Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Omlás
Pontossan!Egyébként is a fizika a játékmenet a hangulat stb stb... Mind mind Kell ahoz hogy jó legyen a game! Ezek mnd megvannak a Tesztek szerint a Grafika meg Bõven jó! És szerintem a Valve se a grafikára fektettett sok sok idõt!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

IMYke2.0.0.0
Ez tipikus - már minden játéktopikban olvastam legalább 2x...

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Glpetyus
"Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van."

😊)))))))))))))))))

IMYke2.0.0.0
Hát, ne legyen igazam, de ezen a Játékon még egy überfrankó konfiguráció sem segít már! ...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

artschiatwork
tudod, hogy van a mondás... ha nem tetszik, csinálj szebbet...

Random_
Na az, hogy a Geforce2-n is ment a Far Cry csak nem volt olyan bump maping pölö! Témát lezárom mert ha nem értesz hozzé és rossz elképzelésekbõl indulsz ki nem is fogod soha megérteni mi a különbség a Dx8 és a Dx9 között. Ennyi erõvel Dx 7 is elég lenne és Geforce2 azon is olyan szép lenne a Doom3 meg a HL2 ha a te logikáddal csak a textura felbontást nézzük.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Johnny23
bár még nem csekkoltam saját gépen(Radeon9800pro,1Gb RAM,2.8GHz),DE ebben azért ténleg lehet valami.

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

hiba
miez Stalker ?😊

M@TriX
restart 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

IMYke2.0.0.0
Megvallom, pont erre gondoltam én is! <#alien>

Glpetyus
Semmi extra

Imyke nagyon jól látod! A marketing adta el ilyen nagy számban. Szvsz.
A Bloodlinesban látottak alapján mondom, hogy itt valami nem kóser mert néha már olyan gagyi objektumok vannak benne, hogy az hihetettlen. Egyébként ha jól emlékszem akkor 2 éve jelent meg a nolf2 és annak a grafikája ezt picsán veri. Kicsit mérges vagyok ezért. Az újságokban, meg trailerekben nagyon király a graf.engine ill nem ilyen és itt és most pedig... szóval szerintem ez átb..s.
A game remélem tényleg nagyon jó. ( Bloodlines is jó, de ...)
mikisanzi
Sziasztok
Game felinstal után a steam feljelentkezik majd elkezd tölteni lefelé.ezt befejezve nem tudom elindítani a gamet s a steamot sem mert azt írja hogy egyzerre csak egy steamot lehet fuatatni ha a hl2 ikonra klikkelek meg se nyikkan a neten meg semmi adat forgalmazás nincs.Most mi van kérlek segítsetek !
köszi

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

insp
bezony. Lásd: MOH-PAcific Assault (továbbfejlesztett Q3 engine)

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

magus
na ezt le kell toltenem. vmi cracked verzio vagy vmi? nincs se kuponom se elofizetesem ra

IMYke2.0.0.0
Majd térjünk vissza az elsõ végigjátszás után erre a kérdésre.
Nem lepõdnék meg, ha a beígért elágazások is elõre scripteltek lennének - ergo sehol semmi önállóság. Pedig ezt hangoztatták.

kep
pl itt a nap megvilagitotta fal tokjo
Akadnak azert latvanyos kepek. Amiben ver minden mast szerintem, a feluletek megvilagitasa/arnyekolodasa. Nehany helyen egesz fotorealisztic.

Csak par dolog olyan szerencsetlenul nez ki..
Glpetyus
Fasság <#banplz>

Random_
Nem a felbontás a lényeg! És én nem mondtamn azt, hogy nem tud ez meg az milyen textúrát az efektet nem ismeri amit rá alkalmaznak!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

IMYke2.0.0.0
Víz kivételével még a régi Quake 3 motor is tud ilyet!

Omlás
Mielõt lehúznátok Grafikailag a Játékot !Szal utánna jártam! Ahoz hogy le esen az álad mer olyan brutál hogy az uccán futkározó csótányon is 3 féle bump mpping van meg minden !Szal Min Csúcskategóriás ATI graf kártya Nvidiából is min a 6800 as ! Az alatt kévõ kártyák a felét se mutatják a grafikus motor szépségének!
Egyébként meg a HL 2 õ nem a grafika miatt lessz az ÉV játéka!
Vegyük pl a Dooom3 at Cép cép csilli villi azt ennyi a játékmenet nagy nulla!!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Glpetyus
fotóshop

IMYke2.0.0.0
Élettelen képek.

Johnny23
hát majd meglássuk

artschiatwork
tekintsd meg a lenti képeket a #19226-nál...
ha ez neked ronda...

IMYke2.0.0.0
Nem veszekedni és flamelni akarok, de ezek a képek sem túl jók a véleményformálásra.

nem akarlak elszomoritani, de mar az nvidia tnt1-es is kinyomott 2048-as texturakat 😊
M@TriX
köszi, ez jól esett...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Glpetyus
fotóshop <#idiota>

Johnny23
valahogy nekem is<#ravasz1>

azért mindenképp le fogom szedni,mégnézni saját gépen.

...e van(lehet,hogy ténleg várniuk kellet volna még vele??!,DE basszus ennyi idõ alatt...na mindegy,kissé leszerepelt a Valve)

artschiatwork
ne kelljen már 1000x leírni, a faq-t olvassátok már el, ami a banner alatt van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://hl2faq.uw.hu/

toMpEr
valamit te nagyon felreolvastal
mikoze a texturaknak az effektekhez?

Kandurex
Spoiler mentes.

Tévhit oszlatás jön, a játék gyönyörû:

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mondjuk azok után, hogy a gépemen/ duron800 gef mx400/ a cs: source médiumon jól futott, várható volt a grafikai blama...
DarkJedi
Amúgy én eddig teljesen elégedett vagyok, leszámítva, hogy nincs HDR és lehet bunnyzni.. <#idiota>

M@TriX
én nem mint írtam...

artschiatwork
szvsz még mindig a játékélmény ütni fogja a gfx-et...

Random_
Persze gondolom az effektekrõl már meg is lehet felejtkezni ami pl benne van Dx9-ben de nincs vagy korábbi van csak Dx8-ban. Talán csak véáletlenüla adták ki a Dx9-et nincs is semmi elõrelépés a 8-hoz képest. Nem is értem miért vettem Dx9-es kártyát az új effektek miatt!

Ehh légyszi ne fárassz!

M@TriX
amúgy annyit, hogy akkor sem bánom, hogy elõrendeltem, ugyanis jó kis MODok lesznek amik talán majd jobban megizzasztják a gépeket...
a motor az a visszajelzések szerint nagyon jó letzt és sztem az a lényeg...

DarkJedi
Nem lehet.

Glpetyus
Ez is fasság' <#banplz>

Oyan érzésem van, hogy már mindenki szívja a fogát aki megvette...
sajnálom
Glpetyus

Én vagy 1 hónapja mondtam,hogy túl sokat vártok 😛

Soha!

Random_
Én játszottam az alfával és az kicsit meggyõzött a motort illetõen ha más nem is a motor az jó!

M@TriX
engem az zavar, hogy ez a max high, mert ha lehetne még emelni akkor ok, de ez kicsit engem megütköztetett...

toMpEr
Semmi koze nincs a texturak felbontasanak a directx-hez, akar dx7-be is lehetett 2048x2048-as texturakat hasznalni

Johnny23
"THE Best game ever!",ilyeneket lehetett olvasni cikkekbõl,erre vhogy máris 1picit a graf.rácáfol,ami ténleg csalódás,no mindegy.
majd még meglássuk......pl.patch-ek !!!!!

sztetek mikor lesz fönn warezen ???

En meg nem lattam senkit akit lenyugozott volna. Hl2-t nem lattam sajat gepen, de a bloodlines... nos hat.. 😉 Meg ezek kozott a kepek kozott is latni egysmast