Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kipróbáltam vagy 80 serialt és az egyik jó lett!!!
Tessék próbálkzni ifjak!
Na lassan mentem play!😊))
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Hát érdekes, mert a Gamestar cikkben vagy egy oldalon áradoztak külön arról, hogy milyen rohadtul intelligensek az ellenfelek, hogy ha bebújsz valahova nem tudod szarrálõni õket mert egy bemegy az ajtón de ha azt lelövöd a többi már nem, inkább rádbasszák a gránátot meg stb.
Akkor a gamestar-os srácok mivel játszottak? Egy külön csak újságíróknak készített tesztpéldánnyal ahol sehol eddig nem látott AI hatásait lehetett látni játék közben?
<#idiota>#idiota>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
ha engem kérdeztek akkor ha eddig nem jött ki warezon akkor ezután sem fog! Ez van.
Amúgy ez biztos nem igaz csak olyan jól hangzott. Már én is tépem a hajam!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Akkor bukta...nekem még adtak!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
Thx!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
pontos linket plz!😊
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
-A hangulat jól eltalált, de szerintem ostobaság volt, hogy mi soha nem szólunk egy szót se. A Doom3 (elején) és a FarCry-ban lévõ átvezetõ részei valahogy jobban átélhetõek, mint itt, ahol mindenki beszél hozzánk, mi meg szép csöndben halgatjuk õket...
-A történet ettõl még kellemes, és most tessék figyelni egyenlõre abszolute nem sablonos! A FarCry vagy a Doom3 esetén ezt ugye azért messze nem mondhattuk el...
-Scriptek... hát igen, a történet kõkeményen be van scriptelve, így elsõ blikkre ez nem zavaró, de sokat dobott volna rajta, ha tényleg AI-ból oldanának meg mindent (ezek után én soha többet nem hiszek az "ilyen-olyan szuperül megírt AI-nk van" szövegnek).
-Amúgy az AI nem olyan vészes, bár még nem találkoztam olyasmivel, mint amit anno az OFP-ben megszerettem: a véletlenszerû viselkedést. Itt nem vonulnak vissza az ellenfelek, hogy esetleg jobb pozicióból támadhassanak, nem rejtõznek el, és a többi. Azért egy jól képzett katonától én ezt elvárnám... Ettõl függetlenül nem érheti kritika: a legtöbb játék AI-ja még ennyire sem vitte...
-Fizika. Na igen. Azzal, hogy kézzel is tudunk "manipulálni" (aki játszott a pre-alfával: egy gyengített gravityfegyver alapból a kezünk), igencsak jó szórakozásokat okozhat, pl. ha nincs fegyverünk, megdobhatjuk ellenfeleinket egy téglával. Poén. A ragdoll olyan, mint a CS:Source-ban. Nem néz ki rosszul, de azért nem is túl élethû...
-Grafika. Lehet szídni, hogy ez milyen gyenge, meg mennyivel jobbat vártam, de játék közben így is koppan az ember álla. Az viszont tény, hogyha nekiállunk alaposabban megnézni a textúrákat, és objecteket, akkor azért lenne mit kritizálni. Ettõl függetlenül az összhatás nagyszerû. Az mondjuk tényként kezelném, hogy a FarCry dzsungele élõbb hatású volt. De a belsõ terekben, városokban, és különösen a karakterek (itt most a fõ karaktereket mondom) azért ott van a toppon a HL2.
-Hangok, zenék. A hangok rendben vannak, bár én kicsivel több "ambient" zajt vártam volna egy nagyvárosban. A zenékrõl túl sokat nem mondhatok: eddig nem tünt fel, hogy hallottam volna ilyet...
Egyszóval én azért továbbra is azt mondom, hogy az idei év legjobb FPS játéka. Az eddigiek alapján. (nagy sóhaj: remélem nem fogom megbánni, hogy ezt írtam...)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^