Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A gs a grafra ledobbento-t mondott. Mar tudom mire gondoltak 😄 Es a jatek "eszmeletlen" az mit jelent? <#hehe>

Valaki irjon mar aki nyomja, milyen a jatek 😊 Ha az jo akkor talan megeri leszedni
Imremagdi
és ha aki ad nekem kódot, és õ azzal a kóddal már aktiválta magát ? akkor is menni fog ? nemakarok feleslegessen letölteni több GB-et

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

The Hedgehog
én csak olvasok és mosolygok! aztán kiváncsi vok egy hét múlva mikor a warezsite-okat is megtömik a gammával majd mennyire lesz idõtök ide írogatni! bár mondjuk akinek megvan és van esze inkább játszik mintsem anyázza a készítõket 😛

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

IMYke2.0.0.0
Ha hülyeség amit írtam, ne üssetek... 😊)))

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem, azt egyszerûen CSINÁLJ magadnak - ingyenes.
A kódot utána megkaphatod bárkitõl.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Glpetyus
😊))

Sajnos ha tortenetesen nyitva van a szemed, azert ront a 99.9%-os csodajatek feelingen 😊
Imremagdi
ja hogy az acc ! Tehát akkor azt kellene elkérnemn........

ÁjjLe BoBBi
jah 2004 végén, több mint 1 év késéssel farcry,meg doom3 után ilyen graffal kidobják nemtom mit akarnak majd 😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Imremagdi
épp ezt akarom kérdezni, mert akkor egy számmal többen is aktiválhatnak, vagyis ha vki adna egy számot, akkor én is játszhatnék, (hacsak a játék inditásához nem kell internet kapcsolat )

De lehet hogy vmit nagyon nem értek ebben az aktiválásban !!!

A levelzet quake1 szintu ocsmanysag. A haz fala es az emberek jok. A bunosboton levo csillogas kicsit playstationos.
Sokan játszanak úgy, hogy kinyírják pl. a két katonát, aztán 10-15 percig gyönyörködnek a textúrákban. <#vigyor1>
Glpetyus
Azért nem vesztünk össze ugye? <#puszi> <#idiota>

Omlás
Egy példa ha már a grafika a bibi! Nah itten van ugye az Unreal 3.0 ás graf motor!
Cép mi! Tetszik is mindenkinek! Nah Lett volna ien grafikája a HL2 õnek! Mondja a sok Láma (Tisztelet a kivételnek akinek nem inge...)
De az nem fordul meg senkinek a fejében hogy nincs az a gép amin elfutna a játék olyanszintû grafikával! Talán 2006 ban már lesznek olyn PCk amin lehet tolni!
Kérdem én Vártunk volna addig a HL2 õre?!!!
Szerintem a Valve kompromisszumot kötött és jól döntött! Bõven megfelelõ grafika!Eszméletlen játékmenet..... (GS)

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

IMYke2.0.0.0
Igen, ezen... 😞((

😄
toMpEr
akkor bejelentkezel a steam accodba es aktivalod

Ikarus
sztem ez király kis kép!!!

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

Biztos nem a grafra helyeztek a hangsulyt 😄
(csak tudnam mire)
Glpetyus
😊)
Azért ennyire ne írd le...most mi csak irigykedünk mert nekünk még nincs meg 😊)

ÁjjLe BoBBi
szentisten! nebasszatok már! egy hete kb. még azt mondtam egyik havernak hogy ha lesz annyi dellám tuti hogy a gold csomagot megveszem.
ha ez ilyen lesz lehet hogy letölteni sem fogom.
nem vagyok képbe egyáltalán az új hírekkel kapcsban. sõt ebben a topicban is vagy 10k hsz-el ezelõtt jártam...szal nem tudok semmit. csak most benéztem azt láttam ezt az ocsmányságot. ezen dolgoztak ennyit?

Imremagdi
de ha pl: a windows ujra akarom telepiteni? akkor ujra kell aktiválni a gamét ! vagy ezt nem lehet ???????

The Hedgehog
<#taps>

Remélem lesz belõle valami 270 megás rip. Azt talán még érdemes leszedni...
Johnny23
Mellesleg Hedge-nek TELJESEN IGAZA van abban(a belinkelt képek ellenére is),hogy : JÁTSSSZZZ AZT UTÁNA ÍTÉLJ!!

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Glpetyus
Szép levelek 😮

én is ezzel kezdtem, de nem nagyon figyeltek rám (se)...
mármint, hogy nem a graffal van gond, hanem az engine bukdácsol kissé...

toMpEr
logikus 1 szamot 1 steam acchoz tudsz felhasznalni...

Semmivel nem gyorsabb, mint a d3, vagy a fc
Imremagdi
megvenni? Ha a játék inditásához nem kell net, akkor többen is aktiválhatják a játékot, egy számmal, és ha ez a gyakorlatban is igy van akkor nevetséges ez a játék - védelem nélkül... hehe Kérek egy számot !!!

The Hedgehog
jah! örülnék ha a postás holnap beállítana a megrendelt HL2-mel és a PES4-el is 😛

artschi
az viszont eszedbe sem jut ezexerint, hogy ha full-giga-überszuper grafikát csinálnának, akkor az emberek javarésze szopna egyet, sõt a 9500-as Radeonodon sem menne a játék sehogy...
mindjárt aktiválom én is egyébként a gámát.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

engine-rol beszeltem nem jatek design -rol ember..
Glpetyus
<#ejnye1>

Glpetyus
😄
Ezzel mindent elmondtál

Hat ha latom hogy 6800-ason is szarul nez ki akkor tudhatom, hogy szar a grafika. Sokszaz kep van, ezt akar el is lehet konyvelni. Emellett megneztem a vampire bloodlines-t mozgas kozben, es az is teljesen hu a shotokhoz 😉 Mozgas kozben valahogy nem szepultek fel a durva hianyossagok.

A jatekot senki nem szidta, mivel semmi hir meg felole. Egyelore azzal kapcsolatban is szkeptikus vagyok, akik betevednek jatekosok, semmilyen lelkendezest nem produkaltak meg. Epp ellenkezoleg
Johnny23
Szia Hedge! Reméljük a "mi kis PES4" -ünknél nem lesznek ilyesmi problémák(mint,pl.gagyi graf),mi ?<#ravasz1>

PES RULEZ !!!!!<#idiota>

Én magasan leszarom a grafikát ha nem idegesítõen ronda. A CS Source óta meg nagyjából lehetett tudni milyen lesz a HL2 grafikája.
Szerintetek ha letöltöm a Steamról a játéot ahhoz késõbb kijön a törés, vagy egy teljesen átdolgozott játékot kell majd letöltenem valamilyen warezról? Éppenséggel meg is venném ha lenne rá pénzem. 😞
The Hedgehog
szánalmas...

Teljes mértékben igazad van!
Sõt oda is kellene írni hogy milyen gépe van, mert az a gépkonfigtól is lehet.
ÁjjLe BoBBi
ez akar a hl2 lenni? vagy vicc?

Omlás
Nevetséges!!! Már neharagudj! Nagyok ??? Soroljad plz!
Far Cry ??? Ojan mû hogy azmár fáj lehet hogy szép de semmi realisztika full bucsus csilli villi!
Doom 3 ?? Megintcsak Sötét kevés lámpafény bumpmapping hegyek crome efekt stb... (ok volt jópár jó dolog!! elismerem) De játékmenet ??
Egyiknélsem volt lebilincselõ!

Én a Medal Of H. P A -t lazán ezek a játékok fölé hejezem mert lenyomjaõket!És miért?? Mert van hangulata!

Ez csak az én véleményem!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Glpetyus
Azt jól teszed

Johnny23
ja

Imremagdi
tehát ha vki ad nekem egy számot a kuponról, akkor én is tudok vele játszani? ez is túl egyszerünek tünik

IMYke2.0.0.0
Amíg nincs a kezemben a CD-je addig marad a más által beírt vélemény.
Ne szenteskedj kérlek, te is teszed / tetted más Játék esetében ugyanezt, ha elõtte olavstál már több szá oldalnyit róla, kipróbáltad a kilopott alfa-t, beta-t esetleg a demoját és utána látod a vérfagyasztóan megdöbbentõ gyenge képeket a FULL-ból...

Spenser
Valaki ? a kérdésemre...

Nem hát
Épp emiatt nem is szidom így látatlanban

Én még semmilyen véleményt nem alkottam a game-rõl,
egyszerûen nem tetszik, hogy néhányan nekiálltak
ócsárolni anélkül, hogy mondjuk a gépükre feltelepítették volna
The Hedgehog
Úristen de csikó vagy... azok most röhögve zúzzák azokat a gammákat amikhez izom kari kell!

Magarol a jatekrol nyilatkozna valaki? Legalabb az turheto? Mert meg ha azis csak atlagon aluli, tolteni se erdemes <#ravasz1>