Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
i have a coupon 😄DD
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Nekem most egy ATi 9800Pro-m van 128DDr-rel. Megnézem így mit tud a hl2-ben a zsuga, de az általam számolt 50.000 HUF-os ár egy 9800Pro-nál JOBB kártyának tök jó. Lehet, hogy átváltok nVIDIA-ra, mert az ATi-k sokkal bugosabbak.
Egy igen gyakran használt bölcs tartalmú mondatot írnék én is:
várjuk meg a gémt oszt lec benchmark
gyuri http://gyur6.uw.hu
Itt írnak róla bõvebben.
X600XT ellenfele, és sztem veri is.
doom3 is megy 60 fps-el nem is kell több.
nekem játékra kell egy kari nem gizdulni 😄
Az ok hogy az FX sorozat nem a legjobb, de az új kártyák azok már jók...
Gefroce 6800
Gefroce 6800 GT
Gefroce 6800 Ultra
Gefroce 6600
Gefroce 6600 GT
Tök új technológia, és nem kell fikázni.
egyszerüen manapság az a "divat" hogy az atit szeretni kell az nvidiat meg nem...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
És télleg nem kell az ATI-nak nyalni.
Majd kijön a játék, letesztelik, és kiderül melyik karival megy jobban.
kijön a gém és akkor majd lehet fröcsögni!
elõre megmondjátok mi kamu és mi nem...
1024x768-ban ezt hozzák ki???
9800Pro: 61,9fps
9800XT: 63,5fps
X800Pro: 66,1fps
X800XT: 67,3fps
Az X800Pro mindössze 4%-al gyorsabb, mint a 9800XT, az X800XT pedig 2%-al gyorsabb, mint az X800Pro? Ezen "picit" csodálkozom...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Na meg a falon átlövõs bug miatt!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
viszont talaltam egy erdekes hl2 beta benchmarkot, amibol tul sok kovetkeztetest nem erdemes levonni, de azert erdekes, hogy az uj generacios kartyaknal mar nem az ati a nyero
itt
és a SC téleg überjó GÉM 😄DDD
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Letöltöttem egy TV-s meccsközvetítésüket, egy egész stadion tele volt az õrült kis vietkongokkal (lehet hogy túl sokat BFV-zek? )
és visítoztak ha a kivetítõn egy hõs drone lenyomott egy SiegeTankot

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
mar kb 3 eve ezt a baromsagot hallom sok flamelo lamatol, kicsit mar uncsis a tema, meg persze a cs-vel es annak valtozataival is 1re "kevesebben" nyomjak :p :o)