Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Elakadtam a a kanális pályán amikor a beugrom a vizbe átúszom a piros vagonhoz és abban van egy faszi meg egy szörnyféle...de rám se hederítenek...mit tegyek?
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
hogyan tudnám upgradelni a játékomat ezüstre, ha nincs visa vagy mastercard kártyám??OTP nem jó? 😊
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
Sajnos nincs idõm elolvasni ezt a tizenpár oldalnyi hozzászólást, de ahogy bele bele olvastam elég sok kiritizáló hozzászólást olvastam 😞
Pedig valamit tõtött!😞
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
De az általam lentebb bszúrt képen látható cuccokat regelte!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
én csak simán úgy fogalmaztam volna hogy a kurvannyukat 😄
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Most már hiszek neked. Mesélj még róla! Lelassítja ajátékot? Hiszen két képet kell rajzolni most már felváltva?
Nagyon megnyomja az élvezhetõségét? Esetleg annyiara hogy nélküle már nem is vagy hajlandó játszani? Vagy a másik oldal hogy jó-jó vele néha ökörködni?
Ja és a CDs válozaton csak "gfc" fájlok vannak vagy valami szép kis telepítõ??? (mert az jó volna)
hátha valaki most tud válaszolni rá, mert fontos lenne
----- Half-Life 2 FoReVeR! :)