Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
azt mondják...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
én is tudok "programozni" 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

[NST]Cifu
Nem igazán volt olyan kép benne, ami olyan rendkívûli újdonságot hozott volna...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

gpm
Jol nyomod, ha le tudtad menteni.<#alien2>

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Az olvastam telepítésnél kell net ez tényleg így lesz?
Ha nincs masik helyen net ott nem tudom feltelepíteni játékot?
M@TriX
én spec 1 db-ot láttam. 😊
de lehet csak én voltam figyelmetlen, de majd holnap megmondom, mert addigra eljut hozzám az újság.

Kandurex
Rakd csak vissza! 😊, na jó a cikk író véleménye magasról nem érdekel, viszont a képekre kíváncsi lennék, feltéve, ha van egyáltalán új. Mert úgye kedves Bagó úr azt tán csak nem akarja szerzõi jogra rakni.-

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

M@TriX
rakjam fel most én? 😊 vicc volt

lentebb összefoglalták, ha visszaolvasol. Szóval nem sok új infó van a játékról.

meg szerintem talán én foglaltam össze a legjobban: "én inkább majd magamnak hiszek" 😊

A szerzõi jogok sértésében speciel egyetértek, de a "reklám" kérdést pont ellenkezõleg látom: ha valakit a Half-Life cikk érdekelt csupán, az ezután már bizonyos hogy nem vásárolja meg az újságot, hiszen kíváncsiságát kielégíthette a felpakolt szkenn.

gpm
Object not found.

M@TriX
látszik 😊 de a lényeg a lényeg

Kandurex
Sajnos még nem tudtam megnézni 😞, na mindegy, volt egyáltalán valami érdemleges amirõl lemaradtam?

M@TriX
nekem spec ha akarom ha nem, jön... 😊

gpm
NM, de tenyleg nem ertem miert volt gond, lehet szerzoi jogokat sertetteem vele, de ettol nem fognak az emberek kevesebb ujsagot venni, max tobbet.

Köszönöm szépen!

gpm
Programozo vagyok amugy, es Office-szal dobtam ossze kb 1 perc alatt.<#vigyor1>

gpm
Nem ertem mi a gond vele, ez csak reklam az ujsagotoknak.
De ha ez a kivansagod, akkor legyen...

M@TriX
nem vagyok benne biztos, hogy az õ oldala, amúgy érdemes belenézni az oldal forrásába, nem is amatõr volt aki feltette 😊

Viszont én pedig arra szeretnélek kérni, hogy távolítsd el az oldaladról légy szíves az újságunk oldalait. Köszönöm tisztelettel...

gpm
Elvileg lementhetoek, de maradni fog egy ideig az oldalon,ugyhogy olvasgasd nyugodtan.

Mayday
Es nem lementhetoek a kepek? Vagy csak nekem nem sikerult? <#confused>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Hatja, utanvettel.
Ez esetben 8990-ert elorendelted, es +990 a postakoltseg. Ha nem rendeled elo, akkor 9990. De ha elorendeled, es atveszed pesten, akkor jarsz legjobban. Ha meg tudod oldani, tenyleg 16-an gyere fel a kareszert.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

gpm
Ott van az, csak meg igy a kepek lekonvertalasa utan(300 DPI) is eleg lassan hozza be az oldalt. kb. 5 perc Adsl-nel <#vigyor1>

gpm
Ja, mondhatni keves a tenyleges infotartalom a cikkben, meg van benne par tevedes.

Kandurex
Akkor töltsd fel megint, mert ott semmi nincs. Htx! 😊

Shaman
mennyé 16-án,s akkó át is veheted...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

[NST]Cifu
Írhatta volna akár üzbég, akár magyar újságíró, ez nem befolyásolja a megitélését, legalábbis nálam....

gpm
Thx, az a gond , h 15-en megyek Pestre Videokartyat venni. Ha megrendelem CD Galaxisbol, gondolom utanvettel kell fizetni?

gpm
A cikket nem a magyar ujsagiro irta csak forditottak, en sem vettem az ujsagot kaptam a scaneket es feltoltottem.

nah már én is megrendeltem...már csak várnikell mikor jön meg....

Thx ! <#smile>

Jaja, én az Asus 9600XT 128MB VIVO-hoz kaptam<#nevetes1>

Let\'s go Hawks!!!

[NST]Cifu
Hát ez a cikk csak arról gyõzött meg, hogy tényleg nem igazán érdemes beruházni az offline sajtóra. Amit leírt benne, azok már egy hónapja ismertek elöttünk (pl.: negatívunként a néhol alacsony felbontású textúrák), ugyanakkor tele van tévedésekkel (pl.: Viktor Antonov nem "Román", hanem Bulgáriában, Szófiában született vagy az ATi kupon nem csak a 9800XT-hez, hanem egy ideig a 9600XT kártyákhoz is járt, stb.)...

Mayday
Isten hozott a klubban! <#smile><#eljen>

Köszi az infót mindenkinek ! Tényleg annyi volt.

FIZETVE <#vigyor2>

Mayday
Ok, koszi <#eljen>

csak az utan.

Mayday
De ha upgrade-elek, bolti alapot silverre, ugye nem fizetek az egesz silver utan afat, csak mondjuk a kulonbseg 10 dolcsi utan?

artschiatwork
1 hét geciek!

Shep
ÁÁÁ mikor lesz már 17, hozza a GLS, ha nem rájuk verek 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

25%-os afa van mo-n minden ilyen dolgon.

Mayday
KB.
Bronz: 2400 HUF
Ezust: 3000 HUF
Arany: 4500 HUF

Mayday
En ugyan nem debreceni vagyok, nem is reklamembere a lentebb emlitett CDGalaxisnak, de elvileg, ha megrendeled naluk, akkor is megkapod 17-en. Persze, csak ha nem tudsz felutazni pestre e nemes celbol 😊
576 shop nincsen Debrecenben esetleg? Mert naluk sztem lesz tuti szinten 16-an.

Steam-es vasárlásnál mennyi adót is kell rászámolni ?

Mayday
Igen, en rakerdzetem a CD Galaxisnal, es a forgalmazo igerete szerint kaphato lesz naluk 16-an!

azért a 18 óra játékidõ,és lineáris játék miatt kapott "csak" ennyit.
szerintem azért mi kicsit tovább p****ünk az antigrav. fegyverrel...
<#taps>

gpm
Ha van itt a forumon Debreceni,az ossza mar meg velem,h hol tudom majd megvenni.

Shep
Magyarországon is 16. a boltba kerülés dátuma?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

aktiválni kell majd a végén...

Köszi, akkor nyugodtan elkezdem a letöltést, oszt hajrááááááá!!!!!<#taps><#taps><#taps>

Let\'s go Hawks!!!