Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolStuff
Na mentem inkább PC-t tuningolni!😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
😄DDDDDDDDDDD
LOL!😄

Imremagdi
nemigazmá probálja ki vkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Glpetyus
😄DDD

CoolStuff
igen, ezért siess és keress crack oldalakon már láttam...

nem, mert a passziánsz már KLASSZIKUS! <#nyes>

fogalmam nincs.,. de aki megvette penzert azt majd elkuldi neked a sajat szamat? ugyanmar..
Glpetyus
Hát tedd fell a B-t

The Hedgehog
Jó lesz valami a Krisz Ruditól?

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

rezsofiz
Ki mondta hogy szidta valaki a játékmenetet? Csak azt mondtam nem kell itt beszarni hogyha a grafika nem a legjobb... Mellesleg akkor is ne az elsõ pálya alapján formáljon véleményt a grafikáról az ember...

sazl : c

CoolStuff

Imremagdi
várok is ! miért egyszám csak egyszer lehet felhasználni ?

CoolStuff
A telója IMEI számát sztem!😛

xj700t
Azért picit jobb mint a passziánsz nem ?! <#wow2><#idiota>

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Hali. Van már valakinek dobozos verziója? Elkezdtem telepíteni a dobozost, és megáll ott, hogy neki dx9b kell. Mondom ok, mert dx9c van fent...de nem enged tovább lépni...van valakinek ilyen gondja?
Shaman
feladtam.....

eddig bírtam az utánaolvasást,de most el kellett mennem 1 órára,s azalatt 300 üzi....feladom...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

szntem arra varhatsz..
CoolStuff
12345 nm!😛

Glpetyus
Milyen számot akarsz? <#confused>

link01
nagyon nagyon akarom, ezt a gamet, mindenki menjen keresgélni torrentet 😊 aki talál az ide vágja be vagy 50x nehogy elkerlüje bárki figyelmét is.

\"adjatok egy pc-t, egy rakat kaját piá és egy jó csajt, utánna már más asszem nem kell :]\" /l!nk/

Imremagdi
vki küldjön nekem egy számot !

[email protected]

Glpetyus
<#idiota>

jó, hát persze, meg az uccsó pálya után is lehet mondani, hogy ...majd a patchekkel...
de miután már hónapok (évek) óta csak jöttek a hírek, hogy ilyen grafika, meg mindennek odaver nem csoda, ha páran hangot adnak ellenérzésüknek.
a játékmenetet meg eddig még senki se szidta, csak dicsérték...

The Hedgehog
Komolyan? Halljátok FAPINA-k?! IRÁNY A STEAM!

CoolStuff
Nam a graf számít bazzeg!
Ha graf kell nektek, akkor ott a FarCry!😄

Te a HL1+HL2 nem egyenlõ a Life-al?(két fél az egy egész)<#idiota>

The Hedgehog
ggggg.... ez tényleg gázos nah! valljuk be!

rezsofiz
Csõ tesó 😄

xj700t
A faleveles javítást külön lehet megvásárolni a steam-en <#mf1>

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Glpetyus
Hi Rezsõ 😄

<#hehe>
The Hedgehog
az kötelezõ darab de ne offoljunk (ehe-ehe)

rezsofiz
Hát itt olvasgattam hogy mit irosgattatok egész nap.. Hát elég elszomorító.. Elég buta dolog csak képek alapján véleményt formálni.. Mellesleg ki nem szarja le hogy nem egy istenmegváltó grafikájú játék, ha egyszer jó a játékmenet?(Nem tudom hogy jó - e, mivel még nem jáccottam vele..) Pl: Call of Duty..
Meg ezt az egész dolgot teljesen más mozgásban látni..
Meg hogy nézegettem a képeket, és akkor mindegyik ugye az elsõ pályán készült, és ez alapján mondtatok véleményt.. Szal...

<#idiota>

<#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave>
Remélem, a PES4-ben is lesz valami LEAF effekt, különben meg se nézem...

RaveAir
Az is lehet megvárom, mire megjelenik a Life és nem csak a fele... 😊

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

The Hedgehog
Ha leszavaztok abbahagyom a falevelesdit! 😊

nm
engem a történet folytatása érdekel a legjobban

The Hedgehog
Tegye fel a kezét akit igenis érdekel szegény falevelek sorsa!!! <#wave>

RaveAir
Lehet, hogy nem is jó játék... 😛

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

CoolStuff
Thx!😊
Már emléxem, jó para volt!

PRE-load aka megjelenes ELOTTI letoltesi lehetoseg. mostantol az tolti aki megvette es bead 1 cdkulcsot.

Pont mint egy amerikai akciófilm:
Titkos kísérlet=>gubanc=>lények átteleportálnak a mi világunkba=>katonai eltusolási kísérlet=>legyõzni a fõmumust
ja te meg egy kutatótiszt vagy aki az egész kísérletet elindította

csak így röviden tömören 😄

CoolStuff
Kabbe!😄

link01
Engem kurvára nem érdekel, a baszott falevél... csak egy gyorsabb netet kérek, mert az egy dolog, hogy most még jön a Blodlines, de ha felbukkan a hl2 torrenten, akkor azt már nem bírja 😄 így is este lesz, mire kész leszek ezzel 😊 szóval nekem mind1, csak aják a kezeim közé... falevéllel, vagy a nélkül 😊 mellesleg nekem még low grafon is bejön, nemhogy fullon.

\"adjatok egy pc-t, egy rakat kaját piá és egy jó csajt, utánna már más asszem nem kell :]\" /l!nk/

CoolStuff
Jaja, valami ilyen dereng nekem is!😄DD

The Hedgehog
na kezdõdik! ilyen vélemények jöhetnek!

CoolStuff
😄