Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Mi köze az ATI-nak a HL2 megjelenéséhez??

[NST]Cifu
Felkérnék mindenkit, hogy a továbbiakban kerüljék a vulgáris kinyilatkoztatásokat! Én sem rajongok a VALVE bizonyos lépéseiért, de ettõl még nagyon várom a játékot, és szerintem azért a topiclakók többsége így van ezzel. A negatív véleményt pedig ki lehet fejteni kulturált hangnemben is (lásd pl. Dikki #12816-os hozzászólása)

Aki "f&#@ valve" szintû hozzászólásokkal szeretnék boldogítani a többieket, fáradjanak jókivánalmaimmal a gumiba.
Köszönöm.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Random_
de annyit ér fele a bolti árnak

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

gpm
Meg 5 k-ert amugy sem lenne pofam eladni

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

dikki*yysw
Miért lenne az ATi hibája, hogy nem készült el? Ezt nem vágom.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

gpm
Miert kapartam volna le szted?

Az szerintem nem csak az ATi hibája hogy nem jelent meg a játék. De a vlve pedig magával baszott ki mert õk azok akik késnek. Az ATi kiadta a kártyát sõt akkoriban úgy volt hogy nem kupont adnak mert kész a gáma ugyebár.

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

janos666
El van fedve a kód valami lekaparható réteggel, mert ha nem nem igen találsz ojan hüjét aki megveszi.
Ikarus
Akkor min. egy ötösért kéne elpasszolni, hogy egyenesbe legyél.

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

janos666
Ilyenekért én nem a valvét hibáztatnám. Az ATI dobozában van kupon, õk használták fel reklámcélokra és basztak át embereket annnak ellenére hogy a valve nem ígért neki semmit. (Ha igért volna már lassan ott is elszabadulnának az indulatok.)
gpm
Az egeszbe az a gaz, h igy kb 5k-val tobbet fizettem a videokartyamert, aki igy jart mint en, azt megertem h fel van haborodva.

Ikarus
Lehet jobban jársz!!!!

gpm
Nekem is van kupon, sztem el fogom adni, amig meg er valamit

Ikarus
Csak az a baj, hogy az ember lehet hogy a sok várakozással még olyan dolgokat is beleképzel/vár, amiknek köze sem lesz a játékhoz, és hatalmasat fognak csalódni. (lásd doom3)

Mármint a Kuponos dologra gondolok azt mióta adják at ATi karikhoz ??? 9600XT-hez meg 9800PRO-hoz adták nem ? Hogy van pofájuk bazze kupont adni amikor lehet hogy még félév mire kijön azt megse moccan rajta bazzze

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

Hm😊
Igen igazad van,de a HL 2 körül már nagyon régen nem stimmel valami...
Én úgy gondolom örülhetünk ha idén kijön a játék,egyébként biztosan lesz ma valamilyen hozzászólás a fejlesztõk részérõl.
janos666
Amúgy nem hülye amatõr ott a valve-s marketigcsoport. Olvassatok itt vissza a 12827 hozzászólásban. Így mindenki foglalkozik vele. És fogadjunk hogy aki most azt állítja hogy most má nem is kell neki a warezre kerülés után elsõk közt fogja agyondícsérni. Jó ez így hogy mindíg van egy dátum amire várhatunk, csak el kell tudni fogadni hogy ha nem jön be.
gpm
Nem panikoltam be, viszont jot rohogtem a Valve-n , meg azokon is akik meg mindig hisznek nekik...

Ikarus
Nem az életünk függ tõle, csak unalmas a sok üres ígérgetés. Az emberben ez felhalmozódik.

Glpetyus
Végre egy értelmes hozzászólás ^.^

[NST]Cifu
Még 1x, azok kedvéért, akik késõbb csatlakoztak a fórumhoz, vagy már elfelejtették a korábbi eseteket:

A különféle online/offline boltokban közzétett megjelenési dátumok nem hivatalosak! Ne tessék bedõlni nekik!!

Mayday
Komolyan mondom, az ilyen unintegillens, "bazdmegvalve" emberkeknek a kezebe sem adnam ezt a jatekot soha.
En is nagyon varom ezt a jatekot, sot, minden mas jateknal jobban, de nem panikolok be, ha kesobb jelenik meg. Az eletetek fugg tole, vagy mi?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

gpm
Ugy mint ahogy eddig kijott?? LOL

janos666
Én meg azt nem értem mi bajotok a 11.1-el ha akkor tényleg kijöna teljes, végleges, játszható anyag. Nincs az már olyan messze mint 2005.11.1.
gpm
ûEn ezt most nem ertem a Half Life Special editiont irjak 11/1/04, a "sima" HL2- nel meg semmi datum..

Gamestop

dikki*yysw
Tavaly nagyon, nagyon sok embert basztak át úgy, hogy örökre elment a kedvük a HL2-tõl. Pl. engem. Ha nem kapnám meg a megjelenés után, én biztos nem venném meg.
Nem mondom, hogy ez a hír tuti igaz, de valószínû.
És ez esetben nem értem, miért?
-miért kell azt mondani, hogy 18-án preload
-miért kell azt mondani, hogy 16 nap múlva végzünk a bugok kiírtásával
-miért kell hazudni állandóan

Miért nem mondják azt, hogy veniccdán, és kész? Senkit nem basznának át azzal, ha azt mondanák, hogy veniccdán, és kijönnek 2008-ban. Ha szept. 15-ét mondanak, és 16-án jön ki, akkor átbasznak mindenkit.

Szóval, miért?

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

gpm
mar eddig is a csod szelen allt, ez volt a pont az i-re

Tombi
legyen simán "when it's done" azzal megbékélnék.

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Tombi
Remélem csödbemegy a valve !
1szerüen a hozzállással van a baj.

nem hiszem el hogy 1 rohadt fejlesztõ vagy akárki aki egy kicsit is foglalkozik a témával és joga van hozzá nem irja hogy bocs fiuk késni fog a preload HATÁROZATLAN IDEIG !!

De ehelyett dobálnak ujabb idõpontot hogy HOLNAp, aztán mivel nem jön be "Maybe holnapután" Hát azért ehhez is pofa kell...

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

gpm
Ha igaz a csuszas akkor a HL2-nek vege.
Biztos h nem fogom megvenni a jatekot, ennyi atb@szas utan.
Tavaly szept.30-an meg megvettem volna...

Kandurex
Az van, hogy túl sokat akar a szarka és nem bírja a farka! CS akar, DOD akar, HL remake akar, Steam fejlesztést akar, fejlesztõ legyen a talpán aki mindezt egyszerre csinálja! Ebbõl...ebbõl...karácsony lesz.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Na mit mondtam?Pre Order:11/01(De lesz ebbõl még 2005 is...LOL)
Igazam volt megint.Mármint amit pár napja írtam a fórumba.
Szerintem ez a játék közel sincs a készhez,a Valve megint csak kamuzik,csak egyet nem értek:
Mi értelme van a sok hazúgságnak?Hülyítik a népet mindenféle videoval,preload meg csillagos ég aztán jön az idõ amikor virítani kéne és ....semmi.
Ekkora amatõr marketing bandát még életemben nem láttam.Nem tanultak a tavalyi történetbõl?Ugy látszik nem...
Glpetyus
Ezt meg honnan vetted? ^.^

Mayday
No, ez ujfent iq-s volt.
De akkor nezd meg a BestBuyt, ott mar ma megjelenik 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

gergou
Half-Life 2
Pre-Order: Ships on 11/1/2004

Rohadjon szejjel a valve ...

Helyesebben szolva...

`Take a look to the sky just before you die`

[NST]Cifu
Konkrétan nekem a CS:CZ-bõl egy cirka 250MB-os .gcf-et úgy töltött le a STEAM, hogy én semmi ilyet nem kértem.
A mindenki számára elérhetõ preloadnak szvsz azért lehet értelme, hogy növeljék a STEAM-es eladásokat.

Ikarus
Te félreértesz engem, egy szóval sem mondtam, hogy le akarom tölteni. Kell a fasznak az a sok fölös adat a gépére. Én csak azt írtam, hogy kíváncsi keszek rá, hogy tényleg lesz-e preload holnap.
Majd ha lesz jó tört verzió, leszedem azt, eztán majd ha boltba is lehet kapni, akkor meg is veszem, de preload az nem érdekel letöltés szinten.

gpm
Azt, h ha a preload csuszik akkor valszeg a "hasznalat" fog

Mit vesztesz azzal, hogy nem tudod a hasznalat megkezdese elott 25 hettel letolteni a fileok 1 reszet, hanem csak a megjelenes korul?

Kandurex
MInek? Úgyis holnapután lesz belõle!

Ikarus
Kíváncsi leszek erre a holnapi napra!!!

Kandurex
Mindennap ezt hallom.

CZ-nel igy csinaltak par napig, nem volt kulonosebb fennakadas, de szvsz most biztos csak kuponosoknak lesz, meg annak aki megveszi kartyaval.

azt olvastam hl2net forumban hogy most eppen holnap hajnalra tervezik a preloadot.

janos666
De nem tudom hogy akinek nincs CD-key-e az miért töltené le? Nem hiszem hogy az elsõ törtverziók közt egy jó darabig lenne majd preload-ra telepítõs.
toMpEr
Szerintem annyira ok sem hulyek, hogy kirakjak, hogy barki toltse le, akkor tenyleg osszeomolna a steam

Glpetyus
Ide céloztam

Glpetyus
Mért kell kitörölni minden kommentemet???

Ikarus

[NST]Cifu
Fake. Még mindig nincs hivatalos dátum.