Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
😄

<#nyes>

The Hedgehog
lúzer tudós vonatozik,kisérlet,baki,interdimenzionális kapu,szörnyek,sikolyok,gyepálás,rambóvá alakulás,twinpeaksbõl átjött aktatáskás ügynök,rejtély,kormány jön,takarítás,két tûz között... hú másra nem emléxem! 😄

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

http://thenamelessphoto.com/

<#kuss><#kuss><#kuss><#kuss><#kuss><#kuss><#kuss><#kuss><#kuss>

xj700t
Reménytelen😞

Tedd fel és játszd újra 😊 <#violent>

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

mellesleg azért valamit vegyél észre:
páran leírtuk a véleményünket a gaméról, ami nem egyezett az itteni hurráoptimista HL2 világnézettel, és ennek jóóóóó sokan hangot is adtak.

CoolStuff
Úgyis lesz patch rá!😊

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

engem nem erdekelnek a levelek, amig a novenyzet szep 😊
Ha jól emlékszem tegnap, vagy lehet, hogy ma igértem nektek egy kis besázlmolót. Úgyhogy gondoltam meg is osztom veletek észrevételeimet(már ha érdekel valakit.)
Maga az instalállás nekem vmi 50 percig tartott(elég hosszú), már teljesen tûkön ültem, hogy mikor játszhatok már végre. Mikor végre betudta lépni a játékba.... hát.....
AZT HISZEM ITT AZ IDEJE, HOGY ELMONDJAM: NEM HAZUDTAK (AKKORÁT) A MÉDIÁBAN, EZ A JÁTÉK ISTENTELENÜL JÓ.
Elõször is: a grafika nagyon üt. Nem azt mondom, a Doom3 tényleg jobban néz ki...bent. De mivel a Doom tulajdonképpen csak és kizárólag bent sötét és vérvörös helyszíneken játszódott, nem lehet megítélni, hogy melyik a jobb. Szerintem a 2 engine egyszeûen mást tud.
De egy biztos: a külsõ heszíneken a hf2 mindent üt. Nekem elég szar képem van, de én is hanyatt estem a látványtól-és ez a képeken tényleg nem látszik, én is megnéztem a belinkelt képeket azok tényleg szarok(a 2 órûval ezelõttiek, nem Kandurex-éi). De aki attól fél, hogy a grafika szar, hát az megnyugodhat.
De ügye nem a grafika a lényeg, hanem maga a játék(élmény). Nekem nagyon bejött. Valami félelmetes élményben volt részem az elmúlt fél órában. Az a baj, hogy máshogy nem lehet kifejezni, csak azokkal a sallangokkal, amiket a gamestar írt. Egyszerûen szenzációs. Mesélek néhány kis storyt a játékból, ami SPOILERES, de azért annyira nem vészes:

-----===============SPOILER INNEN================-----------
1.nagyon poén volt, amikor az elsõ actionös résznél Barney hozzámvágott vigyorogva egy darab feszítõvasat, hogy "hé haver, ezt a kutatóálomáson hagytad. Kelleni fog..."

2. Aztán ezután ami következik...hát, ez valami fenomenális. Valami istenteleül jó zene jön be pillanatok alatt. Aztán meg észreveszed, hogy felülröl snieperelnek téged-futnod kell. Futsz futsz(nem írom le merre😄), és hírtelen kijukatsz egy vasúti sínre. Csak azt hallod, hogy qrva közelrõl egy vonat sípol. Megfordulsz, és csak egy pillanatod van arra, hogy elugorj a vonat elõl.😊

--------=====================SPOILER OFF==============-------------

Stb. NEm akarok mindent elmondani, amit akartam, nézzétek meg.
UI: most látom, hogy Kandurex megint rakott be képeket, akkor én ezt hanyagolom.Csak azt mondom, hogy a gamestar meg a többi nem tévedett. Tényleg ez az egyik legjobb játék a világon.
(Az, hogy a legjobb-e? Hát, ezt nem mondom, mert nem az én tisztem eldönteni😊
Ja ás mégvalami: az én szar gépemen is tük jól néz ki:
AMD athlonxp 2100+, radeon9000pro, 512 MB

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

The Hedgehog
mint a levél fa nélkül! 😄

Eisenhower
mivel lehet kikarcolni a gémet dvd-re kell vmi külön progi vagy mi?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

BaLeeX
Írjon már valaki ezeknek a gyökereknek hogy a pre-loading funkciót vissza de kibaszottgyorsan mert azt még megérteném, hogy aktiváláskor 1-2 órára leállítják a pre-loadot de már 4 óra eltelt és a lehetõség sincs ott a HL2-nél hogy lehessen folytatni a töltést.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Glpetyus
Kép komment nélkûl

CoolStuff
Tényleg, valaki feltudná nekem nagyjából vázolni a HL1 történetét, mert nem emléxem már nagyon, csak valmi üvegbõl kitörõ lényekre!😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Glpetyus
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

CoolStuff
Honnan tom pontosan leszedni?
A Steam oldaláról, vagy mi van?😄
Elvileg a CS:S megvan, de a HL2-t nem látja a stem...
Na elvesztettem a fonalat!
Szal külön kell steam a steames HL2-höz?<#idiota>

Így van!
Mert olyan a fa levél nélkül, mint...
...õõõõõõ....

artschiatwork
hova kössünk? <#idiota>

Krinyo
majd megjön cifu és nem lesz szabad <#vigyor1>

IMYke2.0.0.0
Ja, Munkaügyi Központ 😊))) 16:00-kor már húzok is...

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

The Hedgehog
De a falevél a legfontosabb! Erõsítsetek már meg 😄

én is "csak" 4-ig vagyok...

te is számolod?

The Hedgehog
nekem még 40 perc és zúzok! 😛

IMYke2.0.0.0
Ha még csak a falevél lenne... De van itt bõven.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

szabad!

Glpetyus
Csak 4-ig vagy?
Dejó egyeseknek :C

The Hedgehog
Nem fikázzuk! Ez csak egy fricska... nem voltál itt elõtte! Nem értheted! Ugye alelnök úr?

Ikarus
hát bazz nekem még 4óra 46 perc 😞((

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

miért?
csak benéz és szimplán törli az uccsó 20 oldalt.<#nyes>

IMYke2.0.0.0
Így volt ez ugye a Deus Ex 2 és a Thief 3 esetében is ...

The Hedgehog
Már van 😊

IMYke2.0.0.0
Valamivel el kell ütni a napi 8 órás munkaidõt... 😊
Még 2 óra 45 perc van hátra! 😊))))))

Krinyo
komolyan mondom akik eddig nem is jártak ide, azok hirtelen idecsõdültek fikázni a falevelet...
ez legyen a legnagyobb probléma a gammával..kopp-kopp

Lacc
Jaja 😊 Sok képet rakjatok be addig, de olyan beállitások mellett, amikkel jól is fut a játék, szóval nem kell minden maxra ha nem birja, lássuk milyen egy átlagos gépen.
Glpetyus

Szekény Cifu <#zavart1><#szomoru1>
Lesz meló...

The Hedgehog
Köszönjük! Te meg tiszteletbeli FAPINA lehetsz jó?!

Van benne ráció.

Ikarus
valaki még képeket rakhatna.

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

The Hedgehog
Ilyet ne mondj mert fel kell oszlatnom a FAPINA-t! 😛

köfike! <#hehe>

ja, akkor már minden világossssss! <#vigyor>

Lacc
Ja látom másnak se szedi. Kvajó...
Ti pedig mind megkaphatjátok a hónap spammerei kitüntetést 😄
<#eplus2>

The Hedgehog
ezt mondták! khm... vakítás volt!

IMYke2.0.0.0
Nem baj, majd 2-3 év múlva, amikor már lesz pénzem egy Radeon X800 XT PE-re, akkor már szép lesz, mert addigra a Valve munkáját befejezik a sokkal hozzáértõbb MODDEREK... <#hehe> <#hehe>

The Hedgehog
"Hey fuckers! Turn on the shity pre-loading function...Thx!"

így jó? 😛

Lacc
Dejó, nem lehet szedni a Steamrõl. Megállt a letöltés 61%-nál. Ehh.
persze! csakhát az a baj, hogy többek közt a motor miatt csúszott ennyit a dolog