Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Így se gyõzöm a sok játékot leszedni, nem baj ha késik egy kicsit.
Na Mike, mikor kezditek honosítani a játékot? 😄
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Aki most szerzett kupont pár napja az honnan az anyjukból szerdje le a játékot?
Fogalmazzon már valaki nekik egy udvarias levelet, hogy b@asszák meg ezt nem kéne, mert ha én teszem annak rossz vége lesz... (mivel nem tudok angolul) <#vigyor5>#vigyor5>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Falevelekkel
A
Pixelmentességhez
Igazodók
Népes
Alakulata
Jimi Hendrix
a víz az korrekt, de ismétlõdõ és rajzolt (almost broken sword) textúrákat láthatsz a képeken.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
nem akarok neveket mondani de istencsászáré mehet a levesbe 😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
tedd hozzá, hogy "egyik" és akkor yo!
suliba voltam
kösz fiúk
röviden mi is történt ,visszaolvastam de nuku !
látom steam beszart nekem most sem tölti a gamet ! most mi van ?
le se jött a game 35 %-nál megállt
és nem tölti
pls help
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
hát aki azokat a hibákat keresi ahelyett hogy élvezné.
Szvsz doom3 egy nagy hiba volt ilyen szempontból.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A
Pixelmentességhez
Igazodók
Népes
Alakulata