Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez eddig tegnap este 21 órátol 633 üzenet jöt...))

Nem kicsit népszerû ez a téma😊)

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

artschiatwork
azt viszont tudni kell, hogy ez nem a Valve hibája, hanem a kiadóé (Vivendi), szóval: <#mf3> Vivendi!

Igen ez igy van, nekem is van jo par jatekom aminek kifejezten elmeny kezbe venni a dobozat,pl Everquest, dombornyomot kihajthato festmeny van rajta, az cool. De en ugy vettem eszer, hogy ez a tendencia, marmint az egyre igenytenelebb csonagolas, sajna.
tomsolo
az aranynak szép a doboza...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Shep
3CD a HL2 1 A CS de mi az 5. CD, vagy rosszul tudom és 4CD a HL2?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
na akkor majd legözelebb vmi EA-s játékot veszek, milyen nagy nevû EA-s cucc várható mostanában?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

The Hedgehog
Adod vissza 😛

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Shep
na jó jó, nekem pl marhára tetszene, hogy a doboz tök jól mutatna a polcon, azért mondjuk a régi játékok igen igényes csomagolásban voltak mint pl: BLOOD /rendes nagy 4 es tartóban, igényes papírdobozban, Wizardry gold, vagy mi volt az amiben az összes rész benne volt, és még sorolhatnám, most meg ilyen 100 forintos tokkal szúrják ki a szemünket.

The Hedgehog
Jó de hát azért más kiadók termékeihez viszonyítva is siralmas a dobozolás. Pl egy EA-s cucc azért messze igényesebben van csomagolva.

Törölt felhasználó
Hehe, akkor nálam van a tiéd, mert az enyémben kettõ ugyanolyan is van 😊))
The Hedgehog
ez az infó már tegnapi és rég kint van egy csomó helyen az EMPIRiO csak bugzik... legalábbis azok szerint akik leszedték!

Ja es 5 CD van benne, legalabbis nekem😊
donneck
Nem mondod!
Az én sztorim fake.
D

Shep
neked menni kellene verni az asztalt, de hogy aztán mostmár hogyan installáld a játékot, ha nincs hozzá útmutató 😊

Mondjuk nem a csomagolas miatt veszem meg a jatekot, ha nem azert mert szvsz megeri es nem kell szarakodnom a warezzal, + tudok normalisan jatszani a CSvel is. Ettol fuggetlenul tenyleg uber gagyi amiben es ahogy adjak a boltban.
The Hedgehog
jah külföldi fórumon sokan emiatt is sírnak!

Shep
ja igen, de ha elõrendelted akkor csak 8990 volt, arra a verzióra írtam.

The Hedgehog
jah hát nekem még lapocska sem volt benne 😊

Shep
többen írták, hogy akad, remélhetõleg majd vmi patch javítja.

donneck
Ez a legdurvább: a haver megvette, hazavitte, aktiválta...volna, de a steam azt írta, hogy cracked CSS detected és erre föl azóta nem hajlandó aktiválni neki a gamét.

Törölt felhasználó
Én 9900- Ft ért vettem...
En is meg vettem, a csomagolas egy rakas szar.😞 A jatek viszont nagyon jo.😊 Nalatok nem akad a hang?
hiba
be van kapcsolva a developer console (~) csak nem tudom mivel behivni
(magyar bill de az 1-es en van altgr-el ez a jel csak epp a konzolt nem hozza be)

Shep
AZért elég durva, hogy még év elején eldöntöttem, hogy meg fogom venni, gondoltam, hogy a CS miatt amúgy si meg kellene elõbb utóbb, de a HL1 is megvan milyen jól mutat majd mellette a polcon a HL2 /meg biztos marha jó si lesz, mint ahogy az 1 is a kedvencem/, erre most mi van, kapunk egy ilyen ezt vedd meg szintû vmit, a sok warezos meg röhög rajtunk, hogy né má a sok marhát megvett 4 cd-t meg egy tokot 9e -ért, jaj bocsánat 8990-ért, hát szóval azért itt vmi nincs rendben, inkább lett volna 9990 /a már a "kerek" számokat szeretik/ és adták volna igényes dobozolásban, rendes kézikönyvvel, legalább olyannal mint a farcry-é /az se nagy "só" de legalább ha könyvnek nem is de füzetnek nevezhetõ/ na mindegy ezek után kétszer is meggondolom mit veszek meg.

[NST]Cifu
Ha nem ismernéd a dörgést: elõször az NFO szokott kijönni, utána pedig ez alapján lehet már tudni, hogy melyik verziót kell keresni. Valószinüleg most töltik fel a file-okat a komolyabb helyeken...

Amúgy a Bithumenen szerintem hamarosan fent lesz...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Amiga
Hát, nekem kijött a hiba, de másodjára már... húbaz, most hogy mondod, másodjára már felraktam véletlenül a CS-t is. Uram, de láma!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

M@TriX
optionsba talán nézz be...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Törölt felhasználó
A másik hatalmas szánalmas vicc az az, hogy a papírtokban pont oda esik a lemez száma ami már nem látszik az átlátszó fólia alatt, így minden lemezt ki kell venni és megnézni, hogy hányas számú. Ez már apróság, de a többi szánalmas, dühítõ kicsinyesség mellett még egy adalék az elégedetlenségre. Egy Value kategóriás szart kaptunk.
M@TriX
a kézikönyvre gondoltam...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

hiba
game kozbe hogy lehet elocsalni a konzolt?
inditasnal -console-al egybol bejon de ha kilovom nem tudom visszahozni min kene bindelni vagy mire van rakva?

Shep
ez is komoly

artschiatwork
Haver mesélte, hogy vki a pcdome-on dühöngött, mert az eredeti vásárolt pakkjában nem volt 4-es CD, viszont volt helyette 2 db 3-as lemez...

Shep
persze vannak otthon szóval átveszik.

The Hedgehog
jácc' és gondolom majd mindent megtudsz 😛 meg hallgasd végig a párbeszédeket 😊

Shep
ok majd tájékoztass, aztán megyünk együtt reklamálni

M@TriX
de azért megkapod nem? csakmert én megbeszéltem vele, hogy szóljon ha elérhetõ helyen van és gyorsan odatépek, nekem is meló van de 10 15 perc kihagyást megér 😊

The Hedgehog
nem tudna rá mit mondani! nem ígértek semmit ami nincs a dobozban! csakhát azért mégis... ezt nem igazán szabadna!

antgecc
Valaki tud valamit a történetrõl?? Mert nekem foggalmam sincs, hogy hogy kerültem oda, ahova. Mi ez a sok katona? Mi ez a fene nagy biztonság? Miért kergetik a civileket? Miért akarnak megölni? Mi ez a kis csapat, amiben vagyok? Mi ellen küzdenek ezek a lázadók? Mi történt az elsõ és második rész között??

Tud valaki valamit? Tömören is jó lesz, de jobb volna bõvebben! 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

The Hedgehog
"Ha a CD-s verziót vetted meg, mindenképpen fel kell tenned a CS: Source-ot is a gépedre..."

Azért ez tényleg nevetséges! Mondjuk azt nem írták, hogy általában a másodszori próbálkozásnál már nem reklamál a 4-es disc!

Shep
itt is írták, hogy hibékat okoz, meg külföldi fórumon is olvastam szóval, lehet, hogy nállad jó de nem mindenkinél, ezért írtam amit írtam.

M@TriX
pontosan, simán a fogyvédõhöz lehetne fordulni, van egy ismerõsöm majd megkérdem...

The Hedgehog
amúgy sem hibamentesen mûködõ verzió a jelenlegi EMPORiO kiadás úgyhogy nem érdemes leszedni! lesz fixed repack remélhetõleg ma!

artschiatwork
Nos, a minap volt némi bibi a HL2 debütálásával. Bizony, ahogy arra számítani lehetett, elég hamar beteltek a Steam szerverek, és egy csomó játékos (idehaza is), egészen egyszerûen nem tudta elindítani a játékot. A Valve mindenkitõl elnézést kért, és elvileg már orvosolták a bibit.
Más:
InviciblE mester informált, hogy egy telepítési bug is van. Ha a CD-s verziót vetted meg, mindenképpen fel kell tenned a CS: Source-ot is a gépedre, ellenkezõ esetben a negyedik lemez végéhez érve hibát észlel a telepítõ, és kilép.
Ez van, remélhetõleg a Half-Life 3 körül nem lesznek ilyen gondok 😊

gamestar.hu

szia Tomper!

Figyi. Tök jó, csak az nfo file beidézése helyett sokkal többet tudnál segíteni, ha inkább megadnád a linket, ahol a hozzá tartozó többi matéria is figyel!😊

kösszi

Sz

artschiatwork
Helyesbítés: 800x600-ból állítottam át 1024-re, de a medium felbontást már a játék tette hozzá.

The Hedgehog
persze csak az a verzió egyhén bugzik!

The Hedgehog
Jah hát pech... EA-nál jobb helyen lenne 😛 Bár amit õk csinálnak az már kicsit túlzás is 😛

artschiatwork
Konfigom amivel megy a game:
P4 Celeron 1.7 Ghz@2 Ghz, 512 RAM, Radeon 9600XT 128 Mbyte RAM, Catalyst 4.10.
1024x768 medium beállítás minden, ezt a játék ismerte fel alapból, nem állítgattam át semmit sem.

[NST]Cifu
A 4.12b-vel nincs semmi gond, mirõl beszélsz te?!?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

The Hedgehog
Mi van ezzel?