Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A régi szép idõkhöz híven megint viszonylag a lista elején végeztem a körökben, de kurvára idegesített egykét arc.
Megérinthetlek??
Megérinthetlek??

Hát igen, "komolyan" utoljára a Béta 7.1-el játszottunk, azóta csak funplay szinten nyomjuk... remélem a CS:Source visszahoz valamennyit a régi CS dicsfényébõl... bár úgy lenne...
Banyek még mindig nem tud többet senki a DoD:Source-ról. Még csak egy átkozott screenshootot sem taláni belõle...
Banyek még mindig nem tud többet senki a DoD:Source-ról. Még csak egy átkozott screenshootot sem taláni belõle...

Én emiatt hagytam abba a CS-t, már jó régen. Emlékszem, valamikor idén év elején újra elõvettem (fent van a gépen úgyis), bementem játszani. Miután 3-4x kibaszkodtak mindenhonnan mindenféle programok, és beállítások hiánya miatt 😄 Persze egyik sem tudott volna szólni egy büdös szót sem, hogy mi miatt basznak ki, és mit tegyek ellene.
2-3 napomba beletelt, mire végre játszani is tudtam valahol.
Bõ 1 órát, mert ugyanúgy kurvára elegem lett belõle. A régi szép idõkhöz híven megint viszonylag a lista elején végeztem a körökben, de kurvára idegesített egykét arc.
Tipikusan az ilyen übermájer pro gémerek, akik fellengzõs lehülyézõ-lámázó dumával osztják a fejeseket, falon át, sarkon át, ugrásból, futtából, bárhogyan. És aztán merje szóvá tenni az ember ugye...
2-3 napomba beletelt, mire végre játszani is tudtam valahol.
Bõ 1 órát, mert ugyanúgy kurvára elegem lett belõle. A régi szép idõkhöz híven megint viszonylag a lista elején végeztem a körökben, de kurvára idegesített egykét arc.
Tipikusan az ilyen übermájer pro gémerek, akik fellengzõs lehülyézõ-lámázó dumával osztják a fejeseket, falon át, sarkon át, ugrásból, futtából, bárhogyan. És aztán merje szóvá tenni az ember ugye...
Ez leginkabb a szar cs community hibaja, hogy mindenki csak a fragekre hajt, senki nem allna at, hogy kiegyenlitettebb legyen.
Hogy le tud lõni, azzal nem is lenne semmi bajom. Azzal van bajom ahogy lelõ. Futásból, ugrálva, folyamatosan fejeseket. És nem egy vagy kettõ ilyen van...
Amúgy nem ugrásból lõnek
Talán két vagy három hete volt de_aztec-on, hogy a fakapun berushol két AWM-es mókus, akik folyamatosan mozogva és ugrálva lõttek sorozatban fejeseket (volt, hogy gyors egymás után négy feje szált el), miközben max. megsebezni tudtuk õket, lelõni 1x sem. A pálya végén volt valami 50:2-es statjuk.... Ha jól emlékszem a legkomolyabb fegyverem az M4A1 volt, azt is két kör koplalás után tudtam megvenni...
Jah... tudom... "progamerek"
Amúgy nem ugrásból lõnek
Talán két vagy három hete volt de_aztec-on, hogy a fakapun berushol két AWM-es mókus, akik folyamatosan mozogva és ugrálva lõttek sorozatban fejeseket (volt, hogy gyors egymás után négy feje szált el), miközben max. megsebezni tudtuk õket, lelõni 1x sem. A pálya végén volt valami 50:2-es statjuk.... Ha jól emlékszem a legkomolyabb fegyverem az M4A1 volt, azt is két kör koplalás után tudtam megvenni...
Jah... tudom... "progamerek"
De nem értem, miért baj, hogy egy awp-s le tud lõni valakit. Azért vette drága pénzen, hogy le tudjon lõni. Vegyél te is, és nem kell sírni. Amúgy nem ugrásból lõnek.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
De. Lényegében a fastswitch volt a ludas, mert csak azzal oldható meg, hogy a fegyver listából választás után ne kelljen külön gombbal "kézbe is venni" (menüt görget, ÉS kattint rá).
A fastswitch segítségével ahogy a menübõl válogatsz, úgy kerül a kezedbe is automatikusan (ahogy görgeted, váltogatja a kezedben is egybõl).
A fastswitch segítségével ahogy a menübõl válogatsz, úgy kerül a kezedbe is automatikusan (ahogy görgeted, váltogatja a kezedben is egybõl).
Aha, tehát akkor nem a fastswitch volt a ludas. Elnézést, akkor én tévedtem és köszönöm a kiigazítást. 😊
Scriptet írtak rá. Van olyan, ami pl ammo kifogyása esetén vált egybõl, meg van olyan is ami 1 lövés / váltás. Elég sokmindent meg lehet(ett) oldani a CS-ben.
Akkor tévednék, hogy a legtöbb AWP/Desert rambó úgy lõ, hogy rögtön utána fegyvert is vált fastswitch-el, így csökkentve az újratöltési idõt? Anno volt emiatt egy kis vita egy fórumban, és állítólag a fastswtich-et ilyesmire is fel lehet használni.
Engem személy szerint idegesít egy kicsit... Bár az ugrálva fejbe mákoló AWM-esek sokkal jobban. 😊
Amugy ezt a mesterloves-butitast en is tamogatnam, de azt amugy irtak az egyik cikkben, hogy csak a pisztolyok modellje vegleges.
A fastswitch-el mi a baj?
A fastswitch-el mi a baj?
Hát nem tudom.... Mondjuk azt, hogy a grafika és fizika terén tényleg ott van a CS:Source, vitatni sem lehet. Viszont számtalan dolog van, amit ki kellene már javítani benne, az olyasmiket, mint a fastswitch, vagy a mesterlövészfegyvereket. Talán még valamikor az 1.4 idején olvastam olyan véleményeket a csneten, hogy vissza kellene adni a mesterlövészfegyvereknek is a sima célkeresztet, de pl. nem lehetne mozgás közben lõni velük, csak ha egyhelyben áll vagy gugol az illetõ. Így meg lehetne állítani a futva, ugrásból fejeseket osztogató AWP/AWM killereket, illetve sokkal jobban ki lenne emelve a "mesterlövész" feelingje. Sajnos ebbõl azóta se lett semmi, szóval mostanában is ott vannak az AWP/Desert kombóval rohamozó emberkék a szervereken...
Mondjuk nagyobb rálátásom lesz majd jövõ keddtõl...
Mondjuk nagyobb rálátásom lesz majd jövõ keddtõl...
Én elõször mindeképp warezból fogom nyomni... nekem leginkább a multi része ami számít, annak meg kell egy kis idõ, mire kiforrja magát, a community, bugok stb.
Járt már úgy pár játék, hogy elõször kurvára tetszett, aztán 2 hét után ráuntam.
Szal 1 max 2 hónap warezból, aztán addigra 1-2 ezrest is lejjebb megy az ára (meg itthon is lehet kapni majd) aztán ha legalább olyan élmény lesz mint a HL1/CS akkor megyek megvenni.
Járt már úgy pár játék, hogy elõször kurvára tetszett, aztán 2 hét után ráuntam.
Szal 1 max 2 hónap warezból, aztán addigra 1-2 ezrest is lejjebb megy az ára (meg itthon is lehet kapni majd) aztán ha legalább olyan élmény lesz mint a HL1/CS akkor megyek megvenni.
Ez mar sztem a legkevesebb lesz, ugyis van sok embernek, es akkor lezsirozzak egymas kozott, hogy xp kifizeti a masiknak, az meg a kartyarol megveszi.
Nekem is van ilyen OTP elektronikus szamlacsomag, webkartyaval, ezzel elvileg vehetem, es szivesen felajanlom a segitsegemet ilyen teren.
Csak a steameshez nincs doboz, meg kezikonyv meg ilyesmi, ezert en asszem kivarom a boltban...
Nekem is van ilyen OTP elektronikus szamlacsomag, webkartyaval, ezzel elvileg vehetem, es szivesen felajanlom a segitsegemet ilyen teren.
Csak a steameshez nincs doboz, meg kezikonyv meg ilyesmi, ezert en asszem kivarom a boltban...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Valvenaklesz annyi esze, hisz az a steam (egyik) lenyege, hogy tdsz rola vasarolni, az mas kerdes, hogy valoszinu csak dombornyomott kartyaval tudod ezt igenybevenni
Szerintem aki kipróbálta a betat azok 99%-a megveszi.
Amint kapható lesz én is megveszem.
Megbizonyosodtam róla, hogy gyönyörü grafika mellett egy átlag gépen is ment mint az álom, úgyhogy nem lesz gond.
A teljes, pedig csak mégjobb lehet a betanál.
Remélem Valvenak lesz annyi esze, hogy kártyás fizetéssel elérhetõvé teszik steamen.
Nem akarok úgy járni, hogy már külföldön mindenki játszik vele, nekünk meg a warezverzióval kell addig csilapítanunk az éhségünket. 😊
Amint kapható lesz én is megveszem.
Megbizonyosodtam róla, hogy gyönyörü grafika mellett egy átlag gépen is ment mint az álom, úgyhogy nem lesz gond.
A teljes, pedig csak mégjobb lehet a betanál.
Remélem Valvenak lesz annyi esze, hogy kártyás fizetéssel elérhetõvé teszik steamen.
Nem akarok úgy járni, hogy már külföldön mindenki játszik vele, nekünk meg a warezverzióval kell addig csilapítanunk az éhségünket. 😊
En is megveszem, csak egy aggodalmam van: ha esetleg 2-3 honappal kesobb lesz belole magyar verzio, akkor beszoptam. Ezt nem warezolni akarom, persze, ha lesz magyar, az jobb lenne, de ketszer megvenni nem tudom 😞
De ha tenyleg megjelenne magyarul, es ugy nyomjak, mint a Splinter Cell PT-t, akkor az tok gaz lenne
De ha tenyleg megjelenne magyarul, es ugy nyomjak, mint a Splinter Cell PT-t, akkor az tok gaz lenne

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Szvsz nem akkora lol, mivel kb. 2-3 héttel elöbb lehet hivatalosan hozzájutni. A STEAM talán egyetlen igazi elõnye. 😊
és ha minden jól megy akkor lesz még egy gép upgrade a megjelenésig...
http://thenamelessphoto.com/
abár elöbb csekkolom warezon és ha türhetõen elfut akkor zöld út a galaxisba 😊
Nagy kár hogy nem úgy van,hogy beválthatod a kupont egy boltban...
Ez a letöltés tiszta lol...
Én "mindig" megveszem a kedvenc gammáimat...ennek elõfeltétele,hogy ez is egy kedvenc legyen 😛
ki veszi meg majd?
én "megtisztelem" ennyivel.. tik?
én "megtisztelem" ennyivel.. tik?
HL1portban lehet, hogy lesz multi, de szerintem HL2-hoz is biztos csinalnak egybol rendes multit, esetleg coop modot is
Tehát ami a HL1-ben volt, a lézeres aknák, meg a falátfúró fegyver, olyannal nem lesz multi? De a HL1/CS megjelenik HL2 motorra nem, vagy valami ilyesmit mondtak? Abban sem lesz multi?
Bár nekem a HL2-CS is elég lesz 😊
Bár nekem a HL2-CS is elég lesz 😊
Szerintem a D3 sok vizet nem zavar a HL rajongók körében. Személy szerint le sem töltöm a D3-mat, mert nem érdekel. Nem szeretek szörnyek ellen parázni sötét barlangokban, akármilyen grafikája is legyen 😊
Sokkal inkább várom a HL2 multit, meg az új CS-ket.
Sokkal inkább várom a HL2 multit, meg az új CS-ket.
Ne aggódj, jönni fog hiszen a Doom3 kijött és nem hagyhatják magukat most! Túlságosan is kell nekik a pénz ahhoz hogy még 1-2 hónapig bent tartsák a HL2-t!
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
De amugy meg a CS:Source betateszt se kezdodott el, szoval kizart dolog,hogy mar sokszorositanak
Pontosítok:A Half-Life Radionak sikerült kihúznia a megjelenésrõl egy kis információt Doug Lombardi szájából, miszerint már csak napok kérdése és a Vivendi kezdheti a HL2 sokszorosítását, de a boltokba csak szeptember közepe vagy vége táján kerül a program. Lombardi meg is jegyezte, hogy ezt a határidõ elõtt teljesítik, de ez gondolom nem nagy vígasztalás az egy éves csuszás miatt (még lehet több is..) .
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Gabe Newvell azt mondta hogy már elkezdték a sorozatgyártást!!! Ez azt jelenti hogy augusztus vége de szeptember közepe az már tuti hogy meglesz!!!!!