Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én azt hiszem ilyen esetben nem jár a türelem. Ha eladok egy játékot, és úgy döntök, azt kötelezõ a neten át aktiválni, akkor kutya kötelességem biztosítani ehhez a feltételeket. Minden más eset gyakorlatilag átvágás. Tudták jól mennyien fogják majd aktiválni. Fel kellett volna készülni, volt rá egy kis idõ. Hihetetlen amatõrizmus. Persze a játék ettõl még biztos nagyon jó, de hát ugye nem tudom használni, holottt kifizettem, mégpedig elõre. Soha többet.
Faki
Érthetõ az idegeskedés, de 1 dolog van a mentségükre, az hogy elõször próbálkoznak ilyen megoldással. Az egy másik kérdés hogy értelme mennyi <#idiota>

Valentino

jah, nem új dolog Gamestar

"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."

CoolStuff
Hagyjad, csak a gõzt fújta ki...😛 máson!😊

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Cormoran
ezt itt nem kellene öreg, qvara nem...

Dynamic
OFF
Normális vagy?
Soha nem értettem, hogy miért kell leugatni azt akinek csak 25 hozzászólása van és nem itt bassza el az idejét.Olyan ez már mint egy kib.szott katonság ahol az öregeknek "joguk" volt kiosztani a kopaszokat.
Na jó, azt hiszem, most én is negatív leszek, pedig nem akartam. Szóval kifizetem szépen a játékot 3 héttel a megjelenés elött, tényleg meg akartam venni, meg is vettem. Szétmelózom ma magam, egész nap az jár a fejemben, hogy este hazaérek, aktiválom, és játszom. Erre mi van? Szarik mûködni a steam. újra és újra kéri a jelszót amivel eddig simán mûködött. Tudjátok erre mondom és, hogy menjenek a picsába. Ha 30 dolcsit akarnak szakítani egy játékon(amit megértek) akkor mûködjön aza kurva aktiválás mindig és mindenhol, vagy felejtsék el az egészet, de hadd játszak már azzal a játékkal amit megvettem a rohadt életbe. Nevetséges, szánalmas, lehúzós, felkészületlen banda.
CoolStuff
Én búcsúztam 4x, õ csak most!😊
Na csõ!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Glpetyus
😛
(most már tényleg 😛)

jAsOn VoOrHeEs
Hanyadjára is ? 😄DD

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Glpetyus
Na jó8 evríbádi 😛

CarajoEsp
😄DDD

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Valaki azt írta, hogy dolgozik a proper változaton álljunk le a letöltéssel. Ha sikerül mégis megbütykölni szólj mert akkor éjjel leszedem.
Glpetyus
õõõõ...<#zavart1>

Glpetyus
1szerü van akinek megy,van akinél fagy...várd meg a javitott változatot

CoolStuff
Télleg, te írtál még régen supergamezen unregen?😊)
Azok voltak még a szép szpemmelõs idõk!😄DD

Ha nem bannoltak volna ezzel a reggel, akkor láccódna, hogy 2002 óta vagyok én is itt!😊

Glpetyus
LOÁL 😄

CoolStuff
Meg buherálhatod, ha leszeded...
Bár azé empirio-s, mer megvan már buhizva!

Na, ez így nem jó, hogy nem offolunk, szal...😄

Valentino
Nekem eddig nem sikerült 😞

"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."

Glpetyus
Nekem az is unreg aki képtelen kitölten az "adatlapját" <#idiota>

CoolStuff
Dzsekkesz van az eksztrém sportokon, jeee!😄DD

Inkább valami infót a HL2 Empirio féle változatról?
Most meg lehet buherálni vagy nem?
CoolStuff
hapi börzdéj tú jú!<#nyes>

Grave Digger
két hét villamosszékkel együtt😄D

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

CoolStuff
Akkor mindenkinek 1 hét bann!😄DD

jAsOn VoOrHeEs
Vagy nem tudja ... <#eplus2>

Faki
Mit ki nem vált emberekbõl a libikóka 😄

CoolStuff
Ha ez van írva valakinek az életkorához, hogy ismeretlen, akkor az vagy 14 alatti, vagy kurva öreg!😄

Glpetyus
Jó8 😊

CoolStuff
LOL!😄DD
Sztem aludjunk, mert mindenki feszült már a HL2 faleveleitõl!😄DD

toMpEr
nem

CoolStuff
Ha ez neked sok, akkor nem voltál itt délután!😛PP

gpm
PH-n veletlenul nem Thom a nicked?

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

CoolStuff
Na jó 8 all, mert reggel nem fogok tudni felkelni, ha így folytatom!😞
<#wave>

CoolStuff
Te meg gazdag, hogy megvetted!😊

toMpEr
kepek meg itt

CoolStuff
Az már nem trabi!😊
A 26 paci az igazi!😄DD
Ahogy folyik az olaj a kipuffból és hörög a moci!😄
Nade off vége télleg!😛

Benak vagytok mind :-)

Ravenholmnal jarok, a jatek egyre jobban tetszik :-)
CoolStuff
Bazz, mé van mindenkinek cipõ a logójában?😄
Én akkor bebaszok egy boxert a bal széllére, ok?😄DD

Breki33
nézd meg a hirdetési újságban P
nálunk még nem volt....

Glpetyus
Mondjuk láttam már 1.2M-ért is Trabit (el is vitték) 😊
vmi 200 lovas volt 😛P

CoolStuff
Ez pízes, akkor már várok pár napot a free szerveremre!😊

jAsOn VoOrHeEs
Amugy sztetek Tesco-ban is lehet már kapni? 😄
Holnap pont megyek oda és nemtom, hogy mit csináljak 😮

CoolStuff
Jaja, olyan trabi volt, aminek neon volt az alján, meg mittomén!😄
Oks, off vége...

Glpetyus
Kérem kapcsojja ki...

jAsOn VoOrHeEs
Detto <#gonosz3><#gonosz2>

CoolStuff
Ne is mondd, nekem meg suli!😞

Glpetyus
Najó gondolom az jó állapot lehet 😛
Egyébként 2 hete adtam el 700K-ért az egyik Golfomat 😛
(nagyon egybe volt)
Nade ne offoljunk ennyit 😊