Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Hedgehog
akkor nem igaz 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
Nálunk fenyõk vannak 😛

toMpEr
nemtom, forumba irtak

The Hedgehog
jak! én még mindíg töretlenül várom! a 2x-esen írható BASF cd-t amit rászántam szépen bedobozolva eltettem a polcra... hátha!

hykao
azé' megnéznélek milyen pofát vágnál, ha ilyen anyagba integrálódott homályos faleveleket kéne eltakarítanod bárhonnan is így õsz tájékán... 😛PP
Halljuk a Marhát!
Halljuk a Marhát!
(ja, ez így kicsit hülyén hangzik...) <#nyes>

The Hedgehog
Örüljél! azt már nem mondhatják rád, hogy marha vagy...

Ikarus
ez komoly???

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

IMYke2.0.0.0
Tudom. 1997 óta 😊

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

toMpEr
wahaha allitolag d1_canals_07 utan mindenkinek kifagy a jatek 😊

XeeN
Milyen igaz... Többek közt ezért nem szólalok meg mert attól tartok, hogy sûrû anyázás lesz a jutalmam.

akkor azért vannak annyira "elkenõdve"... <#nyes>

The Hedgehog
pedig a falevelek nagyon fontosak! komlyan! ne tudd meg mennyire! az a lényege! sokan a falevelek miatt nem is játszanak majd vele! rohadt falevelek!

hykao
akkó' játszál c64-es, meg ZXSpectrumos játékokkal, vagy esetleg a Videotonos faltenisszel... 😛
adok neked ilyeneket, de te gyere érte, megy a faszom a Moszkvára... 😊
link01
na hát én erre nem is tudom mit mondjak... remélem minél hamarabb kinn lesz törrenten, mert le vagyok égve 😄 de mivel a Blodlines már fenn fityeg, és e percben is szépen csurog lefele a gépemre 😊 szóval azzal elleszek pár napig, amíg kijön a hl2 (letölthetõ, crackelt verzióban) 😊
OFF/
aki pedig keresi annak itt a blodlines torrent:
Vampire The Masquerade Bloodlines (PC)
/ON

\"adjatok egy pc-t, egy rakat kaját piá és egy jó csajt, utánna már más asszem nem kell :]\" /l!nk/

Ha olyan szar ez a játék találkozzunk a Moszkva téren és add oda nekem! <#nevetes1> Én már megõrülök annyira várom, grafika meg leszarva, falevelek mégjobban. <#falbav>
The Hedgehog
én is had <#taps>

hykao
igen, de ha ma 24 óráig nem aktiválod, dobhatod kifele... 😛P
The Hedgehog
Jesszus pebi! Mi lesz veled ha egyszer tényleg kihozzák a Duke Forevert? Az már tod' mióta "készül"?

igen

bocs, de emellett az "...otvább lyussunk..." mellet nem bírtam elmenni szó nélkül! <#taps>

Eisenhower
izé a kuponért a bronze verzio jár? ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

mellesleg azért a kisgépûek így is szívhatják a púpot, mert a minimum konfig se piskóta...

IMYke2.0.0.0
Egyet kell értsek. Engem rohadtul zavar az a 6 évnyi fejlesztési idõ!
Emléxem, már 1999-re ígérték a 2. részt!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"AHoz hogy otvább lyussunk az 1ik végére köveket, meg hordókat kell pakolnunk! És úgy viselkedik mint a való életben! A fizika nagoyn ottvan! A hordó pedig a kis lejtõn nem borul fel, hanem lecsúszík!!!!"

😄DD
vajon atvettek a farcry csuszo hullait is ? 😊
mert megjöttél? <#nyes>

hykao
má' azt is el tudom képzelni, hogy külön verziót készítenek az újságírókon keresztül történõ beetetésére...s ezért van, hogy a kézhez kapott játék kissé homályosabb, kissé szögletesebb stb... 😊)
bár kétségtelen, hogy az optimalizálás jól jöhet a gyengébb hardverrel rendelkezõknek...csakhogy 6 év alatt ezt úgy is meg lehetett volna oldani, hogy ULTRA HIGH beállítások mellett azért már ne legyen közelrõl csulos-homályos semelyik textúra sem...

azzal me ne etessen senki, hogy akkor szarabbul futna, mert a textúraminõség ezer éve skálázható, és pl. a Thief3, vagy a Deus Ex2 rajongói textúráinak felrakása után sem lassabb észrevehetõen a játék 128mb-os kártyával...(a szögletesség már más kérdés, mert minél gömbölyûbb a grafika, nyilván annál nagyobb a gépigény...)
Davidus
szánalom emberek szánalom topikja

V9ykn8_TZL0

The Hedgehog
Kivi lennék mi van külföldi fórumokon! Bár erõs a gyanúm, hogy csak a drága magyar zúzza csak ennyire le a gyermeket!

Glpetyus
Sry <#zavart1>

Glpetyus
<#vigyor3>

ÁjjLe BoBBi
haver megvette a silert ami 74 USD volt. most akkor letoltheti es megtorolheti a szajat? ennyi penzert elvarnam hogy minden csecsebecse szirszart adjanak DOBOZBAN!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

The Hedgehog
Õk szép nyugodtan ülnek és fejlesztik! Nem hajtja õket a tatár... csak mi 😛

En meg nem lattam olyan jatekot, ami ennyi flame-t kapott volna kb 2 ora alatt. Megsajnaltam.
CoolStuff
Hehe, van vagy 1000 serial vagy mi a neten, meg crack-ek is, de nem müxenek sztem...

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

az majdnem 15 gb 😊
IMYke2.0.0.0
Elárulom, elsõk között voltam, akik azt mondták, a STALKER nyomába se érhet a HL2-nek. Férfiasan be kell valljam: tévedtem. S most már az évtized játékának - a STALKER-nek! - drukkolok!

CoolStuff
<#eljen>

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

ÁjjLe BoBBi
óóó dekirály! szedném is csak chello sux van! 14855 megánál járok :\

artschi
másik tápig <#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Promi
tessek 1 serial vagy mi asdasdjasdasdasjd<#hehe>
The Hedgehog
de ettõl még nem rossz a HL2 😄

CoolStuff
pf...😄DD

The Hedgehog
AHHHHHA! Akkor már tudom mitõl bûzlik a pizsoma 😊 STALKER párti a srác 😛 (monnyuk érthetõ, az ütni fog mindent 😛)

CoolStuff
Hát a MaxPayne story kidolgozása se volt semmi, bár nem egy tészta!😊

IMYke2.0.0.0
Meg hát. Azért szidjuk! 😊)))

CoolStuff
Hádenem, minek rágom a szart, úgyis faja gém ez, csak kéne egy serial, vagy mi!😄DD

Bár én még nem láttam mozgásban a "remekmûvet",de elég sokáig tartott míg megjelent.Engem legfõképp a story érdekel,hogy hogyan valósították meg a folytatást.Amikor a hl megjelent anno,akkor sem a grafikával ütött hanem a történet filmszerû megvalosításával.Azóta nemigazán találkoztam olyan játékkal amimek ilyen izgalmas storya volt...
Viszont miért nem lehet benne célkeresztet váltani?(hl2) _ez a gyengém 😄
ÁjjLe BoBBi
ehh msot kapom az infot. kajak megjelent a hl2 ? <#idiota>

CoolStuff
De éppen azt akartam ezzel mondani, hogy nagyon ott vannak minden téren...
Az Ukránok kibaszottul tudnak!😊