Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
😊
Akkor vedjetek ha mar bizonyitott. Az eddigiek! alapjan leszerepelt csak leszerepelt. Ha tenyleg jateklmeny-szenzacio lesz beismerem, hogy jo. De az engine-t, a grafikat nem lehet egy lapon emlegetni a "nagyokkal".
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Mi lehet a probléma ???
Ha betõlti a köv pályát akkor az elején kafa egy idõ után viszont megint kezd pixelesedni <#rinya>#rinya><#confused>#confused>
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
De ennyierõvel elõre láétom mikor az Unreal 3 as grafikusmotort fogjá szidni hogy mien gáz meg nem ezt vártuk stb stb.....
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Márpedig, erre nyugodtan mondhatjuk, hogy temeted
mégis mi alapján?
õszintén, hány embernél fut per pill. a hl2??!
én egy 3000+-os, 1gb-os, gef.6800gt-s gép mellett ülve azt a játékélményt várom, amit az elsõ rész nyújtott.
itt meg vitáztok a grafikán, mert hogy húha...
a doom3 "mûanyag" volt, ez photoshop-retusált...
vicces,komolyan.
(bár képek alapján sem tuti, nem tudni ki milyen kártyával,
milyen driverrel, stb készítette)
De a játékot nem tudod megítélni
Faszom temeti! Még mindig nem értitek: amellett, hogy hónapokkal ezelõtt irogattam hasonlókat a kilopott és kipróbált verzió alapján (melyrõl mindannyian tudjuk, hogy azért hesegettétek el a béna grafika gondolatát, mert az még csak "alfa") most olyan képeket látok, melyeket NEM ÉN postoltam be, hanem olyanok akik valószínûleg mgé elfogultabbak mint én, hisz nekik már a gépükön van!
Tehát, ha már õk is a hibákat veszik észre ill. láttatják akarva-akaratlan, akkor mit gondoljon egy magamfajta, nagy várakozásokkal a Játék elé nézõ HalfLife 1 fan?!!
Az egy dolog ugye, hogy 6 évig fejlesztették...
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
2 órányi game után <#vigyor3>#vigyor3> néhány észrevétel (szubjektív!!!):
-Grafika: Néhol nagyon jó, néhol egyszerû. Ati 9700 (nem pro), 1Gb RAM, Athlon XP 2Ghz -el nagyon simán fut max beállításnál (2x AA, 4xaniso). Sajnos félelmetes grafikai áttörésrõl az elsõ néhány pálya alapján (!) nem beszélhetünk. Vannak benne szép effektek (üveg, víz, falak), de amúgy nem sok fantasztikus (eddig). A nem túl sok poligonszám miatt szépen fut, a nagyfelbontású textúrák miatt meg szép. Ám én azt mondom, hogy eddig még mindig a Silent Hill 2 (3) vezet grafika, a belsõ terek (és fõleg a bevilágítás) terén.
-Játékmenet: Errõl nem tudok nyilatkozni, mert még nagyon az elején járok 😊 De amúgy nagyon jónak tûnik. Én úgy vettem észre, hogy normálon sem túl nehéz. (A Men of Valor után mit mondjak? 😊)
Curtis
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
SZERINTEM
Majd én kipróbálom otthon és ezt majd leírom hogy megy-e.
Konfigom: AMD Athlon 2800+, 9800PRO, 1GBRAM
The feature utilisation of DirectX9 with Half Life 2 includes:
High Dynamic Range
Bump Mapped Characters and environments
Soft Shadows
DX9 Shader utilisation
Bloom and Reflectance effects in Half Life 2 using High Dynamic Range
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Miután megcsináltam a Dx6/7/8/9-es képeket, szépen töröltem az indítási paramétereknél a "-Dxlevel" változót. Oké. Játszanék tovább, de feltünik milyen matt a padló. Megnézem az options-t, hát aszondja nekem, hogy ez egy Dx7-es videókártya... Aha. Ok, kilép, parancssorba berak, hogy "-Dxlevel9". Eredmény:

Igen. Azt hiszem az enyém a világ elsõ Dx0.9-es videókártyája...
Oké, beállítom az options videó részért, kilépek a fõmenüben, majd vissza, hogy megnézzem, minden okés. Erre ez fogadott:

Najó, szórakoztam a DxSupport.cfg-vel, de no effect, ugyanúgy Dx7-esnek azonosított Radeon 9800XT-m van. Most állok neki leszedni és újrarakni a drivert, hátha...
De ezek után egy jótanács: inkább senki ne piszkálja a -Dxlevel-t...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
javaslom játszatok a 3D Mark 2005-tel
De elõtte tessék lemenni a boltba,
nehogy meglássam, hogy valakinek 30 fps alá esik
futás közben valamelyik teszt
:-D
1. Doom3 - csilivili (bár elég rombuszfejû szörnyek voltak) aztán nemhiába nem tud kültéri pályákat kezelni, mert lezabálná a gépet, vagy csak simán lehalna.
2. Farcry-t megnézném azért, hogy kezeli a nagy várost emberestül, szörnyestül minden tereptárgyal és stb stb.
3. Valve-ban van annyi tudás, hogy megcsinálják dúm3 graffal, csak akkor kinek a gépén menne? AKKOR MEG AZÉRT SÍRNÁTOK!! Tehát sírjatok 😄
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Márpedig annak a játékmenetét legyûrni nem igazán
lesz nagy kihívás ...
Plííííííííííííz!!!
Pl: Far Cry, MOH PA
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.