Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr Manson
a patchek is steamen jönnek ugye?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

vagy az is egy megoldas hogy a tuzfalban letiltom a steam kimeno cuccait akkoris azt irja hogy offline szoval menni fog sok megoldas van

[NST]Cifu
Korábban kitárgyaltuk... valószinüleg alaposan megrágták a Valve-nál, és úgy vélik, hogy többet nyernek vele, mint vesztenek...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

na akkor meg kikapcsolom a netet addig a picsbe mig vegijatszom nagy dolog 😊

[NST]Cifu
Akkor szívni fogsz. A játéknak mindenképpen kell a Steam, hogy online vagy offline módban, az mindegy, de futnia kell elvileg a HL2 elindításához...

A törés is errõl fog szólni... sikerül-e ezt megkerülni valahogy...

Az egyébként nem zavar senkit, hogy csak az játszhat a játékkal akinek van internet elérése? És akinek nincsen az mit csinál? nézegeti a boltban megvett 6 db CD-t?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Imremagdi
ez biztató, de nekem még semmim sincs, se kuponom, se egy bájt se . kunyeráljak vkitõl egy kupont, vagy várjak hátha vki feltöri

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

[NST]Cifu
A Valve egy dobozos verzióból durván 7 $-hoz jut. Egy Steam-en eladott pldányból több, mint 30 $-hoz. Így világos?

EndreMan
ezt nembirom tovább......

Mr Manson
semmire nem lett volna jó

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Szerinted ki adná kölcsön az adatait???

nekem tok8 ha nemjon ki a warezon 1-2nap mulva akkor megjon a spanoknak eredeti kolcsonkerem megkerem addig kapcsolja ki a gepet mig felrakom aztan aktivalom es miutan megy a game torlom a picsaba a steamet <#hehe>

[NST]Cifu
A bétának nem kellett Steam se...

Aquli
Holnap megjelenik, és még nem szivárgott ki az iso? ez NAGY dolog kérem!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

[NST]Cifu
Igen. Elvileg. Ennél többet csak holnap tudunk úgyis csak meg...

(korábban vitatkoztunk ezen, mert valószinûnek tartom, hogy a Valve valami korlátozást azért tesz (mondjuk napi 1 aktiválás lehetséges egy accountról), mások szerint viszont ez hülyeség.)

Ma2ska
Teljesen világos csak az nem hogy ez a Steames szarság minek kellett ehhez az egészhez...

holnap szerintem nem lesz itt sok duma...mert mindenki jáccani fog..esetleg bejönnek megbeszélni hogy mien meg stb...ja meg a "bénák" akik nem bírják feltenni vagy regelni vagy akármi😊...😛

Seth
Ha a bétát játszhatóvá tudták tenni akkor ezt miért ne lehetne

PSN ID.: Beegabor

Imremagdi
tehát akkor ha vki kölcsön adja az adatait, akkor többen is aktiválhatják ?

kcsbubi
Nem adok 1 hetet & kijön az aktiwált tört werz,bár már mostanság is hallottam hogy wan már ilyen.:-)

&#8222;Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.&#8221; http://finomoldal.atw.hu

[NST]Cifu
Akkor hogy fogalmazzam meg, hogy még egyértelmûbb legyen?

1.: Az aktivációhoz KELL internet, mivel a Steam online fogja aktiválni a HL2-õt.
2.: A játékhoz NEM KELL internet, csak az, hogy fusson a Steam, amely ha érzékeli, hogy nincs net, automatikusan felajánlja az Offline üzemmódot.

+1.: Elvileg fel lehet telepíteni több gépre is egy accouttal/cd-kulcsal, csak az aktiváláskor online kell lenni. Az a kínos kérdés, hogy akinek van CD-kulcsa, az hajlandó lesz-e kockára tenni...

[NST]Cifu
Elvileg a Valve keményen készül a rohamra. Bíztató jel, hogy az utóbbi egy-két hónapban nem volt Steam-lehalás...

Imremagdi
ebben teljesen igazad van !

Egy dolgot megmondanátok nekem ! együk fel neked van HL" kuponod ! Aktiválod a HL2 ! ÉS játszol ezerrel , de ahányszor játszani akarsz kell hozzá net ? Mert ha kell akkor nagyon szar a game nincs mindenkinek állandó netje, ha viszont nem kell a játékhoz net, akkor többen is regelhetnek egy kuponnal (gondolom többször is lehet - feltételezzük hogy ujratelepitetted a játékot )

Bocs de nekem a FAQ nem vol egyértelmû

hat nekem se artana egy melyformat a winyon meg uj win mer most elegge szet van mar szarva az egesz es hl2 sztem meg fogja akasztani rendesen 😊

[NST]Cifu
A Preload file-ok magukban 4.2Gbyte-osak, hogy mennyit tömörít ki, azt nem tudom. Holnap reggel remélem hamar szolgálhatok pontosabb információval. 😊

kcsbubi
Nekem szerdán hozzák ki! Addig sajnos várnom kell!
De a várokazás meghozza a Half-life2 Gyümölcsét!!!
😄 😄

&#8222;Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.&#8221; http://finomoldal.atw.hu

Én holnap Wint telepítek az bizti...és felrakom a drivereket..más nem is lesz a gépen..ja meg ha megérkezik a hl2-õ akkor az....

[NST]Cifu
Muszáj ránézni néha, ezért a "terv" az, hogy úgy óránként kilépek, és gyorstörlés funkcióval kitakarítom a topicot (úgyhogy elõre is elnézést kérek azoktól, akik üzenetét véletlenül törlöm 😊). Amúgy meg legalább rakok be pár képet.

Hát, sajna igaz, de 640*480-ban csak jó lesz mediumon...

M@TriX
de majd be lehet rajta aktiválni, majd meglátjuk hogy fut, a CS nekem tetszett, a víz meg minden rendben volt...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
na végre engem is felcsörgettek, nekem szerdán szállítják. 😊
most takarítok a gépen hogy legyen hely, 6GB elég lesz igaz? Remélem....mert én olyan 4GBról tudok akkora lesz kb, ha jóltom.

szerdától minden délután szabaddá téve!! 😊

még jó, hogy csak 18 óra a játék idõ persze ott lesz a CS is...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

barret
Mert az az Fx igen csak harmatos...És dx9 is le lesz tiltva rajta,hiába "tudja" a kártya...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Nem is csak ezt a topikot, de mi lesz, ha lehalnak a steam aktivációs szerverek? Szerintem ennek kurva nagy s reális a valószínûsége!

Nem is csak ezt a topikot, de mi lesz, ha lehalnak a steam aktivációs szerverek? Szerintem ennek kurva nagy s reális a valószínûsége!

[negativ] Les
ennél? 😊

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

[negativ] Les
Ejj mennyire nincs igazad 😛

Tudják õk, hogy mit csinálnak hidd csak el 😉

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

Ma2ska
Ennek a Steames mókának mi értelme van amugy, ezt egyszerübben nem lehetett volna megoldani?

szerintem te holnap egész nap jáccál..ne is nagyon gyere erre mert csak felhúzod magad...😊

L)O(L kb 1hetes hir 😊

[NST]Cifu
Arról ugye tudsz, hogy a CS:Source-al már több, mint egy hónapja lehet játszani a HL2 tulajoknak? Talán akkor mégse annyira buták?

kcsbubi
Egyes ameikai boltok nem bírtak várni november 16-áig, hanem már tegnapelõtt óta meg lehet tõlük venni az 5 CD-s Half-Life 2 opuszt. Gyakorlatilag semmi értelme nincsen annak, hogy a megjelenési nap elõtt valaki HL2 példányt birtokoljon, mivel a Valve holnaptól fogja a Steam rendszeren való regisztrálást aktiválni. Buta, buta amcsi boltok...

[NST]Cifu

Imremagdi
gondoltam megnézem a nforce.nl hogyneme jött ki véletlen idõ elött, és lám már meg is adta magát a szerverük ! Mi lesz itt holnap ? Túl lesz terhelve a világ internetvonalai !
ember legyen a talpán, aki a következõnapban követni tudja majd ezt a topicot

doom3-nál mi volt? ;-)
Adam5
játszás 😛

Ikarus
reggel óta 500 üzenet,
vazz holnap jelenik meg, mi lesz akkor, ha most ennyit dumáltok???

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

Ma2ska
Csak tréfáltam hehe...oldandó a várakozás izgalmát

Zetorg
sry, de ki van írva, hogy half-life 2

Az jó!
várom..

Seth
miért kellen lebutítani ha van mellette ~3,5Ghz és 1G ram? 😊

PSN ID.: Beegabor