Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
Mostmar nagyon ugy nez ki, hogy meg esetleg augusztusban, de legkesobb szeptemberben. Ez az en velemenyem.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Krinyo
mostmár muszáj lesz minél hamarabb

toMpEr
mikor is jon?

Számból vetted ki a szót! Én is már elõre megrendelem és a gépemet már most elkezdem felkészíteni a HL2 fogadására! Totál leformázom Windows reinstall fontosabb programok és jöhet a HL2!!!

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Mayday
Egyebkent tul nagy "fortyogas" itt sztem nincs, szerintem egy normalis gondolkodasu jatekost, aki nagyon ra van kattanva a HL2-re, nem igazan hatja meg a D3. En pl. a d3-mal ugy vagyok, mint egy barmely mas mezei jatekkal (ami nem hl2 😊 ) kiprobalom, aztan kesz.
HL2-t viszont megveszem, amint kaphato lesz nalunk, es tobb idot fogok raszanni. Akkor is, ha savanyu lesz a szolo, a Te szavaiddal elve...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Hat en nem varom jobban a CS Source-t, mint a HL2-t 😊
Tkp semmit nem varok ugy, mint a HL2-t 😊 De az a hangulat, ami mar a videokbol is atjott... Durva. Nem a grafikarol beszelek, bar az is gyonyoru, de nem fog UGY utni, mint utott volna 2003. szept 30-an. Ezt azert mondom, mert a jatekosok tudat alatt is feljebb tettek a mercet a Far Cry, meg gondolom, most a D3 hatasara. Igy a HL2 ugyanolyan csucs lesz, de nem ugy nyugoz le, mint pl tavaly a videokkal, amikor meg kozel sem voltak ilyen jatekok a piacon.

Lacc
Gondoltam átnézek már ebbe a topikba is, itt milyen fortyogás folyik. Beigazolódtak a sejtéseim 😊)
Csak nehogy túl magasra tegyétek a lécet ezzel a játékkal kapcsolatban, mert aztán savanyú lesz a szõlõ. Én nem várok semmi konkrétat a hl2-tõl sem, ahogy a doomtól sem vártam. Így szinte biztosan tetszeni fog, biztos frankó kis játék lesz, de nem kell csodákat várni, fõleg Newellékkel nem. CS source az már érdekes lesz, arra kíváncsi vagyok.
cifuatwork
A két játék nem igazán egy kategória, hacsak azt nem nézzük, hogy a Doom3 története "enyhén" emlékeztet a HL:Blue Shift-re. De szvsz ezen kívûl nem sok közös van bennük... 😊

remélem leveri a Half-Life 2 de izomból a doom3-mat
aki jáccott (hülyeséget kérdeztem)a hl1 el az már biztosan tudja mivár a doomra
a doomot végig egyszer sem. A vége felé meguntam.
hiba
napersze a half life utan en sem nyomtam tobbe a quaket singlbe 😊

hiba
doomot is csak 1x nyomtad?

Én végig nyomtam az elsö három pályát a Doom3 -mal. Szerintem nem versenytársa a HL2-nek. A multiplayer rész teljesen elnagyolt, szinte semmi, ezzel szemben a HL2 már a megjelenés pillanatában is CS2-vel lesz felszerelve a jövõ meg szinte elképzelhetetlen, rengeteg minõségi mod jelenik majd meg.
A singl mod csak arra van kihegyezve hogy parázz, és tüzelj, néha egy egy ajtó kódját kikeresed mások feljegyzéseibõl. Az ellenfelek pedig mivel zombik, buták és csak jönnek feléd.Persze mindez az Id-hez méltón profin ki van dolgozva de tipikusan az egyszer végig nyomom és csá kategoria.
Krinyo
hát meg ez

M@TriX
meg a fizika meg a részletesség, az NPC-k, az interaktivitás ami kiemelte anno a HL-t és sztem most sem lesz másképpen...
Még a graf olyan is lenne mint lennt a hangulat vinnéa vállán az egészet...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

[NST]Cifu
Egy átlagos configon (~2Ghz proc, 512MB ram, Radeon 9600 v. Fx5600 - Szvsz ez szerintem eléggé "mai gép") azért szépen elfut medium-ban...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Tõle kéne megkérdezni, de az, hogy egy P3-ason elfut a játék (messze a minimum req. alatt), azért elég szép...

Krinyo
azt is mondta hogy ingadozik az fps mint állat, ami nem kicsit idegesitõ...
mondjuk ez nem is átlagos konfig

toMpEr
hat mondjuk eleg szubjetik mi az a jatszato...15 fps?

Krinyo
hát jah, ebben nem ez lesz a móka, hanem a hl-es hangulat+történet

[NST]Cifu
Szvsz a Doom3 eléggé korrekten le van optimalizálva, épp most írta egy srác, hogy 1Ghz-es P3-on, Gf3-al is játszhatóan fut neki a játék...

toMpEr
hat ebbe nem lesznek full realtime arnyekok meg minden falon shader, de ez mondjuk ne azt jelenti, hogy nem fog olyan jol kinezni

[NST]Cifu
Rossz belegondolni... Fõleg hogy nekem kell majd rendet tartani... 😊))

Krinyo
dede azt olvasgattam, de sztem hl2 jobban lesz optimalizálva.

Krinyo
akkor ideáramlik mindenki 😄

Krinyo
jól néz ki a hl2 és a doom3 topic egymásmellett (alatt)

toMpEr
Mondjuk eleg durva belegondolni, hogy mi lesz itt, ha ez jon ki 😊

hat lehet azert mert oriasi nagy balhe volt a kikerult forraskod miatt..

[NST]Cifu
Ezt szerintem nem kellõ átgondoltsággal írtad. Nézz át a D3 topicba, Gf3Ti200-al, 1,7Ghz-es celóval is nyomják, mégha Low-ban is, de játszható. És Low-ban is igencsak szépen néz ki...

Dichter
Mindenki tölti lefelé, meg játszik vele, nincs idejük ide nézni.

Krinyo
hl az hl

[NST]Cifu
Reméljük, hogy ez a játéknak szól... 😊)
És ki is érdemli... 😊)

Krinyo
doom3 elég durva lett, de sajnos nem a mai gépekre készült...ellenben a Hl2 biztos játszható lesz

toMpEr
mondjuk erdekes, hogy ez a jatek meg ki se jott aztan meg mindig tobb uzenet van itt, mint a doom3 topicban, pedig az mar hype utan van 😊

Krinyo
köszi, benned biztam

Krinyo
bazze

Dichter
Krinyoval amúgy is mágjára

HL2-õt bármivel egy szinten említeni !???
ERETNEK !!! Máglyára veled !!!

[NST]Cifu
A Painkiller-t ne hozzátok már folyton fel, egy nulla a HL2-höz képest (még az alfához képest is!). A STALKER csak jövõre jön, tehát jövõ idõ. A Doom3 itt van, de teljesen más világ - lásd a külterek a motor egyáltalán nem bírja...

Krinyo
stalker csúszik...csak a doom3-at lehet egy szinten említeni sztem

Ha indulasnal meg nem is sokkal, de kesobb egy Steamen erkezo DX10-es frissitessel biztosan szebbe fog valni, 😊 -- ennek tamogatasa pedig a tobbirol nem hiszem, hogy elmondhato lesz, de a Valve hosszu tavra tervez ezzel a motorral, van benne rengeteg lehetoseg.

[NST]Cifu
A Vivo-n van Video-benet is, de amúgy van Hardware fórum is az SG-n. 😊

Figyusszatok! Mi a különbség az X800 Pro és az X800 VIVO között? Mennyi most az X800 Pro és hol lehet már megvásárolni? Nekem megvan hozzá egy újraírt BIOS amit ha ráteszek akkor felszabadítja a maradék 4 futószalagot is! Anélkül hogy hozzányulnánk!!! Így lesz belõle egy X800 XT!

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

de legutobbi video egesz jo volt.
Hat az eleg durvan rafer, hogy szebb legyen..
Ez igy oriasi eges lenne Stalker, Doom3, Farcry, Painkiller stb mellett.
toMpEr
ja ennel csak szebb lesz

Dichter
Szerintem meg fogsz lepõdni, ha majd látod a kész játékot. Persze pozitív irányban.

Adam5
Szerintem igen

toMpEr
Mert ez szep vagymi?

Adam5
Wow nem is gondoltam volna! Azt tudtam hogy szép lesz dehogy enniyire!