Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Jah, a DoD (ahogy a CS is) a béta idején volt még valóban élvezetes és innovatív, sajnos a kereskedelmi piacra való kilépéskor (hivatalos 1.0) 'elkurvult'...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

dr Kotász
LoL, szerencsére ebbõl kimaradtam...
Strahd_
remélem DOD: 3,1 es forrás lesz .) mert addig votl jo a játék .)

Ikarus
És mi lesz Gordon szemüvegével????

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

Adam5
mé a normál single-multi ban nem lesz
szemetek!

feszitõvas? egy igazi feszitõvas?...

http://thenamelessphoto.com/

Mayday
Nem, abszolut nem, mivel mar eleve ugyebar el van vetve a csak single verzio.
Sztem a collectors edition inkabb olyanokkal lesz tobb, mint egy DVD az extraival; interjuk, trailerek, hogyan keszult, stb. Es persze a feszitovas, az mindenkeppen benne lesz.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Igen, de a Doom3 pl mar 10990, asszem 😞
Asszem bizonyos kiadok jatekait tudjak olcsobban adni, nagy szerencse, hogy ebbe ugy tunik, beleesik az UBI Soft is, mert azert ok nagyon jok. Jo, persze, tudom, hogy a HL2 nem az oveke lesz, de azert jo, hogy beindult valami kis valtozas (Fejlodes!) a magyar szoftverpiacon, igy az arak tekinteteben.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Krinyo
p4 2,7 512 ddr nvidia fx 5900

Köszi, milyen géppel?

[NST]Cifu
Hmmm...
Eddig úgy tudtam, hogy a HL2-vel együtt jön a CS:Source és a DoD:Source is, honnan van az infod?

nem itt!

Krinyo
high-on 40-80 fpsel megy

Ikarus
Farcry, és Painkiller is csak 7, vagy 8 pénzbe került, én m,eg kezdtem reménykedni, hogy megemberelték magukat a kiadók, de ez csak álom. Biztos drágán adják majd a cuccot, ráadásul ezt mindenki úgy várja mint a messiást. Nagyobb közönség kíváncsi rá, mint az elözõ kettõre.

ha most mégis veszek vid.karit akkor marad a sima.. de az se egy nagy dráma 😄D

Sebességérõl és grafikájáról a CS:S-nek szóljon valaki egy pár jó szót...

Mayday
Bar ugy lenne... de en kishazankban siman el tudok kepzelni 20k-t a coll.-re 😞
A simara meg 11 vagy 12.

Ikarus
#12193 ; #12194

ha csak 5000ft a diferencia a sima és a collector's között akkor asszem collector's

Krinyo
hmm..dod source kell!
egy jó kis partraszállás

collectorsban + HL1 source + DoD source elvileg

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

[NST]Cifu
Én csak házigazda vagyok, nem moderátor. 😊

Krinyo
wáháhá

Mayday
LOL 😊

Ikarus
Ez tiszta gáz, én is hallottam tegnap 1-2 hasonló mondatot.

Me0w
Hehe, de a legjobb, ha veletlenul kov palyan azok koze kerulsz akik elobb lamaztak, es voiceban ilyenek vannak:
- He' figyma, nemtod mi a lecke holnapra?
- Szoltam a Bandinak, holnap talalkozunk a teren a hintanal
- Jajj bazzeg, lol lol lol de lama vagyok ma bazeg faszom kurva cs bazeg... hopp anyam szolt menjek furdeni bye

😊)

Together we'll fly someday...

Ikarus
Nekem csak akkor kell, ha Gordon törött szemüvegkerete lesz a dvd mellett. (Pajszert adtak az elözõhöz )

Krinyo
a collectors edition biztos drága lesz, de ha lesz benne pajszer akkor megveszem

Adam5
én vmi olyasmire számitok hogy a singe-multis olyan 10k lesz vagy collectors edition meg 15

Adam5
Hmm vajon milyen ár külömbég lesz a single-multis és az collectros edition között

Krinyo
a hírnév átka

Kandurex
PLEASE! Légyszíves vegye ki valaki a nevemet a fejlécbõl, valahogy frusztrál ebben a topicban a nevem . Köszi!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

[NST]Cifu
Ez már azóta változott. Valójában tényleg három mód van, de nem így.

1.: A STEAM-en keresztül letöltöd. Ez lesz valószinüleg a gyorsabb megoldás, és az ATi kupon tulajoknak ez valószinüleg a realitás, hamarosan várhatóan megjelenik a STEAM alatt a HL2 vásárlási lehetõség, vagyis bankártyával meg tudod venni ezt a verziót (vagy a dobozost megrendelheted, természetesen a postaköltséget te állod).

2.: 'alap' HL2: a sima dobozos HL2 egy- és többjátékós lehetõséggel. Elvileg három CD-n.

3.: Gyûjtõi változat mindenféle extrával (feltételezések szerint ezen lesz rajta a HL:Source is), 1 DVD-n.

A STEAM csak az elsõ változat esetén kell, bár van rá egy tippem, hogy a HL2 telepítéskor fel akarja majd telepíteni a STEAM-et is, mivel hivatalosan csak így lehet majd a késõbb kijövõ patcheket letölteni a játékhoz.

Még igazából senki nem tudja,mert konkrét megerõsítést nem olvastam sehol.
Eddig úgy van, hogy "3féle képpen" lehet megvenni a HL2-õt.
Csak Single ami nem steames, single-multi steames, és egy full pack amiben ki tudja mi lesz még a single és a multi mellé.
Úgyhogy ha csak single kell akkor nagy valószínüséggel nem kell steam.
Amúgy biztos lesz "steam nélküli" multi is addig amíg meg nem unják a sok cheatelést ala CS...
Random_
Ugye a HL2 nem lesz a steam-hez kötve?
Mert eddig megúsztam, hogy nem kellett használnom és remélem ezentúl se kell.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

[NST]Cifu
Szomorú megállapítás: a HL2 preload nem kezdõdött még meg...

Kandurex
zenyimé: Konnektálok, vadul nyomkodom az 5 -s gombot és reménykedem, hogy nem állunk nagyon vesztésre 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

"Én eljárásom: konnektálok; megnézem, melyik csapatban vannak kevesebben, ahol kevesebb akkor oda állok; ha egyenlõ, akkor megnézem hogy melyik áll vesztésre." én is ezt csinálom. és ha netán bemerek szólni ,hogy figyi bazze többen vagytok meg nyerésre álltok akkor leugatnak a sárga földig....

dikki*yysw
Én nem cszek már két éve, csak néha pötyögök, de tényleg szánalom.

Én eljárásom: konnektálok; megnézem, melyik csapatban vannak kevesebben, ahol kevesebb akkor oda állok; ha egyenlõ, akkor megnézem hogy melyik áll vesztésre.

Másé: bejön, megnézi ki vezet 12-0ra, oda áll. ha nem fér be, beáll a másikba, de amint tud, inkább átáll, és 7 vs. 12-ben hentel, 18-0ás állásnál.

Ez kurva idegesítõ, és szánalmas.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Krinyo

Dichter
lebuktam

Krinyo
nem engem faszlámáztak, én csak hallgattam a voice-ot...
de úgy emléxem az egyiknek plyan buzi hangja volt mint neked...nem te voltál az?

Dichter
De hát ha egyszer igazuk van veled szemben

Krinyo
off
qrvajó ez a cs:source de egy nagy hibája van, amirõl nem a gém tehet...és ez a tetves büdösparaszt beképzelt 10 éves kocka cs-s réteg!(kinek nem inge...)
nem értem mértnem lehet játszani "faszlámázás" nélkül
on

Dichter
Gyere #olp-re, hadd adjak egy ban-t, meg slapoljalak szét

Krinyo

toMpEr
azokrol a linkekrol meg mindig le lehet tolteni, csak ne hasznalj letoltesvezerolt

Dichter
Eredményes volt látom, hogy kiszorítsuk innen a CS:Source-ot

balcooo
neked müködött a daywalkeres link?

balcooo
azér ez kész hogy a fullofisöl doom3at siman le lehetett szedni mindenféle ingyé hirtelen kreált ftp-röl, ez a két rohadt beta cuccos file meg nem bir megmaradni sehol 2 oranal tovabb...:/