Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Hedgehog
Vagy egyszerûen csak a magyar gamerek túl igényesek! Mert mi úgy el vagyunk kényeztetve 😛

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

artschi
pff... 😄D

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Glpetyus
Hát olyan szép épületet még SOHA nem láttam,mint ami abba volt,pedig aztán azon SEMMI effekt nem volt...(meg még kész se volt)

IMYke2.0.0.0
Erõsen valószínû, hogy ez történt.
Mert ugye, az újságoknál ill. az újságíróknak ULTRABRUTÁL gépen volt lehetõségük és kellett kipróbálni a Játékot... Talán nem véletlenül...

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sajnos az meg nem jelenti azt hogy gyors is 😊 Bloodlines sem tul gyors es allandoan swapel. haver gepen is probaltam, hatha az en keszulekemben van a gond.
CoolStuff
Túl nagy a pezsgés, szal léptem NFSU2-zni addig!😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

hykao
...és az nem Kelet-európa???
CoolStuff
Hát ne mártana már azse!😄
Vagy a FarCry 2!😄DD
<álmodik a nyomor>

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Vagy hires a jatek elso resze. 😊
The Hedgehog
meg ruszkik! azok meg értenek a dolgokhoz!

IMYke2.0.0.0
'aszmás... <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hykao
Na most akkó' mivan? Újabb 90% fölötti újságértékeléses játékról hullt le a lepel??? 😊
Imremagdi
vki probálja ki !!!!!

De egy ha egy kérdésre válaszoltok: a játék inditásához nem kell NET !!!

Jó de akkor nem hiszem hogy a kuponon lévõ szám csak egyszeri aktiválásra való !!!!!!!!! Vagy az aki a cd-éhez kapta !!!

ebbõl nem látom hogy hol a játékba a védelem ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

CoolStuff
Ukránok!😄
De nagyon tudnak a béta alapján...😊

Végülis én örülök hogy a grafika, hát hogy is mondjam ilyen ellentmondásos.Legalább az én gyenge gépemen is futni fog...
The Hedgehog
Én meg a Duke Nukem Forever-t! Remélem a nyugdíjasotthonban majd lesz gép amin játszhatok vele 😛

ÁjjLe BoBBi
ez ígyvan. soha nem adok semmit egy fos pc-s lapban lévõ értékelésre...

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

hykao
na ott biztos részletesebb lesz a levél-textúra, mert a készítõk kelet-európaiak... 😛
IMYke2.0.0.0
Szia Hykao 😊)
Hát ja, nálunk még a levelek is selymesebbek 😊)))

Omlás
VISZIK!! azt a Valve ra értettem!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Glpetyus
<#wow2><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

IMYke2.0.0.0
Ez jó kérdés...

CoolStuff
Ne is mondd, marhára várom már a S.t.a.l.k.e.r.t!

The Hedgehog
Jah hát véletlenül egy játék sem kap mindenhol 90% feletti pontot! Vagy kurva sok a pénze a Valve-nak és a sajtó korrumpálható (EA ezt teszi mit akartok 😄) vagy nem 😛

Hûha, van itt pezsgés. Szóval én nagyon nem játszom FPS-ekkel, ezen a játékon elgondolkodtam azért, szerintem a konfigomon elég jól futna. Csake egyelõre kicsit sok a 10000 Ft.
A képek alapján nem értem, mi a bajotok. A Mafia nem alkalmazott még hû de korszerû effekteket, de azért nagy tudású volt, és szerintem észvesztõen gyönyörû, hangulatos. A képek alapján nekem ez a játék legalább azonos színvonalt mutat, de felteszem, még annál is többet tud. És ez nekem bõven elég. Az is elgé, ha a pontosan a Mafia szintjét hozza.
Inkább arra vagyok kíváncsi, ami a játék igazi innovációja, vagyis a reális fizika, az arcizmok és egyéb finomságok (AI, játékmenet).

Promi
Na jo itt hagyom abba, nem gyozom nyomogatni a refrest annyit irkaltok.<#vigyor2>
Inkabb megyek ebedelni.
A "csak brutal" erosen nem stimmel, a tobbirol nem tudok nyilatkozni 😊
hykao
Jóvan má' ne hemzsegjetek! A készítõk nem tudhatták, hogy milyen a kelet-európai õszi levél, ezért nem olyan részletes a textúra!!! 😛PPPPPPPPPPPPPPPP
Glpetyus
Fasság....<#banplz>
Embert nem ismerek akik hisznek egy újságnak....

IMYke2.0.0.0
<#nyes>

ÁjjLe BoBBi
nekem még most is van C64-em bibibibii 😉

CoolStuff
Akkor még az volt a szép...😊

Imremagdi

és ha aki ad nekem kódot, és õ azzal a kóddal már aktiválta magát ? akkor is menni fog ? nemakarok feleslegessen letölteni több GB-et

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

IMYke2.0.0.0
Idézlek: LAZÁN az ÉV JÁTÉKA CIMET VISZIK!
Tehát: VISZIK - tehát nem ez a Játék fogja elvinni 😊))
Szerintem, az év játéka egyedül és kizárólag a S.T.A.L.K.E.R. lehet - még akkor is, ha csak jövõre jön ki...
Mert ugye, az idei év végén megjelent játékok a jövõ éviekkel versenyeznek a címért!

ÁjjLe BoBBi
lehet. nemtom. 😉

The Hedgehog
Én inkább a GTA:SA-nak adnám így lazán! 😊 az megérdemli vagyis a Rockstar!

Omlás
Szerintem nem véletlen a GS 97 % a de mind1! Én ahogy olvastam az értékelés nemfogok csalódni!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Johnny23
Végül is,ha a story: überbrutal, a játszhatóság: überbrutal, a hangulat: überbrutal, a graf.meg CSAK brutal(über nélkül),akkor má azt mondom lehet olyanrol beszélni,hogy "Best gamme ever!"

meglássuk

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

The Hedgehog
nem kell visszaolvasni. ugyanazt hajtogatja a két tábor 10 oldala már 😊

artschi
szerinted játékélmény nincs egy játéknál? csak a grafikára lehet alapozni? mit csináltál volna 10-15 évvel ezelõtt a C64-es korszakban?...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Glpetyus

Azt viszont nem feltétlenûl azért,mert MEGÉRDEMLI!

Olvass vissza, vicces 😊
Miért nem lehet célkeresztet váltani?
IMYke2.0.0.0
<#ravasz1>

Omlás
LAZÁN az ÉV JÁTÉKA CIMET VISZIK! Csak Figyuzzad meg!

CoolStuff
Hali!
Mizujs a gémmel? 😊

Promi
<#kuss><#taps>
ÁjjLe BoBBi
végülis igen. szerintem is csak a levelek ocsmányak. a többi fasza. csakhát mindig a legapróbb dolgok zavarják az embert 😉)

IMYke2.0.0.0
<#nyes> <#hehe> <#nevetes1>

Az ügyes rajongók majd kicserélik a csúnya textúrákat szépre! <#bee1>