Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolStuff
Ha megmondod honnan, én leszedem és tesztelem!😊
Torrentest nem szedek!😛

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

[NST]Cifu
Elment a többség alukálni... szó se róla, én is erre készülök, holnap melõ... <#szomoru1>
Azért az is igaz, hogy ma reggel 9-tõl este 7-ig kissebb megszakításokkal végig a gép elött ültem és a HL2-õvel játszottam... Mára ennyi azért elég volt...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

CoolStuff
Persze, akinek elsõ autója Trabi, az nem felejti el soha...
Télen a legjobb, frankón szigetel a mûanyag!😛

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

érdemes letölteni az Emporio féle gamet??
mert sokan írták hogy nem indul el nekik....

sziasztok! Half-Life_2_READ_NFO-EMPORiO errõl mit tudtok ? kamu, vagy érdemes léetölteni ? Próbálta már valaki ?
CoolStuff
Annyi manapság 1 használt 2-es golf, mint egy 4 ütemû trabi!😄DD
Tegnap néztem...bár 4 ütemû trabi nem olyan nagy poén, akkor már golf!😊

Glpetyus
😊))))))))
Trabinak kurva nagy hangulata van egyébként 😛

[NST]Cifu
Ha valaki elkezd játszani a játékkal, azért mindenképpen pozitív ez a kelet-európai feeling. Tény, hogy ez illik a játék alaphangulatához, a fejemet verném a falba, ha a City17 egy átlag amerikai nagyváros lenne toronyházakkal...

BTW beugrott, mi is a "feeling" terén az idevágó: Szentpétervár! Inkább ahoz hasonló, mint mondjuk Budapesthez...

sziasztok! Half-Life_2_READ_NFO-EMPORiO errõl mit tudtok ? kamu, vagy érdemes léetölteni ? Próbálta már valaki ?
Glpetyus
Akkor még van remény 😄 <#buck>

Bár nem is tudom miért akarok törött ócskavas Golfokat látni 😊

CoolStuff
Én is azt nézem!😄

CoolStuff
Nem a króm lökhárítós, hanem a gyári rádiós!😄DDDDDDD
A Kossuthot fogja csak antenna nélkül, azt is torzan!😄D
De álom benne utazni, egy feeling, hogy még a koldus se mer odajönni pénzt kérni, mert dõl a füst a trabiból...😊))

jAsOn VoOrHeEs
Milyen nyugis lett most a topik... <#nevetes2><#hehe>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Grave Digger
Nagyon eccerû, bemész az egyik letölteni kivánt játékba az ötös szekciónál, majd kilpsz parentbe és ott is van a hl2 könyvtár.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

CoolStuff
Asse tudják mi van itt felénk európában, mit várunk tõlük!😊
Csak akkor nekünk se kelljen tudni, hogy mi van ott!😛

[NST]Cifu
Azok a pályák késõbb lesznek (legalábbis a videók és a pre-alfa alapján...).

Glpetyus
Deluxe
😄DDDDDD

CoolStuff
Az igazi kelet európai autó mindig is a Trabi marad...lásd CS:S, nagyot s néztem, hogy Bagdadban trabi!😄DD

Glpetyus
Nem,2-esnek tünt
(szakértõ,tulaj 😄)

[NST]Cifu
A Stalker azért más tészta, mert ott egy létezõ (ez a helyes szó? 😊)) várost modelleznek le. Itt szerintem inkább az volt a cél, hogy egy kelet-európai hatást próbáljanak prezentálni. Mint kelet-közép európaiak, persze mi egy kicsit vakarhatjuk a fejünket, mert sorolni tudnánk, mi nem stimmel, de nyilván nem mi voltunk/vagyunk a célközönség, és nem a tökéletes realitásra törekedtek...

Glpetyus
Amúgy meg mit tudják,a hülyék,hogy milyen verda a Golf... :/

CoolStuff
Ja, már tulaj is!😊))
601 Deluxe powa!😉

toMpEr
Az 1-es volt, nem?

hykao
mér' az kelet-európai? 😊
(ha golfot akarsz, akkó' játszál a Postal2-vel... 😄)
Hali,

Nem tudom észrevettétek-e, hogy a nap mindenen átsüt (legalábbis nálam). Azért ez durva 😊

Curtis

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Valentino
Az Emporio-s hl2.exe-val el sem indul, a Launcher.exe-rel kell indítani. Töröltem mindenféle könyvtárat már, de csak nem akarja betölteni a játékot. Kb 70% ig eljut és onnan kilép hibaüzivel 😞(((

"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."

Glpetyus
😮
Trabi rajongó? 😊

Glpetyus
Kár pedig a videókban mintha 2-es Golfok lettek volna 😞
(még a futómûve is mozgott amikor lötték,kurva jó volt)

CoolStuff
😮OOOOOOOOOOOOO
Akkor már csak jó lehet a gém!!!
Képet PLZ!

hykao
aha, tehát akkor azért van egy kis "hazai" fíling, bár nem annyi, mint mondjuk a STALKER-nél várható lesz...
köszi
CoolStuff
Trabi kéne oda!😄DD
Ha meglesz a gém, én tuti rakok bele trabit, az az igazi feeling (sztem)!😊)

Glpetyus
Ja,... 😛

toMpEr
az nincs, de trabant van

CoolStuff
😄DD
Ez jó!😊

[NST]Cifu
Ilyen jellegzetes dolgok terén especiel golf még nem szúrta ki a szemem (bár végülis egy ahoz hasonló kibelezett kaszni mintha lett volna...). Amivel a legutóbb találkoztam Ravenholm-ban, az a Volga... 😊)

jAsOn VoOrHeEs
Gondolom wandoo ftp-jén lehet ám látni :-D

Glpetyus
Hol látod?
Én nem találom...na nem mintha letölteném most 😛

Glpetyus
2-es Golfot láttál már benne? <#buck>
(rajongó)

[NST]Cifu
Egy újpesti haver így jellemezte: mintha otthon lenne. De ahogy Kandurex írta, kicsit koszosabb azért lehetne... a legtöbb ház úgy néz ki, mintha legfelljebb fél éve teljes külsõ felújításon esett volna át. Sacc per kb. olyan, mintha az 1980-as évek végén, 90-es évek elején járnánk.
Azt nem mondanám, hogy sikerült eltalálni a kelet-európai feelinget, de az tény, hogy inkább európai, mint amerikai hatású az összkép.

toMpEr
bithumen-rol ingyen szedheto, bar megint leirom: szerintem erdemes varni par napot rendes valtozatra

Grave Digger
Nahh ha jól látom, a Wandoo-n fenn van a teljes játék. aki akarja onnan töltheti. Bár ez a legutóbbi Emporio álláspont eg ypicit kedvemet szegte. Most inkább nekiálltam a vámpírosnak, s ha lesz egy normálisan ûködõ, akkor azt majd leszedem, de nem ekerok egy napot elkúrni egy esetlegesen rosszra.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Valentino
Kilép még mielõtt betöltené a játékot, és az alább leírt üzenetet írja ki 😊 Tehát elég gázos így

"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."

HL2 works without any crash ... delete cstrike + steamapps folder...then delete every files in root except hl2.exe and shortcut...nemtom jó e vagy sem,de több forumon irták..
Akkor tehat szar,vagy azert jatszhato?

Jimi Hendrix

jo ejt mindenkinek megyek aludni
remelem holnapra orvosolják ezt a kileps problemat
Valentino
Jah, Emporio-ssal

A warezzal jatszol nem?

Jimi Hendrix

jAsOn VoOrHeEs
Az nforce honlapján ezt írják:

click here: (nuked) Half-Life_2_READ_NFO-EMPORiO

Valentino
Hi! Játszik már valaki vele? Nálam 1-2 perc után kilép a menübõl (játszani még nem sikerült vele) és azt írja hogy: elvesztette a kapcsolatot a Steam-mel és nem tudta letölteni a szükséges fájlokat. Tudja valaki a megoldást?

barmi lehetséges