42676
  • Nohab
    Na ebből már nem mászok ki :)
  • Code92
    gratula.....crackről hallottál már???
  • bacardi93
    bocsi de gondom akadt a játék elindításával! nem tom h kell elindítani
  • Code92
    jah de ha már wazol akkor az ár az mind1 de minden képen jobb a hl2
  • Code92
    jah de ha már wazol akkor az ár az mind1 de minden képen jobb a hl2
  • RelakS
    Én anyagilag értettem, hogy jobban jársz Ft/Játék terén :D
  • ollie
    Pedig a demó jóval a teljes játék megjelenése után készült el, legalább fél évvel (vagy több). Szóval szó sincs arról, hogy a demót beletették a végleges játékba ,ez fordítva történt.
  • Qwerty4
    a quake 4 egy fos, storyja unalmas, az enginje sem tetszik, egy pillanatát sem élveztem
    a HL2 valóban a legjobb, de nem az Ep. One
  • Code92
    a kvék4 is marha jó sztem de eggylértelmű h. a kvék az a hrac miatt jó a half life meg a fizkáéval való szórtakozás a történet a járgyányok miatt híres nem azt mondtam h. a hl ben rossz a jarc hanem azt h. a kvék 4 az pont a harcra van kiélezve jó mind2 jázték de eggyértelmű h. a hlaf life 2 min a mai napig a legjobb fps.
  • RelakS
    Még úgy is jó pl a kvék4-hez képest ^^
  • Qwerty4
    csak nem minden warez verziónak
  • FLeK0
    és ezekre még jön 20% áfa
  • FLeK0
    magyar boltban csak 3800
  • RelakS
    Vedd meg, bakker, nehogy már ne érjen meg 30 dodót, vagy 40-ért már episode one-nal együtt
    steampowered
    $30: Half-Life 2, Half-Life 2: Lost Coast (ez utóbbi mondjuk ingyér van, szal csak marketing :D)
    -
    $40: Half-Life 2, Counter-Strike: Source, Half-Life: Source, Half-Life 2: Deathmatch, Half-Life Deathmatch: Source, Half-Life 2: Episode One
    -
    $50: Half-Life 2, Counter-Strike: Source, Half-Life: Source, Day of Defeat: Source, Half-Life 2: Deathmatch, Half-Life 2: Lost Coast, Half-Life Deathmatch: Source, Half-Life 2: Episode One
    -
    $65: Counter-Strike, Team Fortress Classic, Day of Defeat, Deathmatch Classic, Opposing Force, Ricochet, Half-Life, Counter-Strike: Condition Zero, Half-Life: Blue Shift, Half-Life 2, Counter-Strike: Source, Half-Life: Source, Day of Defeat: Source, Half-Life 2: Deathmatch, Half-Life 2: Lost Coast, Half-Life Deathmatch: Source, Half-Life 2: Episode One

Ez utóbbiban már minden tücsök és bogár benne van, és 13000 Ft-nak megfelelő dollárt kérnek érte. Hol kapsz ennyi pénzért ennyi játékot? :) (jó, tudom, a HL pl már nem mai kölök, de attól még jó játék)
  • Code92
    elleszel mert a warez verziónak van egy olyan hibája h. mindig pálya elejétől kell új játékot kezdeni mertt ha mentést töltessz be akkor nincs AL :D
  • bacardi93
    köszönöm szépen:) már töltöm is. Remélem el leszek vele szünetben:P
  • Nohab
    Nekem csak szép, mert közepesen fut :)
  • Code92
    "A grafika szerintem szép, de nem kér sokat." szerintem meg nagggyon szép és azért nem kér sokat mert a mai játékokhoz képes naggyon jól lett optimizálva magyarán nem kell hozzzá atomerőmű hogy szép képet kapja egyszerűen nagyon ott van!!!!!!!
  • Nohab
    Hát persze :)
    Nagyon jó és olcsó! A játékélménye kiváló egyszerűen letehetetlen...
    A grafika szerintem szép, de nem kér sokat.
    A történetet el lehet olvasni különböző helyekről (sajna én nem tudok ilyeneket).
    Nincsnek benne átvezető animációk, így jobban bele tudod magad élni a játékba. (jó, a lgelején és a legvégén van egy...)
    A zenék fenomenálisak, a hangok még inkább.
    Elenfélnek van itt minden: egyszerű "rendőröktől" a zombikon át a bogarakig.
    Nem vagyok nagy FPS rajongó és bajnok, de ki tudtam vinni kód nélkül a legkönnyebb fokozaton.
    Én csak ajánlani tudom :)
    Meg itt vannak hozzá a modok (amik csak eredetivel működnek)
    Remélem ez elég volt neked :)
  • FLeK0
    http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/halflife2?q=half-life%202
  • bacardi93
    hello!tud vki egy kicsit a játékról írni? grafika, játékélmény,történet..... milyen maga a játék mit nyerte el a tetszésedet ? kösz és BOLDOG KARÁCSONYT MIDENKINEK!!
  • FLeK0
    2-3 év múlva nem ezt fogják kiadni, az ep2 sem épp ugyanaz a technológia amin a hl2 volt két éve.
  • Code92
    hát sztem jobb lenne ha mondjuk negyedévente jönne ki egy ilyen kis 2 órás stuff amúgy nekem is teccik mert nagy rajongója vok a sorozatnak és a grafikát is csak dicsérni tudom csak megemlítettem h. 2-3 év múlva már nem lesz egy csúcs ez a graf.
  • Nohab
    Nekem így is nagyon tetszik...Meg akkor mi van ha ilyen ritkán jönnek? Szívesebben hallanád azt: Jaj, már megint egy Half life!... Szerintem ez így jó azt kész... Lehet, gyakrabban jönnének kevésbé tudnának jó részleteket belerakni...
    A grafika szerintem meg úgy jó ahogy van... Nem halnék bele, ha itt állna meg a fejlődés e téren... Dehát izlések és pofonok...
    Nekem elsőre és utoljára 4 óra volt kb.
  • Code92
    nekem elsőre volt 3 óra másodikra volt kereken 2 óra 6 perc (mértem) de másodjára is körbernézelődtam......meg minden amúgy nekem is teccet az ep1 de rövid volt és történetbelei előrelépés anmnyi volt csak h. lehűtjük a magot és elmenekülünlünk ezt amúgy megoldhastták volna egy introval is és kihagyható lett volna lehetett volna helyxette egy rendes részt csinélkin ne értsetek rfélre sztem jó volt de szal értitek....
  • RelakS
    Az a baj, hogy annyira megemelkedtek az igényeink, hogy mialatt egy ilyen epizode-ot összelapátolnak, az alatt az idő alatt régen komplett játékot lehetett csinálni ^^
  • Seth
    szomorú? szerintem abszolut nincs elrontva. Ep 1 nekem több volt mint 3 óra, volt az 8 is
  • Code92
    nem sok x évet hát vazze azért durva h. közel 1 kerek évet kell várni egy 2 órás stuffra de remélem a freeman múltját és egyéb rejtéj fedte kérdésekre mostzmár választ is kapunk vagy legalkább egy részükre....aztán lehet várni az ep 3 at ami gondolom meint csak uyganez a grafikai szint ami már sztem kissé gáz lesz 2 év múlva mikor végr kis is jön ha meg jobb graffot várunk akkor várhatunk rá még min. 3 évet és akkor még mindig csak 2 órányi játék lenne.........szomorúú a legjobb fps-t így elrontani, szomorú....
  • Nohab
    igen ez is két órás lesz... ,de legalább nem sok x évet kell rá várni...
  • Code92
    nah ja húzzák halasztják és abból is egy 2 órás játék lesz mint az ep1 ből nekem ez az érzésem..........sajnos...
  • Senkkik
    de valamikor... de most asszem nyár eleje a megjelenési időpont!?
  • bcrics
    episode 2t nem év végére igérték?
  • Senkkik
    ááááááááááá ilen keeeeell
  • Nohab
    Amikor felérek hülye érzés fog el... Meg az eleje nagyon könnyű. Szóval mintha az egy külön játék lenne...(tudom hülyén fogalmaztam, de érzéseket nem nagyon tudok leírni :)
  • RelakS
    Mert? Mi volt fura benne?
  • Nohab
    Akkor már tudom mért ilyen a Ravenholm eleje...
  • Code92
    a hl2 demó pályája az a "we dont go to ravenholm" addig a rélszig mikor a függőhídon átmész és a papot kell követni itt van vége a demónak.
    azt kérdezném, hogy a gyári lemez telepítéskor a Steam update-olás során minden egyes alkalommal 16% után kilép, egy hibaüzenettel, majd nem is megy tovább, szóval mi lehet ennek az oka?
  • Slig
    a HL1 demó pályája télleg nincs benne a fullban
  • ollie
    Van, a Steamen letölthető. ÉS nem a Lost Coast-ra gondolok.