Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nekem a Doom 3 mindig is tetszett!

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem fikázás csak vélemény formázás...
Ikarus
Az nem korlát, hanem duiszítõmotivum a faslon, menj be a belvárosba, és nézz fel a házakra, láthatsz egy-két ilyet.

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

The Hedgehog
ügyes példa gratulálok! teljesen más szín- és formavilág a két játék!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Borítója alapján ítélsz meg egy könyvet
Márpedig addig komolytalan a vélemény
M@TriX
sztem sem 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

hiba
hat de me most nem? mindekinek feltunik hogy nem olyan egy ket resz minta a videokban

IMYke2.0.0.0
Micsodaaaa?
Fikázás?
Ez elég erõs volt. Tessék még egyszer elolvasni a hozzászólásaimat!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Glpetyus
Ez az...már vagy 40 képet megnéztem,de semmi csillogót nem láttam szinte :/

Omlás
Pontosan felesleges Vitázni!Mindenki próbálja ki azt késsz!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

hiba
Visszagondolva a D3 mar gyonyorunek tunik nem? <#vigyor1>

Egy másik fórumon olvastam, hogy a HDR megy DX9 alatt, szóval valószínû hogy nálam menni fog.
Nem hiszem el hogy ronda lenne a játék, mert pl. a Gamestarban biztosan megírták volna, de majd vmelyik nap visszajövök és megírom hogy milyen, mert én csak holnap kapom meg.
tök jó, hogy 3 órája müxik a játék rendesen, kb. 5 ember a fórumról már játssza is, de a fikázás elindult...
ez az igazi LOL....
<#taps>

hiba
tudom nem d3 de mutassatok mar vmi femesen csillogo felulelet 😊
pl volt vmi teto egy videoban

Glpetyus
Ember,nem írtam le a játékot...
Amúgy meg nem hinném,hogy a 9600Xt-men szebb lesz mint a srác 6800GT-jén 😛

IMYke2.0.0.0
Hát ez az... Szídják a Doom 3-at, mondván, meg lettek vásárolva az újságok és a cikkek írói... Tessék elgondolkodni a HalfLife 2-vel kapcsolatban is akkor, amikor mozgás közben láttok hasonlóan meglepõ dolgokat.

Ombika
2 oldalt visszaolvasva nevetseg amiket irtok! 😞

artschiatwork
a vélemény ok, csak elõtte próbáld ki a gámát, aztán jöhet a fikázás.
De ne itt flémeljünk errõl.

Glpetyus
Mindegy,nem csak fû meg pálmafa volt benne...

M@TriX
te már játszol vele?

sztem igazán várhatnátok amíg a gépeteken megy...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Sztem is vmi gaz van a valve haza tajan. En nem is szamitottam tul sok jora, mar csak eleg volt megnezni az egyre kevesbe 'feldiszitett' elozetes kepeket, aztan a cs source-nal is latszott hogy hibadzik vmi. A programozoi tudasukra vonatkozoan megfelelo referencia a cs 1.6. Ahogy azt szerencsetlen engine-t meggyalaztak. 3 ev folyamatos patcheles mellett is egy nagy bughegy, es a sebessege kb a harmadara csokkent ez ido alatt..

Mikor par honapja elkezdtem ezeket a dolgot pedzegetni megkaptam eletem legnagyobb flame-jet ebben a topicban 😊 Igazatok van, a game megjelenesevel tenyleg szarnyra kapott a topic, csak nem a tatott szajakat meg leesett allakat latni benne..
M@TriX
városmegvalósításra gondoltam, stb...

Glpetyus
Nem "gáz" csak éppen mindenhol 10 pontot kapott a grafra...
ÉS ILYENKOR KÉRDEZZÜK MEG=MIÉRT IS??

M@TriX
az szerinted városban játszódik?

M@TriX
azt

Ch_Slater
igazad van. nekem már akkor jó lesz ha hl1 szintû a grafika és a történet... nem vágyom többre, de ha jobb az csak jó<#vigyor3>

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

IMYke2.0.0.0
Egyszerûen véleményt formálok, ahogy ti is.

hiba
egy radeon 9800-on fog dx9et hasznalni vagy sem?

Glpetyus
Far Cry

Omlás
Nem hiba ez!Nem azt mondtam!csak azt hogy jópáran képek alapján ítélik meg hogyígy gáz úgy gáz!Szerintem bõven felülmúl majd minden eddigi PC s játékéményt!És nem a Grafika miatt!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

M@TriX
vagy mutasson valaki jobbat jelenleg a piacon... tudtommal nincs...

The Hedgehog
A játék tényleg szép! Élet szaga van az egésznek... akinek nem tetszik meg bámulja az UNREAL3 engine demókat és verje arra!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Elveszed a kedvét azoknak, akik játszanának vele
toMpEr
mint valami papirhaz 😊

M@TriX
én írtam pár napja, hogy csak magamnak fogok hinni 😊 ezt most is tartom...

Ha nincs szerepe a játákban a korlátnak akkor felesleges erõforrásokat pazarolni rá. Szerintem.
IMYke2.0.0.0
Aztakurva... <#hehe>
Ezt tuti a végén rakták bele ?😞

IMYke2.0.0.0
Tévedés. mint már 1000x leírtam ilyen esetekben, amikor a véleményemre így reagál valaki:
Azért kritizálom, mert JOBBAT VÁRTAM! Kész.
A Need for Speed Underground 2-õt is nyomom, holott látom - nem tudok vak lenni ebben a témában, sajnálom! - a hihetetlen nagy hibáit!

Glpetyus
A talaj se túl jó szvsz 😞

Johnny23
<#csodalk>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Omlás
Kom nem értem mit vártok!Legyen Olyan grafikálya mint a Doom 3 nak?? Nekem pl attól sem esett le az álam HL 2 nekem jobban bejön grafikailag!

Dehát emberek vagyunk külömbözünk!Kinek ez teccik kinek az! Ez nem feltétleenül rossz!
Egyébként meg felesleges vitázni kineek teccik kinek nem De akinek nem teccik az ne szidja már orba szájba!Mert felettéb zavaró!

artschiatwork
Nem értelek benneteket... pár kép alapján lefikázzátok a játékot, hogy milyen xarul néz ki, és még nem is próbáltátok ki. Elõbb ítéltek, semmint hogy játszottatok volna hamarabb. Még mindig tartom, hogy szép a játék és a játékélmény hatalmas.

Glpetyus
Ez a legjobb idáig 😊
Az a ház az odarajzolt "korlátokkal" 😊))
LOL

Amit mondasz, csak annyi vele a gond, hogy minden dx9-es kartyan ugyanugy nez ki.. 😊
Johnny23
no azért az is kell hozzá(ennyi idõ után! má csak elvárható,ráadásul 1FarCry,v.Doom3 grafikai konkurens után)!!!!<#gonosz2>

Szerintem, emiatt inkább ne is próbáld ki,
hiszen úgy sem fog tetszeni.

Minek idegesítenéd magad feleslegesen?
Képek alapján nehéz bármilyen játékot megítélni, fõleg elitélni. Futás közben látszik egy játék szépsége vagy éppen a csúfsága. Rengetegszer rácáfolt már a valóság a képen látottakra, amíg nem látom a saját gépemen, addig nem alkotok véleményt, mert felesleges. De aki már ezek alapján temeti a játékot, annak csak gratulálni tudok.
hiba
szep szep de a vizen kivul nekem se nagyon tunik fel semmi, pl lenti kepeken a targyaknak nincs arnyekvetulete mikozben felttuk a lampa vilagit, csak egy halvany elmosodott folt van.

insp
Dettó ugyanilyen konfigon -kivéve proc P4 3,75GHz- nálam sem igazán villant a Bloodlines.
Attól tartok a HL2 sem fog.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Johnny23
ténleg elég buziság viszont az,hogy hol szép hol kurva gagyi(thx to Valve<#action>)....remnykedjünk vmi graf.javító PATCH-ben emberek !!!