lesz, de nem ugy nyugoz le, mint pl tavaly a videokkal, amikor meg kozel sem voltak ilyen jatekok a piacon.
Csak nehogy túl magasra tegyétek a lécet ezzel a játékkal kapcsolatban, mert aztán savanyú lesz a szõlõ. Én nem várok semmi konkrétat a hl2-tõl sem, ahogy a doomtól sem vártam. Így szinte biztosan tetszeni fog, biztos frankó kis játék lesz, de nem kell csodákat várni, fõleg Newellékkel nem. CS source az már érdekes lesz, arra kíváncsi vagyok.
aki jáccott (hülyeséget kérdeztem)a hl1 el az már biztosan tudja mivár a doomra
A singl mod csak arra van kihegyezve hogy parázz, és tüzelj, néha egy egy ajtó kódját kikeresed mások feljegyzéseibõl. Az ellenfelek pedig mivel zombik, buták és csak jönnek feléd.Persze mindez az Id-hez méltón profin ki van dolgozva de tipikusan az egyszer végig nyomom és csá kategoria.
Még a graf olyan is lenne mint lennt a hangulat vinnéa vállán az egészet...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
mondjuk ez nem is átlagos konfig
És ki is érdemli... 😊)
ERETNEK !!! Máglyára veled !!!

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Ez igy oriasi eges lenne Stalker, Doom3, Farcry, Painkiller stb mellett.