Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Isten a játék,csak elakadtam az elején,miután lementem a csatornába van egy piros vagon amiben a faszi van mg valami szörny és onnan se kijönni nem tudok se semmi...itt szarakodok vele fél órája...help me pls!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Hol tart a letöltésed/steamunlockod/telepítésed címmel.
Oda mehetne a sok spammer.
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
a hl2-m még ezt csinálja 😞 >>> Updating Half Life 2 . Ready to play in approximately: 332 minutes .<#conf>#conf><#csodalk>#csodalk><#rinya>#rinya><#sir>#sir>
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Mennyire van,mennyire jó?
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Na én léptem! További jó munkát mindenkinek! (mint eddíg) Meg üdvözlöm Cifu-t 😛 Csóka!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
Mit szólnál ha elkezdenénk fikáznia HL3-at.
Hat évig jól elleszünk 😊
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én se fogom fikázni a HL-t ha a kavicsokat nem tudom rugdosni vagy a falebeleket letépni a fákról mert nem errõl szól a játék!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
(akarom mondani: Le vele!)