Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért nincs olyan, hogy Start Pre-load ???<#gonosz2>#gonosz2><#idiota>#idiota>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Kipróbáltuk másik gépre az installt azonos acc-al és mûködött elindult a game is offline steam-al ezután!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Törpe-Rogue 60
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Egy vélemény a mai parázs vitához. Asszem, a játékosközönség, úgy általában a fogyasztói réteg semmit sem tanul korábbi tapasztalataiból, másrészt a modora, mentalitása egyre elfogadhatatlanabb.
Hadd említsek egy korábbi példát. Kis hazánk kitûnõ fejlesztõ cége, a Digital Reality elkészítette a Haegemoniát. Lenyûgözõ játék volt a maga idejében. Ennek ellenére sokan szidták, ami önmagában nem baj, hiszen voltak vele gondok, de máig támadják csak úgy félvállról, ha éppen valamit fikázni kell, pedig az aztán példaértékû AI-val rendelkezett, és nem csalt (bárki bármit állítson is). Reklamáltak még amiatt is, hogy csak kampány van, és nincs skirmish lehetõség, illetve csak nagyon kevés és az is kicsit nehézkes. Ebben van valami, de hát a két sztori nagyon is hosszú, fordulatos és izgalmas volt.
Sebaj, a fejlesztõk figyelték a fórumokat (némely nagy, mostanában sokat emlegetett játékfejlesztõ cég tanulhatna tõlük üzletpolitikát), és elkészítették a Solon hagyaték kiegészítõt, amelyet még jobban felturbózott és kiokított AI gazdagított, továbbá beleimplementáltak egy halom olyan ujítást, amit a játékosok kértek vagy hiányoltak. És az egész kiegészítõ skirmish és multiplayer pályák tömkelege lett (valóban kiegészítette az eredeti játékot.) Ezek után amiatt nyavalyogtak a játékosok, hogy nincs újabb kampány. Bocsánat, hát semmi se jó már? (Ugye, tudjuk, hogy a DR azóta már visszavett, nem szinkronizálta a játékát stb. - és tényleg, minek is tegye, idehaza nem csak a magas árak miatt nincs piac.)
Nos, véleményem szerint van még kupálódni valója a kedves játékos közönségnek, és ennek a fanyalgásnak, aminek itt ma szemtanúi lehettünk, azt gondolom, jó, ha a fele komolyan vehetõ.
Szóval mibõl gondoljátok, hogy a Valve egy félisten, és megkérdõjelezhetetlen etalont készít nekünk? Tök mindegy, mennyit dolgoztak rajta. Leszámítva némely közép-európai lelkes csapatot (és ritkán egy-két tengerentúlit), a játékfejlesztés régen nem az innovációról, a körültekintõ tervezésrõl és a minõségi megvalósításról szól. Ha egy kicsit utánagondolunk, meg sem éri így fejleszteni. Hasonlóan beetették a játékosokat, mint más kiadók más játékok esetében - nem is olyan régen.
Szerintem ideje volna észrevenni, hogy a rajongásnak nevezett beteges kielégületlenség érzését levezetendõ gerjesztett hõzöngés nem más, mint vihar a biliben.
(Mármost a durva fogalmazás nem sértés, csak határozott véleményem stilisztikai megtámogatása.)
ON
jobb felsõ sarok, kis scsillag.
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
be kell rakni a topikot a kedvencek közé és a fõoldalon tudod megnézni.
----- Half-Life 2 FoReVeR! :)
A FAQ-ban olvastam, hogy ezt a Pre-loadot, hogy kell tölteni, de nekem amikor jobb gombbal rákattintok a HL2-re akkor csak olyan van, hogy "Purchase" és "Update News" ! De olyan, hogy Start Pro-load olyan nincs 😞
----- Half-Life 2 FoReVeR! :)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
cdgalaxisban meg akartam kérdezni, hogy kb hányat adtak el eddig, de a két eladósrác olyan bunkó volt, hogy inkább nem tettem.amíg én ott voltam vagy 20 hl2-t vettek 😊
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Nekem valamit tölt, de faszse tudja mit!😄
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Nekem akkor PII 350 volt egy TNT-vel Diamond Viper 550, ha jól emléxem. Ha nem akkor P1 100 woodoo 1-el.
'Half-Life 2' Startup Bug Work Around
Posted by Judy on Tuesday, November 16 @ 05:37:13 PST
Half-Life 2 is out, and you better believe it! But with new game releases, come new bugs, and this is no different for Valve's HL2. For people that are running into the bug on startup that looks like "Map Version is 0, expecting 19," Valve's Erik Johnson suggested to try this to see if it works:
1. Go into your "/Steam/SteamApps folder"
2. Rename the file called sourcemodels.gcf to something else.
3. Relaunch the game.
This is going to require a redownload of this file, but if you want to get playing tonight it's probably the best path. There are a couple of people now that were in this situation that were fixed this way.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Törpe-Rogue 60
1. Az utóbbi idõk nagyon vát játékai, Doom3, MOHPA, olyan csalódások voltak számomra, hogy túl sokat ettõl sem várok. Ezért nem adnék látatlamban pénzt egy játékért sem.
2.Ha meg jó, ti már rég túl lesztek rajta, mire én kezdem. <#vigyor4>#vigyor4>
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Tájékoztatjuk, hogy az alábbi tartalmú rendelés érkezett internetes áruházunkon keresztül. Munkatársunk a megadott telefonszámon keresni fogja Önt, az adatok egyeztetése céljából.
Date : 15 Nov 2004 - 13:13
Order number : 16916658
For payment by Fizetés átvételkor
Product : Quantity : Price
PC Half Life 2 ELORENDELES : 1 : 8990.00
Subtotal : 8990.00
TOTAL : 8990.00
Ha te is elõrendeleted, mehetsz bátran.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT