Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem ez az EMPORIO manus vagy manusok ezek a valve-n belul vannak.
sourcnal is elobb kiadtak a peccset minthogy a valve azt megjelentette volna.
sourcnal is elobb kiadtak a peccset minthogy a valve azt megjelentette volna.
ezeket az infokat honnan szeded? Az nforce leállt az izonews me még nem nukeolta.
Akkor jatszhatatlan kilep5-10percenkent?szerintetek erdemes varni lessz hamarosan jobb verzio?
Jimi Hendrix
Ez az Emporio gyerek elbaszta...a nagy sietség a törés rovására ment,de sebaj 😛
(én még nem is hallottam errõl az emporioról amúgy)
(én még nem is hallottam errõl az emporioról amúgy)
Eztet hol írják, mert ha igaz én leállítom a letöltést, s ha még három-négy órán belül megjelenik, akkor megpróbálom az újat. bár nem hiszem, hogy valahová is felpakolnák ennyi idõ alatt.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
tudod van akinek T3 asa van
mi probaltuk (lentebb vannak kepek), vonatbol kilepes utan kifagyott egybol, miutan toroltuk a cssource konyvtarat ugyan nem fagyott ki, de allitolag kesobb igy is kifagy.
hivatalos emporio allaspont:
"REPACK / PROPER COMING...--> working hard on it... (and stop downloading the nuked v.)"
"REPACK / PROPER COMING...--> working hard on it... (and stop downloading the nuked v.)"
Mondjuk kicsit, hmmm,, szal még ha el is kezdem tölteni függetlenül attól, hogy a steam -rõl vagy warezként min. 24 óra mire leérkezik a játék folyamatos töltéssel is, szal,..azért..hmm 😞(
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ehh Krinyo és Yoyoyo!
Nem értitek mire gondolok! Nem a grafikai megvalósítást kérdeztem, hanem hogy a megvalósítás mennyire hitelesen kelet-európai? (mert tudtommal egy kelet-európai városban játszódik a játék, nem?)
Nem értitek mire gondolok! Nem a grafikai megvalósítást kérdeztem, hanem hogy a megvalósítás mennyire hitelesen kelet-európai? (mert tudtommal egy kelet-európai városban játszódik a játék, nem?)
kétlem, hogy valaki leszedte már... :-)
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
na akkor ez az emporios es fake vagy nem fake??
ez itt a kerdes valasszatok egyaltalan valaki már letöltötte??
ez itt a kerdes valasszatok egyaltalan valaki már letöltötte??
Ezzel a steam-el jól megpróbálják szivatni a népet, remélem nem jön össze😄
Rendes verziorol meg nem lattam semmi olyat, h hamarosan kijonne...
Te esetleg tudsz vmit?
Te esetleg tudsz vmit?
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
Foleg, hogy mar az eredeti jatekban is van hiba - allitolag - amit elismertek, vagyis talan hamarosan jon egy patch, es az is Steam trukkos, akkor meg nagyobb szivas lesz a warez...
Miert tenyleg kamu,nektek hogy megy kifagyos?
Jimi Hendrix
Ehh, kicsit utánaszámoltam, csak holnap ilyenkorra lesz lenn ezzel a sebességgel😞(
igen, de felek elfogjak arasztani a forumot a "kifagy a jatek az x. palyan mit csinaljak???????" uzenetek...
nah halakul, már 40 fájl fenn van a Wandoo-n😄 Holnap dél körül lenn is lesz, ha nem lassul le szokás szerint😄
Persze..kényelmesebb...egyszerübb..könnyebb...
...és viccen kívül? (a képek alapján elég felemásnak tûnik, egy két házat, miegymást egész jól lemodelleztek, a többit meg mintha a fantáziájukra bízták volna...)
Az idezo jel kimaradt, sorry. De en is erre celoztam, a lovoldozesen kivul jonne elo az lenyege.😊
Hmmm ez azért egy kicsit több mint "lövöldözõs játék"
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
na én elteszem magam holnapra ... hagyok nektek az izgalmakból (:
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
kösz de már irtam
http://konelectronic.warez.hu/-n már fent az egész!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Nem igazan olvastam, csak mar lattam egy olyat hogy "... elakadtam itt-ott..." meg ment valami valasz is.😊 Kivancsi vagyok, mi tortenhet egy lovoldozos jatekban meg, ha a tobbi nem megy, es meg kell kerdezni😉)))))
Mindenesetre akinek nem surgos az varja meg a rendes verziot, mert az emporio fele nem teljesen jo.