Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Imremagdi
találtam egy ilyet: Half.Life.2.OFFLINE.ACTIVATION.PATCH-oWNAGE
tud errõl vki vmit ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Glpetyus
<#eljen>

Nem fizettem erte semmit... :-)
GH Nyúl
Vajon miért vették a txt-bõl az offline aktiválást?! 😄

LSC
hát elég hülye volt a zsûri egy végigvitelt sem bírt ki nálam pedig a 1 és 2-t végig toltam többször

toMpEr
'REPACK / PROPER COMING...--> TOMORROW.. YES TOMORROW'

Grave Digger
Nahh mi van? Mindenki jáccik?😄DD Meló vége, yo8😄

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

hykao
Hát ez érdekes... 😊
ezt probalta mar vki???
klatty
akkor leállitom
toMpEr
az egeszet le kell szedni ujra....

nem crack lesz hanem repack és javitás, maygarul egészet le kell szedni...
valaki irta nemrég az icrlogot amiben mondták emporioék...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Adam5

szóval emporio senkinek sem mûködött ? remélem csak crack exet adnak hozzá vagy vmi pecst mert én már felét leszedtem...
chellom van, már többet nem tok letölteni mert lekorlátoznak...
TDC Geronimo
honnan tudod,hogy kijavították már?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

toMpEr
elvileg kijavitottak mar, most toltik fel, de szerintem erdemes megvarni a rendes crackelt valtozatot, nempedig osszetakoltal szenvedni.

Kandurex
valszeg, good night

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Sz.tetek lesz holnap rendes verzió?
Most javitják ki a hibákat az emporiosok?

Igen , ez van nálam is.Csak nekem sikerül egy idõ után.

"vessetek a mókusok közé" :)

Hohó, most látom, hogy a steapower foruma is "temporary offline"! Na jó, ez egy vicc, megyek aludni, sziasztok. Újabb csalódás, egy újabb csapat a bénák társaságában, és akkor most már én is azt mondom: ÉLJEN A WAREZ!! Meg ne vegyétek, átbasznak.
Jó éjt!
Csak, hogy egyrõl beszélünk-e: mindig újra és újra be kell írnom a jelszavamat(eddig hiába jegyezte meg szépen), és utána pici gondolkodás után Steam error ablakot produkál. Ez az amikor nem lehet fellépni a steamre, vagy ez valami más hiba?
Faki
Ennyi erõvel lehetett volna a 3dmark 2K5 is az év játéka. Én nem tudom mitõl lett nagy sztár az a játék, de nem is vitázok róla. Szememben az egy techdemo és ennyi.

Random_
Ménem offline steam-et indítasz? Nekem azt kell mert más accával telepítettem. 😄
Most se gyõzök eleget hálálkodni amiért megadta és feltehettem.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

TSL16b
KvarkXpressel három hetes késés is megesik, mire regisztrálják, és használhatod a megvett dobozt. Pedig az nem 9000 Ft.

Kandurex
Egyébként azért se cidázok (idegeskedek) a non-warez miatt mert még a legálisoknak se megy <#alien><#zavart2>

folyamatosan próba. Jáccanák már mint állat de nembírok a steam miatt.hopp....most sikerült😊

CalebJoe
A Doom3 nyerte a Golden Joystick Award-on az év játéka díjat mondták a TV-ben is.
Valaki megpróbálna most fellépni a steam-re? Mert én továbbra sem tudok felmenni...
Random_
A csatornában közlekedés kicsit egy idõ után uncsi lett. Azt nem szerettem.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Kandurex
És felharsan az SW zene <#idiota>

Adam5
látom pereg a topic 😄

Faki
Végére már Dark Jedik is leszünk

Random_
Ja én is láttam az imént, de katonnak néztem és már a hatlövetûbõl készült neki a golyó, de nem volt senki ott aztán.
Még mindig a hatlövetû tetszik legjobban.
A gravity gun is jó labdáztam a kutyával imént. Nagyon szépek a modellek és én mintha láttam volna HDR-t vagy nem lehet?
Alix állati jól néz ki. Most ráhagytam mert az a kisváros ahol kéne mennem eléggé félelmetes. 😄

Törölt felhasználó
Nagyon sokban hasonlít ez és a FarCry. Abban mindenképpen, hogy az utóbbi 5 évben ezt a 2 játékot vittem/viszem végig 😊
A Doom3 meg... Bahhh...
Faki
Hogy lenne már az év játéka a Doom 3? Nincs is még vége az évnek 😊

toMpEr
hehe valaki mar vegig is tolta:

Tényleg! milehet azzal akinek nincs netelérése és megveszi?
1ébként nekem is szarxik a steam. 3-5 bejelentkezési próba mire sikerül.Gondolom most kissé túlterheltek.

A beleegyezés még hagyján, (mert mint jogos tulajdonos attól nem félek), de egyszerûen nem megengedhetõ, hogy az ehhez szükséges gépezet lerohadjon. Ez gyakorlatilag szerzõdésszegés, garanciális hiba, selejt. Képzelj a játék helyére akármilyen más terméket. Hazaviszed, bekapcsolod...és nem megy.
CalebJoe
Szerintem iszonyat jó lett a játék, jó grafika, gyors akciódús játékmenet, király fizika.
A Far Cry után simán megállja a helyét.
Ez inkább megérdemelte volna az év játéka címet mint a Doom 3.
TSL16b
Igen, tegnap itt majdhogynem le lettem cseszve, amiért nemtetszésemet fejeztem ki amiatt, hogy a drót másik végének beleegyezése szükséges ahhoz, hogy én az innensõn valamit csinálhassak a jogos tulajdonommal.

TSL16b
Én is csak a developerrel tudtam Duke-ozni, mert a megvett nem ment Caldera OpenDOS-on.

Hát igen hasonlót szívtam a Battlefield Vietnammal. Megvettem elsõ nap, aztán indításkor kaptam a hibaüzenetet, hogy Invalid CD key!! Aztán szép lassan kiderült, hogy a baromarcú EA-sek elfelejtették aktiválni a Magyarországon eladott cd kulcsokat. Fasza volt, 4 napot vártunk rá, a warezosok meg vígan játszottak. Nem tudom, ha én így szolgálnám ki az ügyfeleimet, akkor már régen éhen döglöttem volna. Komolyan ilyenkor annyira drukkolok a warez csapatoknak, mert pontosan ez az amit büntetni kell, ez az belustult, hülyének nézés.
Grave Digger
Nemá, komolyan?

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Faki
De akármennyire is hülyeségnek hangzik valahol igazad is van 😊)
A védelmet a warez ellen csinálják, ám a crackerek megbuherálják, így a védelem marad a legális játékokon, ami nem egyszer nagy szopást idézett elõ. Pölö Painkiller 😊

Dynamic
Lõj már!😊
LoCk
Hogyan kell a nagyhidon atugratni a homokfutoval?

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

TDC Geronimo
hi most nézem hogy Nuke-olták az egészet?

ToM86
LOL😄

by: ToM

Igazad van! Lassan a warez megbízhatóbb! 😊
Törölt felhasználó
Nocsak nocsak... kit látnak szemeim 😊)