Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

janos666
Lejött! Akkor holnap még 1 óráig baszogathatom hogy menjen is.
balcooo
Hmm, érdekes, akkor 2 oran belül megin letörölték volna?....

"Protocol problémák esetén a V2 verziót rakd fel."
Ez mit takar? Mibõl rakjam fel a V2 verziót?

üdv.

az ünnepi kaki...

Mr Manson
😊

... már

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Dikkma
nem is 😊 kösz.
Mr Manson
Rossz a "topic" felirat!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Kandurex
Ide is oda is 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dikki*yysw
Ide rakjam altopicba a faq-ot vagy cs:s topicba..?

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Jó, akkor beküldöm én, és odaírom hogy thx Kandurex mintha te küldted volna be. 😄

Kandurex

toMpEr
nemhiszem, de felfogni nemtudom hogy kerulhetett ez be a cs:source filejai koze...😊

dikki*yysw
Várjuk a behunra a leírást 😊

dikki*yysw
Van olyan ... , aki ezt elolvassa?

toMpEr
eheh, lehet rajott a rendszergazda, hogy hiaba torli ugyis felrakjuk megint 😛

toMpEr
valaki regel accos atw-re felrakom

janos666
Szerintem a DC++-al még várj, én ma 2 órát szenvedtem és kattintgattam de még csak 70% jött le.
Kevés embernek van meg és akinek igen attól gondolom mindenki ezt akarja ezért szeretik kinyomkodni az embert.
Kezdem feladni.
Hol találom a CS:S-et? HL2-t megveszem és elötte muszáj kipróbálni a CS:S-et, ugye megértitek. Próbáltam végigfutni a régebbi hizzászólásokat de 1 FTP-t találtam ahol fent van, de oda passot kér, amit nem adott. Bocs hogy lama vagyok, kopizzátok már be plz honnan lhet leszedni, vagy DC++ on kinek van meg, THX!
Hmuda
Már ezt is próbáltam, de nem.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ne kérdezd meg töle. Képes, és leirja 2 oldalba.. Ráérõs fajta
HuAn82
"Lusta, ingyenélõ forumozó vagyok" Önéletrajz röviden?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

B@ldrick
104: Not subscribed -re ötlet? Friss acc-al.

Hmuda: Steam elindít, belép, exit v. logout. Ekkor friss lesz ClientRegistry.blob, ezt átmásolni a bétába.

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

Hmuda
Mindent miliméterre pontosan úgy csináltam ahogy le van írva (mellesleg a readmeben is pont ugyanez volt). De még mindig azt irja, hogy not logged in. Hiába próbálok újat regelni, azt se fogadja el. Vki ötlet?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

toMpEr
nekem olyan 60 atlagban jatek kozbe
ha egyedul vagyok a palyan joval gyorsabb ugy kb 90
ez 800x600-ba sajnos, 1024-be joval lassabb, majd ha a vegleges is ilyen lassu lesz, akkor veszek masik videokartyat, mert 800x600 nemmutat olyan jol 19'-os monitoron

Davidus
Nekem 25-70 9600xt. Lehet hogy ki kéne kapcsolni az AA-t😊

V9ykn8_TZL0

Ams
nektek mennyi fpsetek van?
nekem AMD 2500+, R9800PRÓ, 512MB 333Mhz-el, minden high, 2xAA=35-50fps, sztem ez kúúva kevés... v. nem? sokakat hallottam akiknek 50-70-80fpsük van...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Hmuda
Tökugyanez van leírva a readmeben és így se mûködik.

Hmuda
Mellesleg kösz. 😛

Hmuda
Jaj de bekeményítettél. 😛

Davidus
A lagról nem is beszélve😉

V9ykn8_TZL0

Davidus
Na én hagyom ezt betat mert a fegyverekmég nagyon szarul vannak belõve. USP kb 5x hatékonyabb mint az AK. A colt meg kb überfegyver kategória. Amúgy minden fasza lenne. Részemrõl várom a balance peccset.

V9ykn8_TZL0

Mayday
Es azt nem tudja valaki, hogy hogyan kell jatszani ezzel a CS Source Betaval? Mert nekem mindig valami hibauzenetet ir ki!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Random_
Betettem a Source fórumba utólagos engedelmeddel.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Mayday
Akinek van esze, az vissza is tud olvasni 😊
Ugyhogy meg lesz is sok sok css, nyugodt lehetsz...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Kandurex
Íme:

CS "CRACKED" SOURCE FAQ & jelenleg elõrhetõ TÖRT szerver címek
-----------------------
Elõször is készíts egy új STEAM ACC -t, az esetleges "problémák" elkerülése érdekében 😊)

cssource_notcracked_beta_emporio.rar ^^ 178MB KELL
cssource_cracked_emporio.rar ^^ 175MB EZ MÁR ELEVE KREKKELT

cssource_updates_emporio.rar ^^ 19MB FELESLEGES
cssource_cracked_emporio.rar ^^ 3MB KELL NEM A KREKKELTET SZEDTED LE
cssource_hlds_emporio.rar ^^ 9MB CSAK AKKOR HA SERVERT AKARSZ CSINÁLNI

Ezekre a fileokra lesz szükséged. (nem mind1ikre)

Ha megvannak kitömöríted a cssource_notcracked_beta_emporio.rar pl. a C:\cs-source könyvtárba
Ha ezzel is megvagy akkor a cssource_cracked_emporio.rar-t is tömörítsd ki ugyanabba a könyvtárba.

Ha ez is sikerült akkor megkeresed a C:\cs-source\SteamApp.cfg filet

És a következõ modosításokat végzed el benne

SteamAppId=260
#SteamAppVersionId=0
#SteamInstallPath="X:\"
#
[email protected]

ez szerepel benne alapból...

e helyett pedig a következõket kell beírni (legegyszerûbb ha innen kivágod és beilleszted, persze az utolsó sort megfelelõen módosítsd):

SteamAppId=5
#SteamAppVersionId=0
SteamInstallPath="C:\cs-source\"
#
#[email protected]
SteamAppUser=IDE A STEAM LOGIN NEVEDET ÍRD

MAGYARÁZAT: SteamInstallPath="C:\cs-source\" <- az a könyvtár ahova tömörítetted
SteamAppUser=qKaC3K <- a STEAM USER NEVED lehet, ha régebbi akkor [email protected]

HA még ezen is túljutottál akkor elindítod a steamet és átmásolod a ClientRegistry.blob file-t a
C:\cs-source\ könyvtárba.

VOALA

Utolsó lépés: létrehozol a hl2.exe -hez egy parancsikont ami mögé a következõket írod
-console -steam -game cstrike

tehát ígynézki C:\cs-source\hl2.exe -console -steam -game cstrike

Futtatod... amennyiben elindul sikeresen HAVE FUN! "netes CS SOURCE SERVEREKEN NEMFOGSZ TUDNI JÁTSZANI!"
CSAK A CRACKELT SERVEREKEN! UPDATE-el valószinûleg lehetne játszani a normál servereken, de sajnos nemtökéletes a mai
krekkelt update.. szóval nemajánlom a felrakását.

a cs:source cfg-t a következõ könyvtárban találjátok: C:\cs-source\cstrike\cfg\config.cfg
Ha szeretnétek console-t akkor console "1" bele

AMENNYIBEN UNABLE TO SET MODE-al fagy ki:

startmenü\futtatás - regedit

HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Source\Settings\ !!ScreenRefreshRate!!

és ennél a kulcsnál decimálisan modosítsd a frissítési frekvenciát a monitorodnak megfelelõen

Protocol problémák esetén a V2 verziót rakd fel.

Invalid steam ticket probléma esetén

Töröld a bemásolt blob file -t a source könyvtárból, majd a steam -ból is

Indítsd újra a steam -ot, várj míg update -l, majd az új blob file -t másold be a source könyvtárba.

Úgyanezt ha CACHE NEEDS REPAIR probléma áll fenn.

Szerverek: 212.92.18.38:27015 ; 195.70.51.170:27015 ; 217.27.212.66:27017

Created by xDK|-qKaC3K & javította: Kandurex
Esetleges 1éb hibákért, károkért nem vállalok felelõsséget. :-]>

Nemo judex in propria causa

Random_
Van külön fórum erre akinek kicsi esze van oda néz be!
Oda kell mindenkit irányítani és kész!
A CS:Source nem egyenlõ HL2-vel olyan nehéz ezt felfogni.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

nekem is csak not logged in-t nyom pedi mindent megcsináltam amit Kandurex leirt

Mivel a jelek szerint mindenki ide jon hl2 ugyben, ide esszeru. Ebbol nem kell elvi kerdest csinalni, mivel ezzel a sajat dolgodat konnyited meg.
Kandurex
Jó lesz Tomper?

Kandurex
Jó, összeállítok egy txt -t, de mi lenne ha a te oldaldra mutatna a link? Úgyis tele van most HL2 és SOURCE képpel és infóval?

Az igaz :-)

Random_
De nem ide!

Végülis nem kell hozzá nagzx tudomány, csak vissza kell olvasni, és az ember megtalálja a megfelelõ leírást. Könnyû ezt mondani, ugyanis sokan nagyon lusták visszaolvasni :-)
Azért tényleg kilehetne rakni egy linket, hogy mindenki lássa...

Az Isten nyila csapjon a Valveba, meg a Steambe egyarant! 116-os hiba. Cache needs repair.

Egy helyen talaltam utalast a dologra, de hala a jo egnek ezen a harom szon kivul minden franciaul van.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

dr Kotász
Cifu, nem lehetne a topic (egyeseknél: topig) címe környékére egy linket rakni, hogy így kell multizni a bétával?

Nekem ugyanaz volt a problémám, mint a mai hozzászólók nagy részének, elolvastam Kandurex használati utasítását, és mûködött.
Random_
Írják be a megfelelõ SG fórumba és mindenkit oda kell küldeni!

Még az se áll fenn, hogy nincs erre külön fórum! Nem értem mért itt kell offolni!

Mayday
Egyetertek.
Kedvenc topicom volt pedig...

toMpEr
szerintem is inkabb ird le egy weblapra, senkitol se lehet elvarni, hogy tobb oldalt visszaolvasson

Dichter
Ez már télleg vicces, arról szól ez a topic, hogy hogy kell a CS:s betaval 1-2 szerveren játszani. Inkább írjátok le, és tegyétek közzé valahol. Senkinek nincs kedve ezeket olvasni....

Random_
A CS-s közösség átlag életkora alacsony így ne várd el, hogy visszaolvassana okosan. Ezért is próbálom elpaterolni innen az egész dolgot. Komolyan mondom már nincs is kedvem belenézni ebbe a fórumba mióta CS-rõl szól.