Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toMpEr
ja, valoszinu elhalasztottak, a jtek megjelenesevel egyutt

Blekk Síp
Honnan tudjátok, hogy holnaptól lehet tölteni?
Csak mert eredetileg úgy volt, hogy már tegnaptól lehetett volna. Vagy nöm?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

toMpEr
valoszinu, a cs:source-ot se birta, mondjuk azt a cz tulajok is tolthettek

sztim elsõ 2percben behalna ha mindenki fullon húzhatná 😊

http://thenamelessphoto.com/

[NST]Cifu
Van egy cirka 2 gigabyte-os játék (a HL2), ha a megjelenés napján kezdené el tölteni mindenki, behalna a STEAM, a másik fele, hogy ha korábban már letöltik az nagyját, akkor az aktiválás után már csak egy keveset kell letölteni, vagyis szinte az aktiválás pillanatában már játszani is lehet vele rögtön...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

toMpEr
nem az internet miatt aggodnak, hanem a steam miatt, beallitjak, hogy max 5k/secel tothesd aztan nem fogja meg a steam-et

lwb
ezt én sem értem. kell hozzá valami aktiváló kulcs v mi?

Akkor minek tölthetõ le?
Hogy amikor már lehet, akkor ne haljon le az internet az Ati XT tulajok miatt? 😊))

majd meghekkelik 😄D

toMpEr
full, de nem tudsz vele jatszani

És holnap valami béta HL2 lesz tölthetõ, vagy full?

Krinyo

toMpEr
[NST]Cifu
Igen. Az ATi ugyanis gyárt alaplapi chipkészletett az Intel Pentium 4 procikhoz, és ezen alaplapokra (az IGP-sekre) rá van integrálve egy Radeon 9100-as videóchip is. Az IGP-s driver ezekhez való.

ATI chip-es? errõl még nem hallotam? Nem értem, alaplapi chipset?

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

[NST]Cifu
Ha a nyitóoldalon lévõ két változat közötti különbség érdekel, akkor az alsó (az IGP-s) az ATi chip-es Intel Pentium 4-es alaplapokhoz van elvileg.

van a béta meg a nem béta

Kétféle drivert lehet letölteni az ATI hivatalos oldaláról!

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

[NST]Cifu
1.: Nem.
2.: Mi a különbség az új 4.8-as Cataclyst és mi között?

Na gyerekek! Lehet-e már a HL2-t tölteni??? Mi a különbség az új 4.8-as ATI driver között???

Zetorg
tudna valaki adni egy cs:source linket adni?

visszaolvastam 3 oldalt, de nem találtam olyat ami mûködik is.

neozed
Én már túlvagyok az összes videó sz*rránézésén
Mind qrva jó.

[NST]Cifu
Egyenlõre csak a preloadot igérték tegnapra, de ez tényleg elmaradt...

Blekk Síp
Nagyon de nagyon átverve érzem magamat (megint)
Sehol a HL2, pedig még tegnapra megígérték...
Tudom 7 óra eltérés van de közel állok ahhoz hogy teljesen kiábránduljak a valveból.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Elkezdtem tölteni az összes eddigi videót 😄D

"Félelmetes G-Man arcmimikája..."

Az meg hagyjan! A kar- es labmimikaja az, ami igazan odaver. 😊))

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

[NST]Cifu
Ha a Trailer-t mondod, akkor az a tavalyi E3-as trailer... Mondhatni már meg is romlott ennyi idõ alatt... 😊))

Félelmetes G-Man arcmimikája...

Kedvcsináló 😊
Ajánlom azt az intrót ami az oldalon található. taralmilag nincs semm új de pofáson összevágták 😊

es az miert szamit? tekintsuk oket "multi jateknak". Elnevezes kerdese, castle of wolfenstein is lehetne q3 mod.
de késöbb helyesbitett...
"1: Lattal mar ala real modot, hogy nez ki? "

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

[NST]Cifu
A FarCry-t esetleg a HL2-vel kéne összehasonlítgatni, és nem a CS:Source-al. De grafikailag az UT2k4 nem nyújt többet érzésem szerint, mint a CS:Source, és nem csak a 'köveken' látni pixel shadert (nem a bétát venni alapul, ott a shader-ek butítva vannak!), viszont pl. a füst keményen odaver...

O a cs-re kerdezett ra, amivel en jatszottam/jatszom. Leirtam a velemenyem. Amit eddig lattam belole, komoly csalodast okozott, javareszt azert, mert ilyen alacsony szintu grafikahoz sokkal jobb sebesseg dukalna. Hl2-rol pedig egy szot sem szoltam, nem is fogok, hisz sosem jatszottam vele. (Ezt max egy rossz elojelnek tekintem.)
Krinyo
"meg egy ut2003 is odavissza veri minden teren"
az ut2003 tudtommal nem mod

ebben viszont maximálisan egyetértek 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

õ is modokról beszélt amik emg ut alá készültek de mind1 ... 😛

Krinyo
"farcry vagy painkiller " egyiket sem lehet sokáig élvezni
szép-szép de ennyi az egész

Krinyo
"palyak kidolgozottsagara"
ez egy mod, értsd már meg...
Csak a dustot láttad ami a régi cs-bõl való...
hl2 mapokat kellene hasonlítgatni

Hat duston a padlokovek, amin latni egyaltalan pixel shadert es kinez valahogy. ut2004-ben nem egy ilyen palyat tudok mondani konkretan, amiben van hasonlo (es ugyanilyen jo). De most ne menjunk bele egy ut-source vitaba, foleg nem fanokkal, csak a velemenyemet mondtam el. Osszehasonlitasi alap lehetett volna a farcry vagy painkiller is, csak akkor meg lesujtobb lett volna 😊
1: Lattal mar ala real modot, hogy nez ki?
2: palyak kidolgozottsagara, a modellek es texturak minosegere gondoltam. Ezek mind eleg durvan alulmaradnak, stilustol fuggetlenul.
3: "majd a full hl2-t nézd meg, ne ezt a modot": valoszinuleg a hl2 jobb lesz, de a srac ezt a modot kerdezte, igy igenis helytallo a kijelentes.
[NST]Cifu
Finoman szólva se mondanám, hogy az UT2k3 szebb. Azt meg pláne nem, hogy oda-vissza veri minden téren, még az UT2k4-ben se látsz a de_dust folyosó padlókövein látható effekthez hasonlót...

Krinyo
az ut nem szebb hanem mesésebb, szinesebb...
majd a full hl2-t nézd meg, ne ezt a modot

hat a grafika kopottas (meg egy ut2003 is odavissza veri minden teren), a gepigeny joval magasabb: 3000+ 9600xt -n belassulgat action kozben. A fizika nem rossz
Tata exVermedve
(Ha ideér és le nem nyúlják a postások, ahogy egy ismerõsömnek néhány DVD-jével megesett...)

Nézegetem a www.sendit.com-ot ,itt akciósan lehet elõrendelni a játékot cirka 10-bõl meg is van.

[NST]Cifu
Jó kérdés, de valószinüleg igen.

Mayday
Mar csak azert is, mert mire magyarorszagra er, elegge dragulni fog. Ha magyar boltba veszed meg -> sok. Ha megrendeled neten (pl Amazon), akkor olcsobb, de mire ideer (postakoltseg), megint ugyanott vagy. Tehat ha neten eleve csak azt fizeted, ami az ara, mar olcsobb a hazai dobozosnal. Persze, kerdesed lenyeget tekintve, nem tudom, hogy olcsobb lesz-e, sztem igen. 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Krinyo
hát sztem legyen meg aza szép dobozka 😊

Aki Steam-en keresztül veszi meg a játékot és tölti le gondolom annak olcsóbb lesz mint a bolti dobozos verzió,nem ?

Random_
igen ez nagyon találó szó mindkettõre!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.