Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tud errõl vki vmit ?
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
valaki irta nemrég az icrlogot amiben mondták emporioék...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
chellom van, már többet nem tok letölteni mert lekorlátoznak...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Most javitják ki a hibákat az emporiosok?
"vessetek a mókusok közé" :)
Jó éjt!
Most se gyõzök eleget hálálkodni amiért megadta és feltehettem.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Még mindig a hatlövetû tetszik legjobban.
A gravity gun is jó labdáztam a kutyával imént. Nagyon szépek a modellek és én mintha láttam volna HDR-t vagy nem lehet?
Alix állati jól néz ki. Most ráhagytam mert az a kisváros ahol kéne mennem eléggé félelmetes. 😄
A Doom3 meg... Bahhh...
1ébként nekem is szarxik a steam. 3-5 bejelentkezési próba mire sikerül.Gondolom most kissé túlterheltek.
A Far Cry után simán megállja a helyét.
Ez inkább megérdemelte volna az év játéka címet mint a Doom 3.
A védelmet a warez ellen csinálják, ám a crackerek megbuherálják, így a védelem marad a legális játékokon, ami nem egyszer nagy szopást idézett elõ. Pölö Painkiller 😊
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..