Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
http://thenamelessphoto.com/
Tedd fel és játszd újra 😊 <#violent>#violent>
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
páran leírtuk a véleményünket a gaméról, ami nem egyezett az itteni hurráoptimista HL2 világnézettel, és ennek jóóóóó sokan hangot is adtak.
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Maga az instalállás nekem vmi 50 percig tartott(elég hosszú), már teljesen tûkön ültem, hogy mikor játszhatok már végre. Mikor végre betudta lépni a játékba.... hát.....
AZT HISZEM ITT AZ IDEJE, HOGY ELMONDJAM: NEM HAZUDTAK (AKKORÁT) A MÉDIÁBAN, EZ A JÁTÉK ISTENTELENÜL JÓ.
Elõször is: a grafika nagyon üt. Nem azt mondom, a Doom3 tényleg jobban néz ki...bent. De mivel a Doom tulajdonképpen csak és kizárólag bent sötét és vérvörös helyszíneken játszódott, nem lehet megítélni, hogy melyik a jobb. Szerintem a 2 engine egyszeûen mást tud.
De egy biztos: a külsõ heszíneken a hf2 mindent üt. Nekem elég szar képem van, de én is hanyatt estem a látványtól-és ez a képeken tényleg nem látszik, én is megnéztem a belinkelt képeket azok tényleg szarok(a 2 órûval ezelõttiek, nem Kandurex-éi). De aki attól fél, hogy a grafika szar, hát az megnyugodhat.
De ügye nem a grafika a lényeg, hanem maga a játék(élmény). Nekem nagyon bejött. Valami félelmetes élményben volt részem az elmúlt fél órában. Az a baj, hogy máshogy nem lehet kifejezni, csak azokkal a sallangokkal, amiket a gamestar írt. Egyszerûen szenzációs. Mesélek néhány kis storyt a játékból, ami SPOILERES, de azért annyira nem vészes:
-----===============SPOILER INNEN================-----------
1.nagyon poén volt, amikor az elsõ actionös résznél Barney hozzámvágott vigyorogva egy darab feszítõvasat, hogy "hé haver, ezt a kutatóálomáson hagytad. Kelleni fog..."
2. Aztán ezután ami következik...hát, ez valami fenomenális. Valami istenteleül jó zene jön be pillanatok alatt. Aztán meg észreveszed, hogy felülröl snieperelnek téged-futnod kell. Futsz futsz(nem írom le merre😄), és hírtelen kijukatsz egy vasúti sínre. Csak azt hallod, hogy qrva közelrõl egy vonat sípol. Megfordulsz, és csak egy pillanatod van arra, hogy elugorj a vonat elõl.😊
--------=====================SPOILER OFF==============-------------
Stb. NEm akarok mindent elmondani, amit akartam, nézzétek meg.
UI: most látom, hogy Kandurex megint rakott be képeket, akkor én ezt hanyagolom.Csak azt mondom, hogy a gamestar meg a többi nem tévedett. Tényleg ez az egyik legjobb játék a világon.
(Az, hogy a legjobb-e? Hát, ezt nem mondom, mert nem az én tisztem eldönteni😊
Ja ás mégvalami: az én szar gépemen is tük jól néz ki:
AMD athlonxp 2100+, radeon9000pro, 512 MB
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
A Steam oldaláról, vagy mi van?😄
Elvileg a CS:S megvan, de a HL2-t nem látja a stem...
Na elvesztettem a fonalat!
Szal külön kell steam a steames HL2-höz?<#idiota>#idiota>
Mert olyan a fa levél nélkül, mint...
...õõõõõõ....
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
csak benéz és szimplán törli az uccsó 20 oldalt.<#nyes>#nyes>
Még 2 óra 45 perc van hátra! 😊))))))
ez legyen a legnagyobb probléma a gammával..kopp-kopp
Ti pedig mind megkaphatjátok a hónap spammerei kitüntetést 😄
így jó? 😛