42676
  • Mayday
    Van egy HDR/technologiai demo, a Lost Coast, nem arra gondolsz? Mert azt erdemes lehet, egy uj palya, ami nincs benne a fullban, es persze ingyenes. Ha meg siman demo lenne, annak semmi ertelme a full melle.
  • Seth
    HL2-nek volt demója?? :D
  • ollie
    Asszem benne van a demo pálya a fullban is.
  • Qwerty4
    De jó, hogy került egy banner!!!
  • dinomano
    Hmm...1 kérdés...anno a HL1-ben a demo-palya nem volt benn a vegleges jatekban... A HL2 demo is külön palya, vagy csak kiemelt palyaresz a vegleges verziobol? Érdemes letölteni a demot? (Ha megvan a full...)
  • wantonly
    Muszáj. :P

Egyébként egyetértek. :D
  • bcsirke
    Istenem én annyira szeretem ezt a játékot hogy az már beteges! Magával ragadó sztori, grafika zene, hangok, meg ott van Alyx!! ÁÁ!!!!! tudom hogy ez senkit sem érdekel de valahova muszály volt leírnom mert az oszt.tásaim nem szeretik Ja, és
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dumbledore meghal! Muhhahaa
  • Code92
    jah értem akkor ezesetben a crack nevű mappából a létra.exe állományt tudom ajánlani
  • ollie
    Srácok! Lehet, hogy a polcra akarja felrakni, de nem éri el, mert nem nőtt elég nagyra.
  • Code92
    na ja a doboz........épp ez az h. a warezosoknak nincs dobozuk hmm talán mégiscsdak egyszerűbb ha megveszed nem gondolod???:DDD
  • GamerAdams007
    Sztem vedd ki a tokból a cd-t, mert lehet, hogy úgy nem tudja olvasni a lemezt, ha a dobozzal együtt rakod be a meghajtóba!
  • Vegas
    de arra figyelj h előtte le kell emelni a polcról!
  • Code92
    megveszed és felinstralálod sok sikert
  • kalasnyikow
    Sziasztok. Az lenne a problémámhogy az episode 1-etnemtudom felrakni...

Letudná nekem irni walaki hogy kell?

Előre is kössz.
  • wantonly
    Hehe, arra a HL1-es videóra én is emléxem, végig bunnyzott a csávó és egymásra pakolgatta a lézeres bombákat, azokon mászott fel a pályán vagy másik pályarészre átugrált valahogy, így egy rakás dolgot megspórolt. Harcolni csak akkor harcolt, amikor muszáj volt, egyébként végig szaladt és az összes pályabugot kihasználta. Igy azért már nem olyan kevés az a 46 perc.

Persze ehhez fanatikusnak kell lenni.
  • dinomano
    Hmmm... Amugy mindig azt irja ki minden inditas elejen+palya töltes(LOADING kepernyö) utan; hogy "graphic out of date-rebuliding"... Ez mitöl lehet? Amugy minimumon viszem a game-et+valami szedett-vedett crack verzio... :-P Gondolom mind2 ok közrejatszhat... :-P
  • dinomano
    nem olvastam vissza...bocsi :-P
  • Mayday
    Talan meg egy picit tobb is... :)
  • FLeK0
    sztem a 40000 komment 10-20%-a ilyenekről szól.
  • dinomano
    ... Feltört verziom van a game-böl; és a Gravi-Gun gyakorlopalyan (közvetlenül a fegyver kézhezvétele utan) scriptelesi gondja van a game-nek... Alyx szol, h. ugorjak fel hozza, miutan felmaszik az emelvényre (ladakat kell tologatni gravi-gunnal)... Ezt megcsinalom, ezek utan csak annyit hajlando mondani; hogy "here we go"; de nem törtenik semmi; total leall a cselekmeny... Még dogot meg tudom nezni a sarokban, de ö sem reagal..megprobalom egy netröl leszedett mentessel megoldani a dolgot(ami atugorja ezt a részt)...Mas is talalkozott ezzel a problemaval? :-O
  • FLeK0
    kérd el a bátyádtól az accountját.
  • gyuri12
    nah ezt beszoptam:( bátyám még nyáron megvette nekem amcsiban a Game of The Year-t(ebben benne van egy csomó Valve játék) és gondoltam felrakom,de beírom a CD key-t,és azt írja ho foglalt:( pedig ezzel még nekem nincs accountom:O(egy haverom cd key-ével játszottam eddig) szal most nemtudok minden játékot használni ami benne volt a pakkomban:(
    valaki tud segíteni?:D
  • Wyn
    figyelj nem mindenki a gmod 10 játszik még 9.0.4 el is rengeteg embert találsz
  • Nohab
    Eh... régebben volt egy ötletem a hl2 multizáshoz a garry's moddal...Erre meg találok egy modot ami pont erre a célra van kifejlesztve...:)
  • Nohab
    Nem szóltam... már találtam egy ingyenes verziót. Egyébként mekkora szemétség ,hogy fizetőssé tették...
  • TallPig
    Mármint kellene egy eredeti kód? Mert ehhez nem kellet semmi, se kod se cd-key. Csak fel kellet telpiteni és müködik is. Egyébként tört verzió.
  • Nohab
    Le lehet még tölteni a garry's modot ingyen?
  • Promi #40685
    igen 1 eredeti serial
  • TallPig
    Üdv. Valaki segitsen nekem. Leszedten a net-ről a Half-Life 2 Deathmatch-ot. A játék müködik, szerverket talált jó sokat , de mikor be akarok lépni az egyikre (vagyis bármelyikre) ezt irja ki: Your version does not match. Pleas restart the game. Újra inditom, de akkor is ezt irja ki. Kell valami javító a game-hez? HELP MEEEE!!!!
  • Wyn
    Vagy egyszerüen mért nem kéred el a haverod Stem accountját
  • mike0013
    de a CS: source-t, a HL2 DM-et, el is felejtheti...
    ahhoz eredeti kell...
  • Slig
    vaagy tölcsd le ingyen 1 SMS-ért innen: www.gamez.fee.hu ezen fent van a normálisan tört verzió
  • mike0013
    akkor se, te is vedd meg aztán kész...
  • orgik
    szerintem igen. és akkor nem tudok vele játszani vagy mi? és ő ha letölri a gamét és újrarakja?
  • gman906
    ezeket csak egyszer lehet aktiválni a steamen. Gondolom, ha a haverodé akkor már megtette.
  • orgik
    Helló. Haver odaadta a Half Life2-t amin rajt van a cs:source + half-life2:deathmatch + HL:Source. A tokba benne van a Sorozatszám ami kell a steam-nál. és beadom neki de nem jó. segítsen valaki
  • Teflon Mike
    Nah hellósztok mopst le szettem egy módot ezt a Combine Destiny és nem tom fel rakni :S nem tom ki jelölni hogy a mod filest rakja fel azt rá nyomok hogy install aztán egyböl complete :S most akkr mit csináljakl?
  • Qwerty4
    nekem is olyan van
  • Slig
    nekem van olyan tört verzióm amiben jó a mentés :P
  • NemzetBt
    De azért kell az a mentés hogy már bentvan..tehát az arc már dumált és kinyitotta a kaput...