Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Elindítottam a Steam-et, elkezedtt update-elni, elment 100%-ig, aztán ELTÛNT!?
Azóta ha elindítom, csak a folyamatok közt látom, hogy megy de semmilyen életjelt nem ad (az ikonja se jelenik meg)
Más nem járt így?
sazl : c
nem tudom, hogy érdemes-e. én még nem használtam. ha esetleg akarsz vmi MODot készíteni majd, akkor gondolom érdemes. de 6 GB-nál már nem ezen a 100 megán múlik...
én leszedtem azé' 😉
football without ultras is nothing
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Én arra akarok utalni most, hogy amik a HL2-rõl eddig megjelentek, azok a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetõek teszteknek. Sehogy nem érzékelteti egyik író se azt a katartikus élmény, amit át KELLETT élnie, ha már 9x%-ot adott a játékra...
De komolyan, eddig minden cikk, amit olvastam a HL2-rõl, akár külföldi, akár pc.games, semmi izgi nem volt benne.
Half Life 2: az unlocker egy trójai vírus!
(Gamers Hell) El ne indítsátok a netrõl leszedett Half Life 2 unlocker - játék-kinyitó - programokat, melyek címei: the Half-Life 2 unlocker, hl2unlock.exe vagy rft-hl2u, mert gonosz trójai vírus mind! Ugye ott ül a Half Life 2. a maga izgató teljességében a winchestereden. Az unlocker program kéri, hogy csatlakozz be a netre. Mikor On-line vagy, a program elkéri a felhasználói neved, meg a jelszavad, hogy majd õ bejelentkeztet a Steam rendszerbe. Azután semmi más nem történik, minthogy a kis aranyos elküldi a hackernek a Steam adataidat. A türelem Half-Life 2.-t terem!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Itt csak par info oda es visszakuldeserol van szo. Ha telepiteni es frissiteni is kell a Steamet ugy mas kerdes. <#alien2>#alien2>
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
Helyszin: Budapest
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
biztos van mindenki környezetében egy modem, vagy egy ismerõsenek a fiókban... ennyi.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
de mint tudjuk egy külsõst kértek fel, úgyhogy sztem ezzel nincsen semmi hiba... írtak egy cikket a gémrõl és kész, az 1 képet meg én hoztam fel, mert nem láttam skrínshotokat mert csak átfutottam az odlalt, atzán már törölve lett. 😊 de holnap majd megmondom mert jelenleg elõfizetõ vagyok vagy mi 😊
Legyenek boldogok a cikkjukkel en nem lettem boldog tole az biztos, idotoltesnek jo volt...ennyi
A helyzet sajátosságára való tekintettel természetesen nem tudtunk olyan mélyrehatóan elemezni, mint ha nálunk lett volna a program több héten keresztül, és úgy csûrjük csavarjuk a PC-t alatta, ahogy nem szégyelljük - de hát a megjelenés elõtt több héttel (a cikk készültének pillanatában), egy ilyen kiemelt címnél, ekkora biztonsági intézkedések meleltt többmindent nem tudom mit vártatok még. Ha valakinek nem nyerte el a tetszését, azért mást nem tudok tenni, mint elnézését kérni - de szerintem ez már csak szörszálhasogatás...
Ezzel szerintem especiel a legtöbben így lettünk volna, de ez még nem mentség. 😊))
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Kerdes: ha szerzek kolcson modemet, akkor ezek a 24 oras, meg mittomen, ilyen kaphato csomagok mennek, ha van telefon? Meg sosem hasznaltam ilyeneket, igy nem tudom 😞
Es egyebkent mennyi egy ilyen modem?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
persze nálam nem lesz ilyen problem, van egy ISDn addig kibírja.
Amúgy ezt tudom ajánlani az offline juzereknek, hogy egy matzávos vonal biztos van, kér kölcsön egy modemet amíg aktivál és sanyi...
tudom nem egy felhasználó barát megoldás, de ez van...