Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Elvileg arról volt szó (legalábbis mintha Cliffe még egy-két hónapja ezt írta volna), hogy a preload-ot bárki elkezdheti, de értelemszerûen az aktiváláshoz érvényes kulcs kell (vagy ATi kupon, vagy a STEAM-en keresztül megvásárolni).

A 9600XT és 9800XT kártyákhoz elvileg már lejárt a kupon téma, amelyikhez még adnak, az valószinüleg már jó ideig valamelyik nagyker vagy bolt polcán pihent. A 9800XT gyártását egyébként tudtommal leállították.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ikarus
Nekem is csak egy csajszi feje jön be, de én nem is szórakozom ilyenekkel, a lényeg úgy is leszûrõdik itt a fórumon.

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

Mayday
Most csak nekem nincs ezen a linken semmi, ami a HL2-re utalna?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Ikarus
Az hogy jó cuccokat kapni, nálam nem egyenlõ azzal, hogy idõben megjelenik valami.

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

Tombi

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

_Atti_
ahogy elnéztem mindig ugyanott szakad el az ellen...

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Van, amihez adnak, de többe kerül, mint a kupontalan, pár ezer forinttal...

artschi
9800XT-hez még láttam kb. 1-2 hónapja HL2-kupont.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Krinyo
az olyan karit vesz amiben nincs hl2 kupon...

De ne, hát ez kicseszés... (bár nekem van netem otthon, de nem vagyok egocentrikus)

toMpEr
az megendeli cd-n

Nem! Valahogy biztos be lehet üzemelni, vagy ki lehet írni. Biztos vagyok benne. Vagy legalábbis remélem...

netet nem csak otthonról lehet elérni.

"vessetek a mókusok közé" :)

De akkor hogy a faszba játszik vele olyasvalaki, akinek van kuponja, de nincs otthon internete?

toMpEr
de steam nelkul nem fog menni

toMpEr
hat a steam cache filet valoszinu kitudod irni majd dvd-re

Émn csak azon aggódom hogy ha letölti vki a steam-en keresztül akkor azt vajon kilehet e írni vagy ott kell hagyni ahol van mert másképp nem megy?

"Beváltani" lehet,csak van vagy 5000,- postaköltség mire ide küldik amcsiból a progit. AzATi Get In The Gameoldalán találsz infót. Megadod az adataid és küldik ha megjelenik,természetesen a postaköltség a tied.

edios
Ááá nem fog megjelenni sose... Túl jó játék lenne

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

toMpEr
ott is volt ilyen forgo akarmi amivel derekba el lehetett vagni, kb erre szamithatunk a teljesben is

janos666
Nem emlékszem ilyesmire, ennyire biztos nem. De megnézem, nehogy hüjeséget állítsak.
toMpEr
Ott is szet lehetett szabdalni a zombit

toMpEr
A preloadhoz is kell ati kupon es a 9600XT is jar

janos666
Na megnéztem a HL2-Ravenholm videót. És VAN TESTDARABOLLÁS! Ha nem is egy évet , de ezért megérte várni!
Régen sírtam is az alpha-val kapcsolatban hogy miért nincs.
Köszi!

ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2

[NST]Cifu
Már nem adnak HL2 kupont emlékeim szerint a 9600XT kártyákhoz. Amúgy a preload-hoz nem kell semmi, bárki letöltheti, de az aktiváláshoz vagy ATi kupon kell, vagy egy érvényes HL2 kulcs (pl. megveszed a boltban, utána nem kell feltelepíteni CD-rõl, hanem simán aktiválod - persze ennek sok értelme nincs... Egyszerûbb CD-rõl felrakni).

Tehát ha én holnap veszek egy ATi A9600XT /TVD videókártyát, amellé jár a Half-Life 2 gém (de mivel nem jelent még meg), ezért egy kupont kapok.
Ezt a kupont mindenképpen a stream-en kell felhasználnom, vagy beválthatom majd a CD-s verzióra?

ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2

Random_
már untam ezért szóltam bele hátha hamarabb szabadulunk 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Adam5
LOL 😄

Adam5
HL2 kupon

Random_
hl2 kupon

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

És mi kell a pre-load-hoz???

Adam5
Nem, kérdezd majd meg Petyust de mind1 végülis

Köszi Mayday!

Mayday
Adam5: ahogy olvasom, ami torolve lett, az olimpia tema, nem HL2.
Daniel Hunt: A preload a steamen keresztul torteno HL2 letoltes. Nem az egesz jatek jon le, csak sok textura, hangok, meg mittudomen. Jatszani nem lehet vele! Azert van most preload, hogy amikor a jatek megjelenik, es mindenki steamen toltene, ne legyen tulterheltseg, csak a maradekot kelljen letolteni, es jatszhato lesz.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

gpm

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Tombi
hl2 nem is létezik a valve csak kamuvideókat gyártott, és egy teljesen más játékba szált be. A játék kódneve
D.U.K.E
N.U.K.E.M
F.O.R.E.V.E.R

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Ez a preload "story"elég gyanus nekem meg ez az egész szarság a HL2 körül😞
Nehogy megint vmi hasonló történjen mint 1 éve,nagy róka duma azt kiderül nincs semmii......
Ha mákod van, akkor begyorsúl. Nekem egy éjszaka alatt lejött.

[NST]Cifu
Elnézést, de a lentieket és a további ilyen irányú hozzászólásokat töröltem/törlöm. Magával a témával semmi bajom, és ha egy-két hozzászólással el lenne intézve, akár maradhatna is, de ha hosszabb lére akarjátok ereszteni, akkor inkább egy erre szolgáló topikba tegyéket (pl.: Athén 2004 Olimpia topic @ Sportfórum).
Köszönöm.

Ams
a cs:s faq link

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Adam5
???

Ott van Half-Life2.hu

vagy most mivan? nem vágom

Ams
link kivéve...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Adam5
Izé, ha már volt akko sry

Adam5
"Sogamed és Yahn Bern
2004. Augusztus 17. - DeSt1nY | interjú

A Sogamed interjújából egy kis ízelítõ, melyet a VALVE-s Yahn Bern-el készítettek:

A Half-Life 2 négy CD-n fog megjelenni és a HLTV továbbra is használható lesz csak még nem tudni mikor. Nincs több bunnyhop (fene ott egye meg). Lehetséges, hogy nem csak belsõ nézetes videókat lehet majd felvenni a játékban, de ezt még nem tudják biztosan és az is lehetséges, hogy egész érdekes extrák lesznek a játékban, mint például ”follow the grenade” (a gránát röptének-útjának HLTV-s követése), de erre sem adtak konkrét választ csak, hogy ”lesznek update-ek”. A játékidõre nem tudtak választ adni, mert az szerintük függ a játékostól. Hát úgy kb ennyi a tartalom, akit több is érdekel az itt találja az interjút."

Infó: Half-life2.hu

bah
a steam forumba tenleg hulyesegeket irkalnak,ott ujnak tekintettek

bah
igazad van hulye vagyok nem olvastam el rendesen

[NST]Cifu
Ott is írkálnak annyi hülyeséget, hogy a hajam égnek áll néha.
De ha csak egy kis logikával átgondolod: a VST mikor is jött ki? Na látod...

bah
Pedig ujonnan irtak a steam forumban.

[NST]Cifu
Ez a 'pletyka' még Augusztus 18-as... Kissé le vagy maradva...