Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
simán...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ez a gep boven eleg lesz hozza ...

The Hedgehog
még nincs ilyen!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

KandurEX, azon kevesek egyike vagy, akik értelmesen is bírnak nyilatkozni ebben a topicban. Ezért téged kérdezlek, mert azért az alábbi vita mégis kicsit elbizonytalanított.
Szóval egy 9800 Pro-val, három gigás procival ez a játék szaggatás nélkül fog futni? Nem kell nekem, hogy ultra bumpmappelt shaderlevelek legyenek - ahogy korábban írtam (fél órája kb., de már az archívumban van), megelégszem azzal is, ha a Mafia szintjét vagy annál egy kicsit jobbat hoz. Igazából a fizikai motor és az AI miatt kérdem. A kérdés nem nagyzolás, hanem õszinte tanácskérés, mert nagyon vacillálok a pénzen, és nem szeretném, ha kárba veszne. Elõre is kösz.

The Hedgehog
vagy tudjátok mi legyen a képen... nem mondhatom ki! 😛 le lettem állítva!!! 😄

rezsofiz
CSS mégis szebb.. Mellesleg ne Bloodlines alapján ítéld már meg a HL2 grafikját!

sazl : c

Hunter of Deer
Valaki írjon má egy oldalt ahonnan le lehet szedni please!!!
torrent is jó

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

The Hedgehog
vannak jó aktjaim... 😛

Promi
Petyus hosszu, lemaradtal par korrel😊
xj700t
Alapítsunk pártot ? 😄DDDd

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

The Hedgehog
ehhheeheh! lama-lama-ding-dong! 😛

IMYke2.0.0.0
Kéne már egy új banner - annyiszor frissítettem ma ezt a lapot, hogy már rühellem ezt a képet! --- Hihihihhihihihihihihihihi

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Glpetyus
<#confused><#help><#lama>

toMpEr
aki ujra at akarja elni a hl1-et: hl1 vegigjatszas 1 ora alatt

Random_
Pont ez a helyzte most mindenki teszi be a fikázó képeket holott szerintem a cikkek alapján is tudtuk, hogy lesz olyan hely ahol gagyi a textura! Na meg ez a játék anno se arról szólt! A játékélmény a lényeg! Szerintem én is tudok minden játékból olyan képet szedni amitõl elszörnyedtek és amitõl álmélkodtok. Csak hozzáállás kérdése. Én pl. utálom a Doom3-at ezért csak fikáznám a HL-t imádom és ezért védem is.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

The Hedgehog
OK! Vége! Csak ennyi kellett látjátok és abbahagytam!

Láttátok a képeket a kavicsokkal? 😛

Valaki mondja meg, hogy ha letöltöm a játékot steamról ahhoz fog kijönni egy pár megás törés vagy warezról kell majd letöltenem a teljes, tört játékot?
Promi
Jaja irta Glpetyus<#hehe>
Kandurex
Ha már van regged a steamon, akkor csak bereggeled a kulcsod azt kész, ha nincs akkor gyártasz egyet (www.steampowered.com). Onnan tudom, hogy nem csak magyar fórumokat nézek.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Glpetyus
LOL
Hagyd már abba 😄

Glpetyus
Ez kérdés lett volna ^.^

Glpetyus
Ezt honnan tudod

CoolStuff
A gém nélkül hogyan tok acchoz kapcsolni serialt, mert van kód, csak félek, hogy addig más regel vele!😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

The Hedgehog
Filmet forgatnak a HL2-bõl! Én a falevelekkel vagyok! A szereposztás még titkos, de falevelek lesznek benne...

Kandurex
Vagyis van törés csak tesztelik, háát, bizots

CoolStuff
De a kõ jó randa!😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Kandurex
Az aktivációt az accountodhoz kapcsolják így bármikor le - fel rakhatod a játékot, hátránya, hogy NET kell hozzá. A játék nagyon szép, csak dx9 kártyákkal kellene nézni. A képekrõl, mutass nekem bármilyen játékot, készítek róla olyan képet, hogy még a Dunke I részének a szintjét sem éri el. Készül a törés, ennyit tudok.

Glpetyus
Nincsmit,nem az enyém ^.^

Promi
Es meg falevel sincs sehol eh nem is jo jatek<#vigyor1>
CoolStuff
Láccik, hogy egy motorja van a CS:S-vel!😊

KM
Kösz a képeket, csorgatom a nyálamat!<#eljen><#nyes>

Krinyo
cs:s mégis szebb ezeknél és ugyanaz a motor...

Sil3nt
mia helyzet a feltört verzioval? sehol semmi hír róla? nforce megint baszart

Glpetyus
Ezt akartam=^.^

<#eplus2>

#19718 ide is

link01
már hl2 is klasszikus 😊

\"adjatok egy pc-t, egy rakat kaját piá és egy jó csajt, utánna már más asszem nem kell :]\" /l!nk/

bfg900
Komolyan azt hiszed, hogy a Valve-nal ennyire hulyek?
Glpetyus
A víz nagyon tecc' ·.·

CoolStuff
Értelemszerûen 1 kódod van, és csak te tod, szal azzal aktiválhacc, csak más nem használhatja...

XeeN

de értsd már meg, hogy nem a shotokkal van a gond, hanem a M O T O R R A L ! ! ! ez már onnan is látszik, hogy mint azt elõször (kb. 5 órája) írtam, a Bloodlines-nek is ugyanezek a graf. gyerekbetegségei vannak... és az szintén HL2 motoros.

Krinyo
persze ha megvan...

Krinyo
mondok bármilyen játékot csinálok én is fikázható shotot

CoolStuff
Egy serial, de sztem már használják...
Egyébként keress google-ben, van már több 1000 serial meg crack a neten a gémhez!
SIESS, mert még találhatsz nem használatosat!

Imremagdi
akkor se értem !

Tegyük fel aktiválod a játékot, és a windowsod elszáll, akkor ujra kell aktiválnod - akkorezt nemlehet? csak egyszer lehet aktiválni, ha beszarik a windowsod akkor ujra meg kell vedded a gamét? ha meg ehet kétszer is akkor én is aktiválhatom más szamával !!!!!!!!!!

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

rezsofiz
Így van! Minden hibás dolgot lefotóznak azt berakják.. De természetesen ami jól néz ki azt még véletlenül sem rakják be(kivéve KanduRex).

sazl : c

Imremagdi
mi van ezzel a web oldalon ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

bfg900
Értsd ár meg!!!! A Valve nem ingyen árulja a játékat és az sem fog neked jótékonykoni, aki megvette a saját pénzén.
Krinyo
egyszerüen az alfa ás a cs:s alapján nem hiszem el hogy ilyen tragikus a helyzet.
Azok szebbek voltak mint amiket ti bevágtok.
Beállított shotok, csak azért mer találtok egy kis hibát rögtön shot
mintha csak ebbõl állna a játék.