Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A browse games menuben tudod megadni a kupon kodjat a register gombnal.

gpm
Most latom, meg nem ert fel teljesen, ot min es kesz, meg sry ha volt mar.

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Sziasztok!
Én is kaptam HL2 kupont a videókártyámhoz, tehát ha letöltöm a steamról, akkor az teljesen olyan lesz, mintha bemennék a boltba és megvásárolnám? Mert ha elkezdem tölteni, semmiféle kódot nem kér (pl. ami rajta van a kuponon). Valaki felhomályosítana?<#conf>

Let\'s go Hawks!!!

Kandurex
csak 98%? <#zavart2> lál...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hat, valoban, ha egy kiado ezt teszi, akkor sporolhat a koltsegein, olcsobban adhatja a cuccot, es esely van ra, hogy tobben veszik, ez teljesen tiszta sor.

Viszont igy a jatekgyarosoknak mi szuksege lenne, hogy leszerzodjon a kiadokkal? Mert amit siman megcsinalnak ok maguk is, ahhoz nem szereznek kiadot. A kiadoknak az az erdekuk, hogy minel tovabb fenntartsak a mostani helyzetet, hisz ezert van rajuk szukseg. Nekik durva ervagas lenne ha jobban elterjedne ez a neten eladott jatek dolog.

Ellenben a jatekgyartoknak meg szukseguk a kiadokra, hogy a boltba tevedt halando is megvehesse a jatekot, igy szelesitsek a vasarloi kort.
[NST]Cifu
Nem csodálkoznék, ha a kiadók (okulva a Valve vs. Vivendi esetbõl) villámgyorsan megcsinálnák a saját online Steam-koppintásukat, amely a kiadó játékait összesítve kezelné. Legalábbis ez lenne részükrõl a legbölcsebb lépés...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ja milyen jo is lesz, ha majd 14 fele steam fele kliens ul majd a gepeden 😉
nem tudom, infózta-e már vki, a pc.games-ben 98%-ot kapott, negatívumként a túl rövidséget (18 óra játékidõ),ill a túlzottan lineáris játékmenetet írták.
pozitívumok:
-hangulat
-intelligens karakterek
-ledöbbentõen látványos(!!).

Cormoran
sokaknak a gépén csücsül, és az aktiválásra vár

:-()))

toMpEr
hehe tenyleg jo lenne, itt is menne a hiszti azt tuti 😊

Cormoran
remélem így is lesz.

így olcsóbbak lehetnek a játékok.

remélem átveszik a programozók is.

Ol. Windows Longhorn: 40 dolcsi...

A fejlesztoknek mindenkepp, a Valve kb. 10x annyit keres igy az eladott jatekokon, egy ido utan majd azt is megtehetik, hogy joval olcsobban adjak a kiadonal az online rendszereken a jatekokat.-

Cormoran
sztem egy idõ után jobban eltejed, mint a dobozos.
kevesebb költség = több haszon ?

a bioware is keszul valami hasonloval, ha jol hallottam.

Cormoran
a kérdés, hogy a többi játékfejlesztõ mikor kezdi el alkalmazni a steam- szerû viszonyokat?

Ja, meg mikor adnak 50 dolcsiért két olyan játékot, mint a CSS + a HL2???

szerintem is sokakat fog érdekelni
ha nem lesz megint valamiféle 'botrány' körülötte

football without ultras is nothing

az biztos
bár lehet hogy a négyezredik kérdés után, ami pl neked jön privátban, már nem lennél ilyen boldog... <#zavart1>

Shaman
hááát az addig okes,hogy warezolni akarják,mégis úgy érzem/látom,hogy régóta ez az elsõ játék amit azért nagyon sokan meg fognak venni eredetiben...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Boldogga tenne ha legalabb 1-2 napig nem lenne warez verzio, a gamestar forum 12 evesei remek latvanyt nyujthatnanak egy ilyen helyzetben 😊

szerintem meg itt a topicban lesz nagy gáz AZON a napon...
nem lennék meglepve, ha teljesen összeomlana a rendszer. de azért reménykedjünk
amugy a CDGalaxisban nemtom mennyire lesz hosszú sor, mert mindenki warezoli akarja majd ezt is. aztán majd lehet h lesz a nagy koppanás, és mindenki jön majd ide sírni, h miért nem megy a letöltött anyag...

Shaman
Nagy tömörülés lesz itt a CDGalaxisban....:-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

gergou
kosz, mar megy is, remelem majd egyszer valaki eloall egy jo unlockerrel😊

`Take a look to the sky just before you die`

play games, hl2-n jobbklikk, preload, start pre-load.

gergou
Udv, a steamrol hogy lehet ugy leszedni a hl2 packkokat, hogy credit kartya szamot ne kerjen?

`Take a look to the sky just before you die`

basszák meg
köszi az infot! (bár nekem hál' Isten nem kell ilyesmi majd...)

rezsofiz
Ha valakinek ez a szöveg túl nyers, akkor olvassa el a gamestar.hu-n lévõt, az emészthetõbb valamiveé..

sazl : c

rezsofiz
Lol.

janos666
Héé, ez jó! Lehet hogy a hacker a sok CD kulcsból párat közszemlére tesz warezhívõ társaim körének. Aki meg legálisan megvette a játékot az magára vessen ha így is crackelni akarta.<#idiota>
Half Life 2: az unlocker egy trójai vírus!

Sogun, 17:04 - Játék: Akció - ADATLAP - (17 komment)

(Gamers Hell) El ne indítsátok a netrõl leszedett Half Life 2 unlocker - játék-kinyitó - programokat, melyek címei: the Half-Life 2 unlocker, hl2unlock.exe vagy rft-hl2u, mert gonosz trójai vírus mind! Ugye ott ül a Half Life 2. a maga izgató teljességében a winchestereden. Az unlocker program kéri, hogy csatlakozz be a netre. Mikor On-line vagy, a program elkéri a felhasználói neved, meg a jelszavad, hogy majd õ bejelentkeztet a Steam rendszerbe. Azután semmi más nem történik, minthogy a kis aranyos elküldi a hackernek a Steam adataidat. A türelem Half-Life 2.-t terem!
info: hardwired

http://thenamelessphoto.com/

rezsofiz
Gratulálok! : )

EndreMan
Balázs Pali mindenütt

Adam5
akko jó <#vigyor0>

Mayday
Ebben biztos lehetsz 😊
Igazandibol, az o ebrenleti idejeben meg a gep se nagyon van bekapcsolva - csak ejszaka szoktam jatszani nehany orat. Ezen meg a HL2 sem valtoztat 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Adam5
de azért remélem nem hanyagolod el majd nagyon a HL2 miatt <#ejnye1>

nyah grat 😊
ott lehet a nagy napon 😊)

Mayday
Van egy picike lanyom-buszkesegem, mostmar 2 es fel eves 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

aszittem te 16-20év körüli vaty 😛
nemis tudtam hogy van lányod<#zavart1>

Adam5
najó mondjuk osztály társaimkhoz meg haverokhoz igen de belvárosban nem 😞

"az a baj hogy egyedül nem igen mehetek sehova "
mértnem?

Adam5
jah, meg az öcsém

Adam5
velem meg az apám biztos 😄

az a baj hogy egyedül nem igen mehetek sehova 😞

Mayday
Hat, en pl. nemigen fogok ezert szabit kivenni, valszeg csak delutan 5 korul megyek a szakreert. De az is lehet, hogy kulonos ismertetojelkent a kislanyom is jon velem 😊

Adam5
kivéve ha mindeni nyitás elött ott van 😄

Adam5
okok

Mayday
Egyebkent - miutan a vasarlas kb 5 perc - nem hiszem, hogy nagy SG-s osszetalalkozasok lennenek.

Mayday
En megrendeltem, de szinten ott fogom atvenni, szemelyesen, nem posta.
Onnan fogsz megismerni, hogy Gordon Freeman-es pancel lesz rajtam, kezemben pedig feszitovas...

Adam5
lehet hogy 16-an talalkozunk esetleg a cdgalaxisban? (már aki nem rendelte meg) mirõl tudok felismerni titeket?

rezsofiz
Lol az kell nekem

rezsofiz
lol