Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.suprnova.org EZ MÜXIK !!!
But...
Nagyon lassan szedi 😞
NAGYON 😞
Mind1 azért THX !!!
Reménykedjunk gabe igazat mond,állitolag ezt a hlfallout fórumon irta.De valahogy nem hiszek ebben,tul sokszor csalódtam már.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
De bár igazad lenne Lifeforce, és a héten már az aranybejelentés is meglenne... 😊)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nekem az a gyanum, hogy az arany bejelentéssel egyidõben lesz preload.
Sztem nem merik elöbb, hogy nehogy az alfa segítégével összevágjon valaki egy béna változatot...
Ha meg bejelentik az aranyat akkor nem lesz az a hülye aki letöltene egy vegyesvágott alfa+preloadot, hanem már megvárják a teljest.
Majd figyeljétek csak meg, hogy pénteken vagy szombaton egy arany bejelentéssel egyidõben elindul a preload.
Legalább is nagyon remélem 😄
http://prdownloads.sourceforge.net/btplusplus/BTpp-0.5.4-bin.exe?download
Utána (ahol a linkek találhatóak):
www.suprnova.com
ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2
Azon néhol fent van...
Amúgy meg mi van már a preloaddal?
Már próbáltam több felõl DE sehonnan nemtom leszedni a HL2Beta verzióját ! Ha valaki tud 1 tutibiztos helyet lécci mondja+ nekem Elõre THX !
De gondolom miután egész nap faggatták õket holnap mondanak valamit.
Én is csak addig vettem amíg kellett a cd melléklet mert nem volt netem otthon és a drivereket onnan szereztem be.
Drága és szar is inkább veszek egy Krezént az árán meg sok palacsintát sörrel! 😊
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"a másik hogy álitólag a dagadt zombit télleg Gabe-rõl mintázták"
és?😊
sztm jó poén😊
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
a másik hogy álitólag a dagadt zombit télleg Gabe-rõl mintázták

Csoda lenne ha fentlenne valahol...
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
(egyébként király az a regényt!!!)
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
1ébként meg szvsz abban a játékban ez volt az egyetlen extra
"Magad építheted meg vizijármûved ízlésed és alapanyagjaid szerint!"

Azért azt te sem várod, hogy egy kiskanállal szétpacsálhasd a pályán a vizet, amit találsz.
Arra még várnunk kell 1-2 évet, hogy ezt is tudja egy motor, na meg elbírja a gépünk.

Azt az egyet sajnálom hogy faszául néz ki a víz, de még mindíg nem anyag. Vagyis a tutajom vízszintesen egy nagy csobbanással merült el, nem belefojt a víz.
lehet libikókázni 😄