Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
Ja a kémény ledõlésénél belassult a game most jut eszembe. Amúgy még nem.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

hiftu
Valaki fel tudna rakni egy képet, hogy milyen a tényleges csomagolás?
Kiváncsivá tettetek.

Dobozos DVD verzió

Shep
nana, nem dobozos, tokos 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Elõfordulhat, nem egy nagy szám
(SB Live)

De más játékkal nincs gond, csak ezzel
Egyébként nem vészes, pálya elején,
vagy zeneváltásnál ugrik a hang egyet-kettõt

Aztán már nem
artschiatwork
Ha már játszom a legális steam-es verzióval, az ezüst verziót meg lehet rendelni úgy, hogy kifizetem kártyán a 2 csomag különbségét? (azaz még ráfizetek?). Mert ugye érdekelne a hl1 Source-verziója.

Random_
Lehet én is úgy nyomom egy dolog fontos!
Be kell állítani, hogy jegyezze meg a steam acc-t a steam a mert akkor lementi az acc tulajdonságait a gépedre localba és megy offline is!
Ameddig nem kapcsolod be a loginnál a kód alatt a boxot a kód megjegyzéásét csak online fog indulni a steam.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

[NST]Cifu
Most te a Steam-en keresztül töltötted le, vagy dobozos változatod van?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Bejelentkezés nem gond
Ott a My Games menü alól indítom a Half Life-ot
Aztán vagy elindul - vagy nem
(Nem elérhetõ a játék - üzenet)

Azért olyan 5-bõl kétszer elindul :-)

A FAQ-ban azt írták, a jelszó legyen mentve illetve
a "ne tegye az adatokat a vinyóra" opció elõl ki kell
szedni a pipát az offline módhoz a steam beállításokban

De ettõl még a Steam-en át indul a game
[NST]Cifu
Nekem hasonló konfigom van, és 4xAA és 8xAF mellett semmi baja a hangnak. Esetleg tán nem a hangkártyád lehet a bûnös?

Aszittem, ha egyszer elindítom online-ban, utána már simá lehet offline-ban. Na mindegy, majd utánanézek.

The Hedgehog
Sztem biztos. A MOH:AA-é szerintem nagyon korrekt volt!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

[NST]Cifu
Valószinüleg nincs még kész a preload.

S akkor mi lenne, ha CD-rõl szedné, mint régen ???

Más játékoknál nem akad a hang
(Far Cry, MOH PA)
Szerintem azért akad, mert ezt most így sikerült megcsinálni 😊
Random_
Steam kell neki!
Lehet olyan, hogy a steam bejelentkezés nem megy elsõre.

Chellonál nincs olyan, hogy kapcsolat bontása? Nem értem mondjuk én ADSL vagyok (remélhetõleg nemsokára 1 megabiten THX Matáv)

The Hedgehog
gondolom ez nincs megfelelõen optimizálva! akkor õk mivel tesztelhették? 😛

[NST]Cifu
Az anisotropic egy textúraszûrés, a lényege, hogy a távolba veszõ textúrák (leglátványosabban a padló/föld, ill. a falak) ne egy elmosott szinkavalkádok legyenek, hanem lehetõleg minél élesebbek. Minél magasabbra van állítva, annál élesebbek a távoli textúrák, de egyben annyit is eszik a gépbõl, tehát lassabb is tõle...

Shep
thx, a medalé is jó?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

The Hedgehog
Lords of The Rings The Third Age, NFSU2 (marah igényes a dobozolás)...

Random_
Szerintem a hang azért akad meg mert vinyóról szedi és a vinyó lomha.
Nekem csak akkor akad a hang mikor új zenét indít, de akkor a képet is megfogja.

Ugyanez van a DVD verzióval is.

Chellom van, emiatt biztos nem fogom kihúzni a hálózati kábelt
:-) Inkább a tegnapi üzenetek miatt érdekel

Indítom a játékot, erre ezt kapom :
Nem lehet a Half Life 2-t futtatni, mert a játék jelenleg nem
elérhetõ. Próbálja késõbb.

Na, most ilyen esetekben, azért elindulhatna a játék a vinyómról 😊
[NST]Cifu
Nekem elég erõs konfigom van (Barton 2500+@3200+, 1Gbyte ram), de a nagy robbanássokkor, amikor szana-szét repülnek a tárgyak, bizony belassul. Igaz a hanggal nincs semmi gondom...

Shep
Ajaj haverom a földhöz fogja verni magát, mindegy legfeljebb elõtte elkérem a kameráját és majd felveszem 😊

Hát öregem, pont ugyanez van velem is. Asszony engem is rugdosott, hogy szakadjak el a géptõl. Viszont tegnap én is 1.5 órát szenvedtem a steam-es aktiválással, pedig 1 Mbites ADSL-em van. Viszont offline módban még nem tudom elindítani, mindig azt mondja, hogy a játék még nem áll készen az offline futtatásra. Vmi tipp?

Kandurex
Na még spamalek egy csöppet 😄, nincs warez 😞, Empi 😞, fákkánál, megyek is, bánatomba meg is reggelizek 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Na ez meg röhej, ilyen konfig alatt szaggatni

Kandurex
nem

Kandurex
Próbáld ki 1600X1200 -ba is 16 Aniso és 16 FSAA alatt is fullosba, a te gépeden az se akadna be 😊)

Shep
Akinek nincs netje tényleg nem tud vele játszani?

Nálam is akad a hang
P4 3.2 GHZ Radeon 9800 Pro 1 GB RAM

Erõsebb konfig ne kelljen neki 😊
Próbáljátok lekapcsolni az FSAA-t vagy a filteringet állítsátok
max trilinear-ra
Random_
Kell a steam, de ha nem csatlakozol a netre akkor mehet offline módban a steam. Én is kaptam kölcsön havertól acc-ot, hogy játszak, de ugye nem lehetek online nehogy egyszerre legyünk fenn és kisszûrjenek. Az install során kellett csak online lennem azután offline módban indítom csak a Steam-et.

[NST]Cifu
Csak a steam-el lehet futtatni (legalábisan) a HL2-õt. Ha nincs neted, akkor offline módban indísd el a steam-et.

Random_
1,69 AthlonXP, 1 giga 333 DDR, Radeon 9600XT 256ram
Megy 1280x960-ban minden grafika fullon kivéve az Anisotropic akármit az nem 16x hanem 8x mert nem tudtam mi, de este kipróbálom 16x is. AA meg minden szarság be van kapcsolva. Nem akad még robbanásoknál se. Néha mikor zenét vált vagy tölt valamit akkor megakad egy kicsit, de nem akkor mikor nagy akció lenne szerintem csak vinyóról szed valamit és azért. Nem idegesítõ sûrûséggel csak ritkán.

Kandurex
nincs módja, ez árú kapcsolás :

Robox
Én dvd-set tok ami 85x50 MB

artschiatwork
aha, értem. Gondolom picit erõsebb konfig kellene, vagy vissza kellene venni vmibõl... nálad is akad?

artschiatwork
az nem gyenge... ilyenkor mi a teendõ??

Nálam is elfogadta reggelre a CD kulcsot
De ha a HL2 ikonját indítom, az automatikusan meghívja a Steam-et, s azon keresztül a játékot

Míg a HL2.exe manuális indítása csak hibát generál

Mi a módja a Steam nélküli játéknak ?
[NST]Cifu
Szvsz a robbanásoknál a fizika miatt akad...

[NST]Cifu
Akkor meg mi a rákért kérsz linket??? <#confused>

Shep
ha szerencséd van akár 20%ot is gyorsíthat, ha viszont nincs akkor grafikai bugok jelentkezhetnek

Erdemes az ATI beta drivert fel tenni, jobb lesz a jatek tole?
Ahh..Olyannyira most töltik fel, hogy már tegnap este óta elérhetõ, és magyar szervereken is fenn van az EMP crackelt verziója...
Shep
nem így néz ki

artschiatwork
robbanásoknál az én konfigomon (ld. lentebb) akad 😞

donneck
Jaja. Kár, hogy ebbõl 600 üzi tök felesleges....

Shep
aha, akkor a rejtély megoldódott /számomra/

Shep
na akkor nem csak én vagyok így ezzel, sõt már ott tartunk, hogyy egy MSI-s videokártya doboza nagyságrendekkel szebb mint egy játéké.

Szvsz a CS 2CD-s.