Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Fémszitakötõkre tök jó, ha belelõsz párat, úgy kamikazeként feléd
zuhan és robban fel. Igaz, te is sérülsz, de látványos 😊). Ellenük a pajszer használható a legjobban.
- A hang nálam is beakad töltéskor, meg ha robbannak a hordók, na
akkor fõleg.
- Nálam nem volt (még) gfx hiba, Radeon 9600XT, 4.10-es driverrel, a rongybaba effekt tényleg király.
- Az elején beszélt pár szót Gordon, de többet azóta sem. A teleportos rész nagyon tetszett, meg a csávó (Barney) arckidolgozása, arcmimikája lenyûgözõ.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Este még nem volt kész a game az offline futásra. Remélem lesz késõbb egy offline patch a netes tortúra ellen és annak, akinek nincs nete.
Na mindegy, reggel is felmentem a netre, megpróbáltam játszani. És sikerült, közölte a steam, hogy a gamem legális, gratulálnak. Már offlineban is fut. Nomost elindítottam a gamet. A gépem P4 1800@2400, 512 RAM, ATi 9700 pro. Nem tudtam a grafot kimaxolni, de közel vagyok hozzá és a kártyán minden maxra van húzva.
A játék döbbenetes. Én 20 éve játzom, de ilyen hangulat csak néhány játékban érintett meg, mint itt. Talán a KotOR vagy a Mafia az elmúlt idõben, de ez talán még azokon is túltesz. A feleségem úgy rugdosott ki, hogy menjek már dolgozni. A játék 10-bõl 10 pont nálam. Döbbenetesen szép és izgalmas.
Csak egy offline patch jönne...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ha nyugodtan akarsz majd jatszani a Half Life 2 -vel akkor meg varj 1 kicsit.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
fagyogatáson kivül milyen hibája van meg 4.12béta catalistal is fagyizik?
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
amúgy az 576nál és a CDGnél ugyan azt adják?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
ha törlöd a cs könyvtárt kezdetben stabilab de utána újra elkezdi...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo