Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ezért írtam amit írtam úgy 5-600 hozzászólással ezelõtt.

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CoolStuff
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Kipróbáltam vagy 80 serialt és az egyik jó lett!!!
Tessék próbálkzni ifjak!
Na lassan mentem play!😊))

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Johnny23
ja 1ébként a Gamestar-os cikkben a gamma mindenéröl!áradoztak.....még A GRAFIKA-ról IS!!!!!!!!!<#nemtudom>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

nem, csak a "gamestaros srácok" se tévedhetetlenek...

jAsOn VoOrHeEs
Hááát... Sztem igen, HL2-õs polóval feszkózni a suliban nem mindennapi élmény lehet ... <#eplus2><#mf2><#idiota>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

IMYke2.0.0.0
Nem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BaLeeX
Nem, az járt jól aki vett egy kupont múlt héten 5000ért és most nem tudja letölteni a játékot, mert nincs pre-load lehetõség és a munkahelyi gépen nem akar beregisztrálni a kódjával...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

seAke
Biztosan...csak majd amikor 3000-rt lehet kapni akkor lesz szomorú!

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Szerintetek jól járt aki majd 20 ezerért megvette a játékot?
BaLeeX
"-Amúgy az AI nem olyan vészes, bár még nem találkoztam olyasmivel, mint amit anno az OFP-ben megszerettem: a véletlenszerû viselkedést. Itt nem vonulnak vissza az ellenfelek, hogy esetleg jobb pozicióból támadhassanak, nem rejtõznek el, és a többi. Azért egy jól képzett katonától én ezt elvárnám... Ettõl függetlenül nem érheti kritika: a legtöbb játék AI-ja még ennyire sem vitte..."

Hát érdekes, mert a Gamestar cikkben vagy egy oldalon áradoztak külön arról, hogy milyen rohadtul intelligensek az ellenfelek, hogy ha bebújsz valahova nem tudod szarrálõni õket mert egy bemegy az ajtón de ha azt lelövöd a többi már nem, inkább rádbasszák a gránátot meg stb.
Akkor a gamestar-os srácok mivel játszottak? Egy külön csak újságíróknak készített tesztpéldánnyal ahol sehol eddig nem látott AI hatásait lehetett látni játék közben?
<#idiota>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

TDC Geronimo
Hi
ha engem kérdeztek akkor ha eddig nem jött ki warezon akkor ezután sem fog! Ez van.
Amúgy ez biztos nem igaz csak olyan jól hangzott. Már én is tépem a hajam!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Johnny23
sztem csak holnap "körül" lesz kinnt warez-en<#pardon1>

netrõl...

seAke
Brrrrrr.......megõrülök hogy elakadtam!!!!!!!

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

jAsOn VoOrHeEs
Whááá ezt én is szeretném már megtudni <#idiota><#wow2>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

honnét lehet letölteni??

nem, én még csak 25 <#vigyor>

IMYke2.0.0.0
Nem tarthat ott... már elhagyta 😊))

könyörgök, mondd, hogy még a felénél se tartasz...

Random_
Hívd fel õket és kérdezd meg az a legbiztosabb.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

IMYke2.0.0.0
Én majd budget-ben fogom megvenni... <#hehe>

Shodan
Mikor jön már ki<#guluszem1>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

seAke
Jaja!

seAke
19874 valaki?

Nem tudja valaki,hogy Media marktban kapható már?Az van hozzám a legközelebb.

Glpetyus
--Akinek megvan--- <#whatever>

IMYke2.0.0.0
Ja, mi meg dógzunk a melóhelyen... <#zavart2>

seAke
Ja!
Akkor bukta...nekem még adtak!

seAke
Aki ráér!

BEAST
thx ^^ <#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

gpm
Mar nem adnak kupont ATI kartyakhoz.

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Glpetyus
Reggel 9 óta játszik 😄

CoolStuff
Oks, már megvan!😊
Thx!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Glpetyus
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN! <#worship>

Johnny23
ezt fél ora játék után mondod?

seAke
Na valaki mondja már el hogy mit csináljak annál a kurva piros vagonnál!

CoolStuff
Jaja, télleg a Operation Flashpoint volt az AI mester, abból is az 1!😊

seAke
Veszel egy ati-kártyát adnak egy kódot,beírod és letöltöd!

Ikarus
na ez egy korrekt véleménynek hangzott.
Köszönjük!!!

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

CoolStuff
Hogyan lehet steam-en leszedni?😮
pontos linket plz!😊

xj700t
Hajrá! Flame for 20k! <#nyes>

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

[NST]Cifu
Én eddig a következõket tapasztaltam:

-A hangulat jól eltalált, de szerintem ostobaság volt, hogy mi soha nem szólunk egy szót se. A Doom3 (elején) és a FarCry-ban lévõ átvezetõ részei valahogy jobban átélhetõek, mint itt, ahol mindenki beszél hozzánk, mi meg szép csöndben halgatjuk õket...
-A történet ettõl még kellemes, és most tessék figyelni egyenlõre abszolute nem sablonos! A FarCry vagy a Doom3 esetén ezt ugye azért messze nem mondhattuk el...
-Scriptek... hát igen, a történet kõkeményen be van scriptelve, így elsõ blikkre ez nem zavaró, de sokat dobott volna rajta, ha tényleg AI-ból oldanának meg mindent (ezek után én soha többet nem hiszek az "ilyen-olyan szuperül megírt AI-nk van" szövegnek).
-Amúgy az AI nem olyan vészes, bár még nem találkoztam olyasmivel, mint amit anno az OFP-ben megszerettem: a véletlenszerû viselkedést. Itt nem vonulnak vissza az ellenfelek, hogy esetleg jobb pozicióból támadhassanak, nem rejtõznek el, és a többi. Azért egy jól képzett katonától én ezt elvárnám... Ettõl függetlenül nem érheti kritika: a legtöbb játék AI-ja még ennyire sem vitte...
-Fizika. Na igen. Azzal, hogy kézzel is tudunk "manipulálni" (aki játszott a pre-alfával: egy gyengített gravityfegyver alapból a kezünk), igencsak jó szórakozásokat okozhat, pl. ha nincs fegyverünk, megdobhatjuk ellenfeleinket egy téglával. Poén. A ragdoll olyan, mint a CS:Source-ban. Nem néz ki rosszul, de azért nem is túl élethû...
-Grafika. Lehet szídni, hogy ez milyen gyenge, meg mennyivel jobbat vártam, de játék közben így is koppan az ember álla. Az viszont tény, hogyha nekiállunk alaposabban megnézni a textúrákat, és objecteket, akkor azért lenne mit kritizálni. Ettõl függetlenül az összhatás nagyszerû. Az mondjuk tényként kezelném, hogy a FarCry dzsungele élõbb hatású volt. De a belsõ terekben, városokban, és különösen a karakterek (itt most a fõ karaktereket mondom) azért ott van a toppon a HL2.
-Hangok, zenék. A hangok rendben vannak, bár én kicsivel több "ambient" zajt vártam volna egy nagyvárosban. A zenékrõl túl sokat nem mondhatok: eddig nem tünt fel, hogy hallottam volna ilyet...

Egyszóval én azért továbbra is azt mondom, hogy az idei év legjobb FPS játéka. Az eddigiek alapján. (nagy sóhaj: remélem nem fogom megbánni, hogy ezt írtam...)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

seAke
hol?

xj700t
Meg törli az utolsó 1500 hozzászólást 😊)))

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

dikki*yysw
Hûha, mindjárt 20k

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

a piros dobozt keresd
fitutufi
Figyeljétek meg Cifu visszajön és õ má végigtolta a gamet <#eplus2>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

seAke
Valaki segítsen!Mert mennék vissza játszani!

Glpetyus
Boltban is kapható már!

seAke
Steammel szedtem le adták ATI-hoz!