Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

artschiatwork
Na, eddigi tapasztalataim a játékkal, kb. 1.5 óra játék után.

- Fémszitakötõkre tök jó, ha belelõsz párat, úgy kamikazeként feléd
zuhan és robban fel. Igaz, te is sérülsz, de látványos 😊). Ellenük a pajszer használható a legjobban.

- A hang nálam is beakad töltéskor, meg ha robbannak a hordók, na
akkor fõleg.

- Nálam nem volt (még) gfx hiba, Radeon 9600XT, 4.10-es driverrel, a rongybaba effekt tényleg király.

- Az elején beszélt pár szót Gordon, de többet azóta sem. A teleportos rész nagyon tetszett, meg a csávó (Barney) arckidolgozása, arcmimikája lenyûgözõ.

Promi
Pld?
Robox
Már tölthetö több helyröl!

BaLeeX
Most a dobozos változatban van 1 dvd is vagy csak 6cd?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

[NST]Cifu
A Valve a desing-t adhatja maximum. 2003-ban még papír dobozokat mutogattak, aztán most ezt kaptuk. Egyébként meg a kiadóval kapcsolatos téma már párszor le lett rágva: a Valve még 1996-ban (vagy '97-ben?) a Sierrával között szerzõdést, és ez vonatkozott az jövõbeni Valve játékokra is. Csak ugye a Sierrát felvásárolta a Vivendi...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Promi
Jaja en is csak varok.😊
Evvel mit csinaljunk?
Aki akarta megnezhette Nforce-on.
Imremagdi
és ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

toMpEr
<#felkialtas> Half Life 2 (c) Valve *READNFO* EMPORIO (85x50M😎 Half-Life_2_READ_NFO-EMPORiO.nfo <#felkialtas>

Amiga
Én tegnap megvettem a boltit. A telepítés másodszorra sikerült, elsõre a 4. CD-n CAB-file megnyitási hibával kiszállt. A második telepítés után felmentem a netre, ahol a modemmel egy órát szarakodtam, amíg a steam a fileokat frissítette. Majd újabb fél óra volt a CD-kulcs aktiválása, az is csak másodszorra sikerült, mert elsõre a steam túl buzi volt (too busy).

Este még nem volt kész a game az offline futásra. Remélem lesz késõbb egy offline patch a netes tortúra ellen és annak, akinek nincs nete.

Na mindegy, reggel is felmentem a netre, megpróbáltam játszani. És sikerült, közölte a steam, hogy a gamem legális, gratulálnak. Már offlineban is fut. Nomost elindítottam a gamet. A gépem P4 1800@2400, 512 RAM, ATi 9700 pro. Nem tudtam a grafot kimaxolni, de közel vagyok hozzá és a kártyán minden maxra van húzva.

A játék döbbenetes. Én 20 éve játzom, de ilyen hangulat csak néhány játékban érintett meg, mint itt. Talán a KotOR vagy a Mafia az elmúlt idõben, de ez talán még azokon is túltesz. A feleségem úgy rugdosott ki, hogy menjek már dolgozni. A játék 10-bõl 10 pont nálam. Döbbenetesen szép és izgalmas.

Csak egy offline patch jönne...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

...vagy mégse...

Promi
Ha szereted a szivast+idegeskedest akkor szedd le.
Ha nyugodtan akarsz majd jatszani a Half Life 2 -vel akkor meg varj 1 kicsit.
izonyúzon kirakták az emporios hl2-t az enforszon nuked. torrent van valakinek?

Shep
még jó hogy a 12b a hipergigamegaüberszuper legújabb fõleg a HL2 miatt kiadott ati driver, a játék csomagolása siralmas a driver is azr mi jöhet még? A játék csak jó lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

raziel.
ja megtaláltam két warezon is empiro változatot szal az fos?😞
fagyogatáson kivül milyen hibája van meg 4.12béta catalistal is fagyizik?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

The Hedgehog
Dehát kérlek azért gondolom a Valve is nyugtázza ezt mielõtt kidobják bótba vagy nem? Mondjuk én azt nem értem mi a facért nem karol fel egy ilyen játékot valami nagyobb kiadó... ez a Vivendi mindíg is idegesített!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

2004-11-16-Half-Life_2_READ_NFO-EMPORiO.Akor ezt most felesleges leszednem?

Spenser
Hal nálam dettó ua. a probléma nekem most a 12b driver van fent azt momdod hogy a 4.9 -nél nem csinálja ezt???

Noninnyó
Half-Life 2 soundtrack-re van mûködõ link?

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

grebber
wazeg 4-ig itt vok a suliba mire hazaérek remélem lesz perfect release.

Next PC upgrade: 2022

[NST]Cifu
Egyenlõre nincs jó verzió...

grebber
Jó verzió még nincs.Csak a fagyogatos. http://7-vip.uw.hu/

Next PC upgrade: 2022

[NST]Cifu
A bolti kiadás minõsége a Vivendi bûne, nem a Valve-é...

...vagy cd-t <#vigyor>

raziel.
mondjatok pls valami warezt ahol fent van jo verzioba
thx

Krinyo
örülj neki hogy cd key volt benne, máskor azt nem raknak bele 😄

The Hedgehog
remélem ma mert haver már rágja érte a fülem! tegnap elõfizetett a wanadoo-n és le kellene neki kapnom!

The Hedgehog
eredeti ja! ma kaptam meg!

Holnap lesz repack vagy ma?
Shep
ugyanaz elvileg, nekem is 10 körül jönnek, csak nem vagyok otthon, elsõ a munka 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nálam egy-az-egyben ugyanezt a TRILINEAR FILTERING csinálta, bármelyik driverrel. Ha leraktam bilinearra, vagy feljebb, akkor elmúlt!!!

Shep
Azért az tényleg durva lenne, ha holnap a sok elõrendeléses ember vinné vissza a játékot, aztán rájuktolnák caterral.

M@TriX
jah én is, mivel földik vagyunk, nekem 10re van beszélve az átadás 😊

amúgy az 576nál és a CDGnél ugyan azt adják?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Krinyo
azért kiváncsi vagyok mennyi fogyott, aki a boltban volt csak hl2-t vett és elég sokan voltak

raziel.
miylen warezokon van fent?

Krinyo
Lol, már azt irják "magyar útmutató"!!!
eddig kézikönyvet irtak

Krinyo
eredetid van?
sokat nem vesztettél...billentyû kiosztás 😄D
meg install útmutatás

Shep
hát ez az, ez szerintem átverés, vagy nem, nem azt kaptad amirõl szó volt, amire elõjegyeztél.

The Hedgehog
nekem semmi 😞

Krinyo
akkor nézd már meg
magyarnak magyar de nem nevezném könyvnek ha ez az

gpm
Megoszlanak rola a velemenyek: van aki szerint igen, van aki szerint nem, biztos nem szedem le, h meggyozodjek rola.😊

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Shep
Hát azért mondjuk az marha jó, hogy azt írták az elõrendelésnél, hogy magyar nyelvû kézikönyv stb, csak jól vissza kéne vinni nekik, persze csak miután átírtam a CD-ket, meg a serilat felirtam, mondjuk én csak ma kapom meg...

Shodan
EMPORIO SUCKSCsíra banda!!

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

bon
Én a Gameburnworld-rõl szedtem egy ilyet az exe mérete: 19968 Az oWNAGE váltózat mérete is ekkora? Ja és ebben se volt virus.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Krinyo
valaki mondjamá meg hogy a dobozosban volt-e valamilyen kézikönyv!
Nekem csak egy lap

gpm
vmelyik forumon olvastam, de utannanezek...

Imremagdi
norton antivirus 2005 és az f-prot nem jelzett virust

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

gpm
Half.Life.2.OFFLINE.ACTIVATION.PATCH-oWNAGE: ez egy virus, helyedbe hanyagolnam.<#alien>

tomsolo
jó töltögetést.

ha törlöd a cs könyvtárt kezdetben stabilab de utána újra elkezdi...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Shodan
áááááá most töltsem vagy ne én wanadoo-ról szedtem!!!!

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?