Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Hedgehog
szerintem igen! ez az evidens nem?!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Sokan ezert a jatekot vettek 100e-es kartyat... meg tavaly is 😄
The Hedgehog
Ehm nem éppen barátom! Csak nem vitatkozom tovább ekkora baromságokon!

a "túl plasztikus" nálam mûanyagot jelent, sorry.
😊

The Hedgehog
Hogy a frászba lehet más véleményére adni. Próbáld ki oszt utána mondhatod a magadét. De most mert valakinek nem tetszik a graf már te is úgy állsz hozzá, hogy hú igazuk lehet...

mint ahogy te sem..
Akkor vedjetek ha mar bizonyitott. Az eddigiek! alapjan leszerepelt csak leszerepelt. Ha tenyleg jateklmeny-szenzacio lesz beismerem, hogy jo. De az engine-t, a grafikat nem lehet egy lapon emlegetni a "nagyokkal".
mondje egy olyan játékot ami olyan volt mint a beharangozás, sõt a beharangozás nálam negatívat jelent, a doom 3-nak is nagy volt a beharangozása, nem csoda, hiszen ki vette volna meg elõrendelésen kívül... 😄

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Glpetyus
Beláttad hogy hülyeséget írtál mi? <#vigyor1>

Spenser
Skacok a problémám még mindig hogy a gém egy idõ után elkezd pixelesedni felraktam a legújabb béta driver és ua. 😞
Mi lehet a probléma ???

Ha betõlti a köv pályát akkor az elején kafa egy idõ után viszont megint kezd pixelesedni <#rinya><#confused>

Imremagdi
lenne egy kérdésem ! Egy kuponnal csak egy ember aktválhatja a játékot ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

raziel.
warezra már feltehetnék ...😊

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

hiba
inkabb fém nem?😊

Omlás
Nem kell 100 E ért graf kártyát venni és akkor nem ver a víz hogy nem Shrek 2 õ szintû a grafikai részletesség!
De ennyierõvel elõre láétom mikor az Unreal 3 as grafikusmotort fogjá szidni hogy mien gáz meg nem ezt vártuk stb stb.....

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

The Hedgehog
Hidd el... nem ültek ezek 6 évig csakis a HL2 elõtt 😊

Te írtad, hogy ezt a játékot nem menti már meg semmi sem
Márpedig, erre nyugodtan mondhatjuk, hogy temeted
The Hedgehog
Hagyjuk már a FarCry-t. Játsz a HL2-vel és utána mond el a véleményed. Úgy is a játékélmény dönt, ahogyan a HL1-nél is az döntött!

vélemény "formázás"...
mégis mi alapján?
õszintén, hány embernél fut per pill. a hl2??!
én egy 3000+-os, 1gb-os, gef.6800gt-s gép mellett ülve azt a játékélményt várom, amit az elsõ rész nyújtott.
itt meg vitáztok a grafikán, mert hogy húha...
a doom3 "mûanyag" volt, ez photoshop-retusált...
vicces,komolyan.

Ahogy írod, a grafikát
(bár képek alapján sem tuti, nem tudni ki milyen kártyával,
milyen driverrel, stb készítette)

De a játékot nem tudod megítélni
Remélem lesz hozzá death match mód...
IMYke2.0.0.0
Úristen!!!
Faszom temeti! Még mindig nem értitek: amellett, hogy hónapokkal ezelõtt irogattam hasonlókat a kilopott és kipróbált verzió alapján (melyrõl mindannyian tudjuk, hogy azért hesegettétek el a béna grafika gondolatát, mert az még csak "alfa") most olyan képeket látok, melyeket NEM ÉN postoltam be, hanem olyanok akik valószínûleg mgé elfogultabbak mint én, hisz nekik már a gépükön van!
Tehát, ha már õk is a hibákat veszik észre ill. láttatják akarva-akaratlan, akkor mit gondoljon egy magamfajta, nagy várakozásokkal a Játék elé nézõ HalfLife 1 fan?!!
Az egy dolog ugye, hogy 6 évig fejlesztették...

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hiba
ne legyen mar szorszalhasogatas amikor vki egy full extras 100Khuf feletti kartyaval elvarja hogy ugy nezzen mar ki a gamma ahogy beharangoztak.

Ja es az elozetes kepek durvan mashogy neznek ki a userek screenshotjaihoz kepest...
Imremagdi
lenne egy kérdésem ! Egy kuponnal csak egy ember aktválhat ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Hali,

2 órányi game után <#vigyor3> néhány észrevétel (szubjektív!!!):

-Grafika: Néhol nagyon jó, néhol egyszerû. Ati 9700 (nem pro), 1Gb RAM, Athlon XP 2Ghz -el nagyon simán fut max beállításnál (2x AA, 4xaniso). Sajnos félelmetes grafikai áttörésrõl az elsõ néhány pálya alapján (!) nem beszélhetünk. Vannak benne szép effektek (üveg, víz, falak), de amúgy nem sok fantasztikus (eddig). A nem túl sok poligonszám miatt szépen fut, a nagyfelbontású textúrák miatt meg szép. Ám én azt mondom, hogy eddig még mindig a Silent Hill 2 (3) vezet grafika, a belsõ terek (és fõleg a bevilágítás) terén.
-Játékmenet: Errõl nem tudok nyilatkozni, mert még nagyon az elején járok 😊 De amúgy nagyon jónak tûnik. Én úgy vettem észre, hogy normálon sem túl nehéz. (A Men of Valor után mit mondjak? 😊)

Curtis

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Glpetyus
Hát ha a FAR CRY tud kezelni 543543543535353 pálmafát+tárgyakat,épületeket...mindezt KURVA nagy látótávolság mellett...,akkor szerintem ezeket a PAPÍRházakat,meg azt a 4 embert is le tudná "kezelni"...
SZERINTEM

Ezt írták egy másik fórumon, de vki azt mondta hogy nem megy a HDR.
Majd én kipróbálom otthon és ezt majd leírom hogy megy-e.
Konfigom: AMD Athlon 2800+, 9800PRO, 1GBRAM

The feature utilisation of DirectX9 with Half Life 2 includes:

High Dynamic Range
Bump Mapped Characters and environments
Soft Shadows
DX9 Shader utilisation

Bloom and Reflectance effects in Half Life 2 using High Dynamic Range

Omlás
Eggyetértek teljessen! De mind 1 Van itt sok sok okos user majd megoldják mindjárt!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

igen, abban egyetértek mindenkivel azon vitázunk milyen a ma piacon kapható legygyönyörûbb játék grafikája, ez szörszálhasogatás, mondjuk a domm 3 is gyönyörû volt, és mégis egy nagy LOL sötétbe persze hogy szép minden 😄DDD

The Hedgehog
Mindegy! A király akkor is a Duke Nukem Forever marad! 😛

Nem par kep, hanem soktucat kep.. Akarki akarmit mond, (mozgas kozben sokkal szebb, stb) kepek alapjan is meg lehet itelni egy grafot. A bloodlines-t meg lattam mozogni. Kb ugyanilyen ez is
[NST]Cifu
Hát skacok ez nem gyenge...
Miután megcsináltam a Dx6/7/8/9-es képeket, szépen töröltem az indítási paramétereknél a "-Dxlevel" változót. Oké. Játszanék tovább, de feltünik milyen matt a padló. Megnézem az options-t, hát aszondja nekem, hogy ez egy Dx7-es videókártya... Aha. Ok, kilép, parancssorba berak, hogy "-Dxlevel9". Eredmény:

Igen. Azt hiszem az enyém a világ elsõ Dx0.9-es videókártyája...
Oké, beállítom az options videó részért, kilépek a fõmenüben, majd vissza, hogy megnézzem, minden okés. Erre ez fogadott:

Najó, szórakoztam a DxSupport.cfg-vel, de no effect, ugyanúgy Dx7-esnek azonosított Radeon 9800XT-m van. Most állok neki leszedni és újrarakni a drivert, hátha...

De ezek után egy jótanács: inkább senki ne piszkálja a -Dxlevel-t...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Amúgy meg, ha a grafika fontosabb, mint maga a játék,
javaslom játszatok a 3D Mark 2005-tel

De elõtte tessék lemenni a boltba,
nehogy meglássam, hogy valakinek 30 fps alá esik
futás közben valamelyik teszt
:-D
artschiatwork
ez így szokott lenni...

Faki
Szóval látom sokan hasonlítgatnak, csak senki sem gondol bele hogy miért ilyen a graf.
1. Doom3 - csilivili (bár elég rombuszfejû szörnyek voltak) aztán nemhiába nem tud kültéri pályákat kezelni, mert lezabálná a gépet, vagy csak simán lehalna.
2. Farcry-t megnézném azért, hogy kezeli a nagy várost emberestül, szörnyestül minden tereptárgyal és stb stb.
3. Valve-ban van annyi tudás, hogy megcsinálják dúm3 graffal, csak akkor kinek a gépén menne? AKKOR MEG AZÉRT SÍRNÁTOK!! Tehát sírjatok 😄

Glpetyus
<#eljen>

Ikarus
láma vagyok, de mi az a HDR?

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

The Hedgehog
Doom3 jó meg marha szép csak nagyon be van korlátozva szegényke!

M@TriX
FC sztem nem igen tartozik ide, szép, de sziget és egyéb belsõ terek vannak benne, nem egy komplett város na, sztem, de tõlem azt mondtok amit akartok... MOH PA no comment, nekem nagyon nem jött be... sztem elcseszték...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

artschiatwork
Ok, igazad van, nem fikázod, csak ítélsz pár kép alapján, amit ide bevágtak. Én azt vágom le a postjaidból, hogy temeted a játékot mielõtt kipróbáltad volna.

nem csak a grafikát kell összehasonlítani mondjuk a Doom3-mal

Márpedig annak a játékmenetét legyûrni nem igazán
lesz nagy kihívás ...
Glpetyus
Ne nézzé hülyének,nem a tájat nézem,hanem a részleteket...

talan nem ok nelkul
Mondja meg valaki hogy egy GPRS-es telefonnal lehet-e rendesen aktiválni?
Plííííííííííííz!!!
The Hedgehog
sztem egy szutykos hordó a való életben sem csillog.... ez nem NFSU2... 😊

insp
Rosszul tudod. 😊

Pl: Far Cry, MOH PA

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Azokat kivettek 😊 (a teton semmi nincs, lejjebb be vna linkelve 6800-as kartyaval)
IMYke2.0.0.0
És meg is van hozzá a megfelelõ VGA (9500 Pro)

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bazz, ->formálás
ez nem fikázás, csak én pl. SOKKAL többet vártam (grafikailag)!

teljesen egyetértek, de a történet tuti hibádzik az meg se fogja közelíteni az elsõt szvsz, de majd akkor dumálok ha kipróbáltam, és én fogok örülni a legjobban ha tévedtem...