Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Szóval egy 9800 Pro-val, három gigás procival ez a játék szaggatás nélkül fog futni? Nem kell nekem, hogy ultra bumpmappelt shaderlevelek legyenek - ahogy korábban írtam (fél órája kb., de már az archívumban van), megelégszem azzal is, ha a Mafia szintjét vagy annál egy kicsit jobbat hoz. Igazából a fizikai motor és az AI miatt kérdem. A kérdés nem nagyzolás, hanem õszinte tanácskérés, mert nagyon vacillálok a pénzen, és nem szeretném, ha kárba veszne. Elõre is kösz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
torrent is jó
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Láttátok a képeket a kavicsokkal? 😛
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
\"adjatok egy pc-t, egy rakat kaját piá és egy jó csajt, utánna már más asszem nem kell :]\" /l!nk/
Egyébként keress google-ben, van már több 1000 serial meg crack a neten a gémhez!
SIESS, mert még találhatsz nem használatosat!
Tegyük fel aktiválod a játékot, és a windowsod elszáll, akkor ujra kell aktiválnod - akkorezt nemlehet? csak egyszer lehet aktiválni, ha beszarik a windowsod akkor ujra meg kell vedded a gamét? ha meg ehet kétszer is akkor én is aktiválhatom más szamával !!!!!!!!!!
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
sazl : c
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1