42676
  • TSL16b
    Hehe, ez jó. Már a Steam hibái miatt is a magyarítás a gyanús.
  • Rusy
    úgy értettem ,hogy a steamben alapból az van hogy letöltés felfüggesztve, rámentem hogy letöltés folytatása feltett minden frissítést, azt írja 100% kész, én is a magyarosításra gyanakodtam, mindegy most nem csinálja
  • RelakS
    "nekem eredeti, leszedtem minden frissítést, magyarítás fennvan"

Szerintem ez a baj...

FLeK0: Na, ez meg a másik :D A Steam elvileg automatice frissíti, szal nincs mit leszedni hozzá :D
  • FLeK0
    milyen minden frissítést?
  • Rusy
    LoL kiléptem hogy beírjam ezt az üzenetet, elindítottam újra a játékot és nem írja ki, mindegy olvastam hogy aez a gond csak tört játéknál lehetséges, nekem eredeti, leszedtem minden frissítést, magyarítás fennvan
  • Rusy
    Hello valaki tudna segíteni? Eredeti half life 2-vel játszok az 5 cd-ssel, 64 bites xp alatt, és amikor elkezdtem ,akkor nem volt semmi gond, most meg kiírja hogy node graph disabled, meg a.i. disabled, miért lehet ez
  • Mityu91
    hELLO!
    oLYAN PROBLÉMÁVAL KÜSZÖKÖK, HOGY MEGVETTEM A KARÁCSONYI KIADÁSBAN A hL2 ŐT ÉS ADTÁK HOZZÁ ALAPBÓL A DETHMATCH-T a multit és mikor belépnék 1 szerverre mindíg leagy és általába az opcionsbe is.Mi lehet a gond?
    Próbáljatok meg segíeni köszi!
    Bocsa az elején a nagy betűért véletlen volt!
    Még egyszer köszi:)
  • Qwerty4
    OK
  • Code92
    RelakS-nak:D
  • Qwerty4
    és ezt kinek írtad?
  • RelakS
    Ja
  • Code92
    off:kb annyi köze volt hozzá mint a hozzászólásodnak a témához./off hálf-lájf a király!
  • RelakS
    A végétől kicsit lekonyultam, de nem volt rossz játék. Csak a neve ne Unreal2 lett volna, hanem akármi más, mert az eredetihez túl sok köze nem volt...
  • Qwerty4
    nekem nem tetszett az Unreal 2
  • dinomano
    kitoltam mult heten az alapgame-et, jo volt... Minimumon ment, mivel GF2-es vid.kartyam van; sajna az Episode 1 graf. hibakat okoz+fagy egy idö utan, ugyhogy arrol egyelöre le kell mondanom... Most Unreal2-öt nyüstölöm, az is tetszik... :-)
  • RelakS
    Ehh... Krva Anticitizen one-on már annyit nyomultam, mint a fél episode one-on, de még mindig nem értem el AZT a helyet :D
  • Qwerty4
    nincs mit
  • RelakS
    IMÁDLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!

Hetek óta jár a fejemben egy helyszín, amit az istennek nem tudtam eddig hova tenni, pedig még a HL2-be is belenéztem... MOST MEGVAN!!! JÁÁÁÁÁJ!!!!

KÖSZÖNÖM, meg ARIGATOU, meg 10Q, meg mittommi :)
  • Qwerty4
    jav.:emlékek
  • Qwerty4
    Számomra is az alap többet nyújtott, ma lazításként végignéztem ezt az egyébként zseniális végigjátszást, felfrissültek az amlékek is.
    Az alapba jóval több kreativitást igénylő feladatok voltak, változatosabb helyszínek, nem úgy mint az Ep. One-be hogy a városba csak császkálunk ide-oda és már a hangulata sem volt a régi a folytonosság hiánya miatt.
    És az alapot őszön játszodtam, akkor jobban bírok ilyesmit tolni, az Ep. One-t viszont nyáron, de mind1 ez csak az én hülyeségem.
  • Code92
    készül neki már a paraszt king kupa szal....
  • SZilaJMaGGoT
    Hagyott másokat érvényesülni... de mostmár tutira megnyeri.. XDDD
  • Code92
    héhé ember!!!!!! olyanról hogy stílus hallottál már????
  • FLeK0
    na mivan, csak nem beugrottál az év parasztja versenyre így december 28-án?
  • eminemboy
    Na fiuk....
    Udv
    Barminjen HL2 -ot toltok akkar mijent auto-save kor kivet a jatekbol mert?
    Tetem mass windowsot szal kiprobaltam sok fele kepen mi lehet az oka?
  • Code92
    nyáron.....nyáron..........
  • BGYI
    mikor jön már az ep 2?
  • FLeK0
    steampowered.com, support
  • Seth
    szerintem meg ugyanazt az élményt nyújtja, mivel megszakítás nélkül folytatja az alapot és számomra semmit nem vesztett a varázsából
  • Code92
    hasonló élmény?! te miről beszélsz???? a hl2ep1 az jó de az az igazság h. fel sem ér a sima alap hl2-val de mondjuk meg őszintén az ep1 az alap hl2 utáni lehgjobb fps:D hihi amúgy bacardi grat nekem nem sok időm volt a gammára mikor jáccottam és 3 nap alatt sikerült kitolnom amit sokan csodáltak is megdöntötted ezt akkor grat de van egy ilyen spéci ooldal ahol van egy videó ahol a csávó össz-.vissz 1óra 46 per alatt kiviszi a hl2-t:D durva
  • Zombi91
    Hello mindenkinek
    Megvettem a HL2+HL2:Detmatch-ot és felrakom meg minden de a Deathmatch nem indul ki ir egy hibaüzenetet:[IMG][/IMG]
    Tudnatok nekem segíteni előre is köszi.
  • pirosBoci
    merre találom a half life 2: deathmatch topikot?, mert nem találom
    kösz
  • Nohab
    Pénzt is érdemelnek, nem csak gratulációt!:)
  • Seth
    akkor nekikezdhetsz az episode 1-nek, hasonló élmény ^^
  • bacardi93
    na kivittem a gammár 2 nap alatt és az a tapasztalatom h **************************************************** jó!! naon kira!!
    grat a készítőknek:D
  • bacardi93
    bocsi, mrá rájttem cska elfelejtettem írni. Amúgy a Follow Freeman nél tartok, és naon tecik a game!!
  • FLeK0
    itt
  • bricsi01
    sorry, véletlen volt.
  • bricsi01
    Helló!

Aktiváltam Steam-en az Ep1-et de az SDK-ban nem alkalmazza abbol a cumókat.
    Mi lehet a probléma?
    vagy ha rosz helyre tettem fel a kérdést, akkor hol tegyem fel?
  • bricsi01
    Helló!

Aktiváltam Steam-en az Ep1-et de az SDK-ban nem alkalmazza abbol a cumókat.
    Mi lehet a probléma?
    vagy ha rosz helyre tettem fel a kérdést, akkor hol tegyem fel?