Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Akkor javaslom, hogy a HL2 megjelenésig, vedd elõ a FarCry-t és fuss neki még egyszer, hátha megtetszik, szerintem nagyon élvezetes. A Doom3 sötét hangulata (amit sokan bizonyára nagyon szeretnek) nekem nem jön be.
janos666
Nekem a Far Cry se adott mást mint 'érdekes' garafikát, bár a 3. pálya (vagy küldertés? ; nem töltés na, hanem a mentéseknél pályacím) körül ott is hagytam, lehet hogy esélyt sem adtam neki?
Viszont a DOOM3 kapott tõlem annyit hogy kb a pokolig rendesen végigjátszogattam a maradékot meg végigfutottam god-ban.
Törölt felhasználó
Régebbi játék persze, hogy van ami jó és forradalmi és fantasztikus és minden, de nem nyúlhatunk mindig vissza a múltba, ha valami jót akarunk. A fejlõdés elõre kell, hogy menjen és szerintem jó pár éve megtorpant. Nem mondom, vannak kategóriák, ahol nagyobb elõrelépések történtek, de ritkaságszámba mennek. Ami mindenképpen túlzás az a Doom3 százaléka, mert az mindent adott (grafikát, fényeket, animációt) csak valódi élvezetes játékélményt nem. Adtam volna rá 88% -ot, mert a többi még nagyjából ilyen sincs, a Far-Cry kapott volna 91%-ot, a HL2 meg ( a Doom3 százalékát) 94%-et. Arányaiban szerintem jobban tükrözné a játékok által nyújtott élményt, összhatást.
"HL2 százalékolása meg szerintem enyhe tulzás"

Miért te láttad már?Különben honnan tudod?
Én nem mondom hogy annyit ér,de egyenlõre azt sem hogy nem.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mashogy nem lehet jelezni, hogy ez egy jatek, a tobbi amit korabban annak hittunk meg mar nem az. Ez mas szint.

Smuge
Szerintem meg van. Nevet nem mondanék de van, jo hogy régebbi játék de mai vonatkozásokba véve páratlan.Nehogy félreértsd imádom az fps-eket tehat nem itt van a gond. HL2 százalékolása meg szerintem enyhe tulzás.

Törölt felhasználó
Szerintem nincs olyan sok jó játék a piacon ebben a kategóriában (vagy másban) ami indokolna egy alacsonyabb százalékot, vagy tévedek?
Szerintem az utóbbi idõk játékai (Pc-re) rendkívül gyengék.
Smuge
Erröl van szó

Smuge
Na ezaz másik a százalék. Minden lap érted 96% alá nem is adott. Jo hogy nyilván azért mert tetszik mindenkinek de ebbe az is közbejátszik hogy mindenki "azthiszi" hogy télleg jo game. Nemtudom érted e mitakarok ezzel mondani, tehát csak azért adtad ilyen százalékot mert valaki elkezdte és nemakarnak kilogni a sorbol. Azt is nehezen hiszem el hogy mindenkinek ennyire tetszen valami. Szoval kicsit enyhén gyanus na mind1 ezen ugyse lehet változtatni.Elveszett világ ez má <#pardon1>

hol érhetõ el ez a gamestar cikk?

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Köszi fasza a cikk<#finom>

Fight Club

Tatyla
Én mindig is a gamestart vettem és ez a kis HL2 füzet csak abban erösitett meg hogy nekem KELL ez a game!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

nekem sose volt semmi bajom a gamestarral vannak akik fikazzak nekem ez a cikk is tetszett 😊 amugy a nfsu2 ertekeleset nem tudnad bescannelni ha szepen megkerlek 😊 bar ez mar off 😛

Hi,

Szvsz leghamarabb csak kedden fog warezba jönni. Amúgy azt álmodtam, hogy megjelent a Duke Nukem Forever <#bee1>. Hogy tetszik a GameStar cikk? 😊

Curtis

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Kandurex
Hepaj miatt adtak rá annyit. Nagyon sok ember ellenszenvét váltották volna vele ki ha nem ennyit adnak rá, no meg a sorba is be kellett állni. Érdekes, 2 éve, hogy fikázom a Doom3 -at, érvekkel, jogosan, koholtan és jogtalanul mégis rengeteg "értelemes" fórumozó képtelen volt felfogni, hogy az valóban rossz is lehet (nyitottak ám a Hardwireden "Halál Kandurex -re" c. topicot is a hozzállásom miatt), most gondolj bele, mi történne ha nem 90% felett értékelnének.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

B@ldrick
Hallgassátok meg a Half-Life 2 OST-t, sz(e)v(a)sz kötelezõ!
Ez gondolom a gold edition audio-cd-je egyazegyben.

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

hykao
...csak amíg a Microsoft úgy nem dönt, hogy saját grafikus motort alkot... 😊
hykao
Csak úgy érdekességképpen, kíváncsi leszek az ATI vs nV H2-es tesztekre...
lassan mar minden nagyobb kaliberhu jateknak sajat drivere lesz ?😊

hykao
Na az ATIbetaD3 után itt az ATIbetaH2... katt
hykao
majd kiderül nemsokára, hogy milyen lesz... mindenesetre nekem eleve ellenérzéseim vannak, amikor egy játékba már megint valami rovarok, mutánsok, egyebek kerülnek...de attól még lehet jó...

újságokkal kapcsolatban: én már letettem ezek vásárlásáról...má' elnézést, de pl. a Chrome-ra, és az IGI2-re 60% körül adtak, Doom3-ra meg 90% fölött....há', hogy van ez??? (mindkettõ sokkal inkább lekötött, mint a D3...)
raziel.
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Smuge
Nem lesz olyan nagyszám ez a játék se nemtudom miért van oda mindenki. Énis elolvastam összes cikket megnéztem videokat..szal nemtudom számomra ezis egy a sok közül

Törölt felhasználó
Sõt, egy sókristály verzió is, abban egy zsírpapírba lesz becsomagolva 3 telepítõlemez és egy fél aktiválókód 😊)
hykao
LOL! Most olvasom, hogy lesz egy gyémánt változat is.... 😊)
Ez me'g valtozhat 3 nap alatt.

Adam5
király!
de azért azt sajnálom hogy normál hl2 multi nem lesz benne 😞((

raziel.
elvileg 3 napot kell már csak várni...

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

én is várok addig, ne aggódj...
eltoltam a zsetonom, amit félretettem rá, úgyhogy marad dec....

Adam5
én egyedül csak a 1,7 (CLERON!) proci miatt félek. na érzem hogy kezdõdik a "nekem menni fog?" korszak 😄

Tatyla
Ahogy telnek a napok egy re jobban az az érzés erösödik bennem:

HOGY EZ A JÁTÉK NAGYON KELL NEKEM!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

rezsofiz
Hát igen GameStar általában maxon szokott tesztelni amennyire engedik a gépük, szal menni fog a tieden is maxon, pláne hogy a kártyád még húzva is van: )

sazl : c

Törölt felhasználó
Aki tudna linket a gamestar scanhez kérem küldjön egy privátot, köszönöm!
M@TriX
az 576-nál és a CD Galaxisnál lehet... én az utóbbinál...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

amugy a gamestaros srac olyan geppel tolta nagyjabbol mint az enyem, ezek szerint jol fog futni <#finom> mondjuk azt nem irtak milyen beallitasok mellett jatszott

hykao
ez már az eredménye annak... 😊
Tatyla
Reklámpszichológia!

hykao
hát ha lehet fejni a népet, miért ne fejnék... 😊
<#finom> szintugy

Tatyla
Remélem már holnap lesz warez!

Én csak decemberben tudom megvenni!

[NST]Cifu
Szvsz ügyesen csinálták meg. Akit csak a játék érdekel és nem a sallang, annak ott a Bronz ill. az alapdoboz, akinek kell a HL:Source és a DoD:Source, annak ott kicsivel drágábban az Ezüst változat, aki meg ultra nagy fan, annak ott a Gyûjtõi változat ill. az Arany változat. Amúgy az arany változat tartalmazza mindkét könyvet.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

hykao
már eddig is ezek mentek 1000x... 😊

Amúgy elég nagy pofátlanságnak tartom ezt a külön könyvként megjelentetett - pénzért árult - kézikönyvet, meg a másik könyvecskét...bár nyilván sokan lesznek hajlandóak bármennyit is kifizetni...bármiért...ami H2...(volt egy mondás, miszerint amerikában még a levegõt is el lehet adni, ha Star Trek felirat van rajta...lassan ez igaz lesz a H2-re is... 😄)

Lássuk csak: bronz, ezüst, arany, ilyen könyvecske-olyan könyvecske, és máris az ember kifizet egy fél vagyont...hogy utána telematricázhassa az autóját, bologató Gordon fejet rakjon a mûszerfalra, otthon pedig vágópista kecskeszakállas, sztk-keretes kukmákos Gordon nézzen vissza a falról...de sebaj, hisz ott a satyek, amit föl lehet venni fejpállasztónak, akár a játék idejére is.... 😄DD
Hol rendelted meg?

Jimi Hendrix

LEtszi mondjuk mailbe,vgay privbe kuld el hol tudnam a gs cikket megnezni:[email protected] elore is koszi

Jimi Hendrix

[NST]Cifu
Szerintem igen.

[NST]Cifu
A kulcsodat aktiválhatod nyugodtan most is, alaphelyzetben nem kell fizetned, mert a kupon a HL2 Bronz változatot jelöli (HL2 + CS:Source), de persze lehet ráfizetéssel upgradelni HL2 Silver (Bronz változat + HL:Source + DoD:Source + az összes eddigi Steam alapú játék) vagy HL2 Gold változatra (Silver változat + egy csomó dolog, mint audio CD a HL2 zenéivel, HL2 sapka, matricák, poszterek, stb.)

Ehh....
Azt hiszem össze kéne ütni ide egy kis FAQ-ot, mert hamarosan ezek a kérdések fognak menni 1000x...

Nekem kedden postázzák 😊

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

Pre-loadingolni akár egy hónap múlva is lehet majd?

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

És ha elvégeztem a preloadedet akkor a kulcsommal aktiválhatom majd vagy ahhoz fizetni kell ?

[NST]Cifu
Aktiválhatod a kulcsot nyugodtan most is (My Games -> Browse Games... -> és itt alul a gomb (valami olyasmi, hogy aktiválod a már tulajdonodban lévõ játékot)). A preloadot bármikor megkeztheted, nem szükséges aktiválni hozzá.