Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gamespoton van review, 9.2 pont, es 165 uj kep.
en mar nemnezem mert tuti spoilerkupac.

rezsofiz
Nah én is megyek aludni - holnap szép napunk lesz : ) 9.00.

sazl : c

Én még egyet nem értek, MIÉRT nem adják az internetes verziót olcsóbban? Ott ugyebár elég sok mindent megspórolnak. Terjesztés sokszorosítás stb...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

rezsofiz
Hiába - még nem indultak el a Steam regisztrációs szerverek, tehát még nem lehet jáccani vele.

[NST]Cifu
A Steampowered.com, a Half-Life2.net ill. a HL2fallout fórumában olvastam.

De csak próbáld meg logikusan végiggondolni. A Steam-es aktiválás azonos mindenkinél, függetlenül attól, hogy vásárolta meg (ATi kupon, Steam-es vásárlás vagy boltban vett dobozos plédány). Az aktiválás a preload file-jait fogja kikódolni, ez is ismert tény. Akkor ebbõl mi következik? Hogy a dobozos és a preloados HL2 tulajok az aktiváláskor ugyanolyan állapotban leledznek... Ami ugye azt feltételezi, hogy a preload file-oknak a Steam/SteamAps könyvtárban kell lenniük a dobozos változat tulajának esetében is...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

rezsofiz
<#vigyor>

www.izonews.com ez látszólag mûködik, de itt meg 11.-e óta nem volt frisítés, legalább is a games szekcióban.

BEAST
elég valószinû hogy a tartalma ugyanaz mivel aktivált gémet elég nehéz lenne feltörtni ... lehet mert még nincs 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[NST]Cifu
Korábban is írtam, hogy én csak javaslom a preload letöltését. Szerintem (azok alapján amit eddig olvastam a fórumokon) a .GCF-eket fogják felhasználni a töréshez. Ennyi. Én is csak találgatok e téren (mivel ugye törés az még nincs), de ha már eddig vártál vele, akkor talán tényleg bölcsebb tovább várni, hogy fogják megoldani...

Nem tudom honnan szoptad, azért kérdezem, nem tûnik fel?

steam, origin: ACE_hun

grebber
A másik nforce szerû oldalnak mi a cime isonews ha jól tudom csak a teljes cimet nem tudom?

Next PC upgrade: 2022

[NST]Cifu
Szerinted az ujjamból szoptam? <#sniffles>

Nekem végülis olyan mindegy, nyugodtan tölsd le, és akkor majd kiderül... <#nemtudom>

A CLONECD megnevezés eleve nem utal törésre...

Lehet, hogy igazad van, mindenesetre én nem szeretném mégegyszer letölteni azt a ~4GB-ot, ha mégsem megy ez ilyen egyszerûen...

Honnan vagy benne ilyen biztos?

hallottam...

[NST]Cifu
Lehetségesnek lehetséges (hasonlót már pár napja is írt valaki), de még 1x: a tartalma ugyan az, mintha letöltöd a Steam-el a preloadot.

Az attól függ honnan szedted ezt? Az NFOrce ugyebár döglött...

Half.Life.2.CLONECD-CXZIS

lehetséges hogy van ilyen?

[NST]Cifu
Nézõpont kérdése. Nálam hozzáértõbbek azt mondták, hogy ha megvan a decoder, akkor utána nem okoz problémát a .GCF file-ok kikódolása. Utána meg már "csak" a Steam account által jelentett védelmet kell feltörni...

[NST]Cifu
Nem. Elvileg a Steam azokat kódolja majd ki az aktiváláskor. Nem kell velük semmit sem csinálni.

[NST]Cifu
Van elég hely azon a partición, ahol a Steam könyvtár van?

Szerintem aki a warez verzióra vár az ezt ne töltse le, kitudja milyen lesz a törés, lehet, hogy nem fogja tudni használni az innen letöltött file-okat.

fitutufi
nah én is szeretnék kérdezni !
úgye vannak a .gcf kiterjesztésû filek amiket letölt és ha megvannak úgy 5 db vagy mennyi akkor azokkal mit kell csinálni ,egyesíteni ? vagy hogyan kell , bemountolni vagy vmi rar lesz belõle tehát a setup hogy lesz belõle amit elindítok abból az 5 fileból !

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Mr Manson
én ezt tudom <#integet2>

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

nekem atmegy nem valaszol uzemmodba amikor tolteni akarom :S

[NST]Cifu
Idézek ebbõl a <síp> FAQ-ból:

Kérdés: Mi ez a HL2 preload? Hogy kell elindítani?
Válasz: A Steam klienssel bárki letölthetõ a HL2 alapfilejait, ez a preload, a letöltéshez nem kell semmiféle CD-kulcs, de ahhoz, hogy játszhass vele, értelemszerûen aktiválni kell. Elindítani úgy tudod a preloadot, hogy a Steam 'Play Games' gombra elõugró ablakban a 'Half-Life 2'-õn jobb gombot nyomsz, és az eljövõ lehetõségek közül kiválasztod a 'Start preload'-ot. A preload folyamán mintegy 4.2 Gbyte-nyi adatot tölt le (ezek a ...Steam\SteamAps könyvtárba kerülnek). A preload állapotát a 'Play Games' ablakban, a Half-Life 2-re jobb gombal klikkelve elõugró menübõl, a 'Pre-load status'-al tudod megnézni.

Mr Manson
vagy ha megvetted

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

[NST]Cifu
Ne csináljátok már, tényleg ennyire nehezen fogalmaztam volna a FAQ-ban?!?!

NEM, nincs szükség semmiféle CD-kulcsra, csak egy Steam profilt (accountot) kell csinálni, és kész, máris töltheted a preloadot!!!!

vagy ha csengetsz

jo de csak akkor tudom leszedni a steamrol a preloadot ha van kuponom nem?

Seth
mert még nincs meg maga az aktiváló fájl...majd gondolom azzal kell buherálni

PSN ID.: Beegabor

Ugyanaz van a CD-ken mint amit preloadolni lehet állítólag, úgyhogy tök fölösleges, mert legálisan is hozzá lehet jutni.

Clone CD-s verzióval nem sokra mennénk, mert amíg az aktiválási folyamatot nem törik fel addig az se fog menni...

De ha tudják emulálni, akkor még miért nincs kész? Már rég lehetne, nem?

Jaja, ez azért talán egy fokkal könnyebb(mármint feltörni) mint a manapság olyan népszerû Starforce3-as védelem...

jo de nemvagom mer nincs meg legalabb egy clone cd verzio vagy valami mer mar egy ideje par ember megvette nemigaz nem kerult 1db se valaki kezebe aki feltolti ..

Shodan
<#idiota><#wave><#circling><#crazya><#buck>még kb 12 óra...Remélem azért gyorsan törik majd...

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

[NST]Cifu
DAP (Download Accelerator Plus)

Én speciel rendszeresen használok ehhez hasonló progikat (ezt egyébként mindenkinek ajánlom), és tényleg nem semmi, hogy mennyi ilyen kis szemét program települ a gépre anélkül, hogy az ember tudna róla.

Shodan
A steamet biztos hogy sikerül megkerülni mivel a CS Sourcbe is ezt alakalmazták.Ott se kell futnia az erdeti steamnek csak a steam emu fut helyette.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

LoCk
Köszike!<#eljen><#vigyor>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Flashget?

Zetorg
09.00-kor

[NST]Cifu
Akkor ellenõrizd le a géped a PestPatrol nevezetû progival. Ez minden olyan programot/cookie-t észlel, ami káros lehet (trojanoktól kezdve a sima 'figyelõktõl'). Meglepõ mennyi programba vannak ilyenek. Én attól dobtam hátast, hogy még a letöltésmenedzser programom is tele volt ilyennel...

LoCk
Holnap reggel 0:01h-kor kezdodik az aktiválás?

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Hát igen, ez biztos igaz, de nekem akkor sem tetszik, hogy azt kirekesztik akinek nincs net elérése. A Microsoft-nál amúgy megoldották ezt, van telefonos regisztrálás is pl. az XP-re annak akinek nincsen net elérése...

[NST]Cifu
Igen.

nem lennék a helyedbe...csak jönnek a kérdések...

Tuti, hogy sikerülni fog, a kérdés csak az, hogy mikor? Amúgy én lehet, hogy paranoiás vagyok, de valahogy nem szeretem, hogy mindenféle programok futnak a háttérben pl ilyen steam szarságok...