Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Nekem sem mûködött tegnap, ha mindenáron kell, akkor állísd át a Windows-ban a billentyûzetedet angolra.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hi,

Csak most azt nem tudom, hogy letöltsem ezt a toldozgatott-foldozgatott cuccot, vagy várjak inkább egy proper-re?

Curtis

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Noninnyó
Majd akkor imádj, ha megy <#nevetes1>

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

BaLeeX
Pre load megszûnt de állítólag kupon kód beírása után lehet tölteni továbbra is. Ezt csak olyanoknál szívás (pl. nálam) akik nem a saját gépükön töltik és máshova nem akarják beírni a kódot...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Lammer
Hellóka!

Ne haragudjatok ha nem olvasok vissza, csak annyi a szpem, hogy csak na...
naszal van egy kuponom+letöltöttem az emporio(readnfo) változatot...
Elvileg most regeltem a cdkeyt, szákszesssz volt... 😊
a baj az mielött leordítanák a hajam, hogy most kaptam meg a kupont havertól, mert neki nincs rá szüksége, viszont az emporiot már hamarabb lenyúztam... most már nincs idegrenccerem legálisan steamen keresztûl megint lehúzni...
hogy tudnám házasítani a 2öt????
elõre is köszi a válaszokat...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Hi,

Nem vírus 😊 Egy client.dll van benne. Ez van az NFO-ban:

unrar this to the root half life 2 directory, and the game should work with no more fucking error messages/crashes.

Curtis

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

bon
Köszi. Próbálta már valaki?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Imremagdi
kössszii
imádlak

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Noninnyó
remélem nem vírus, de a link mûxik

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Noninnyó
próbáljátok:

http://gametraining.info/files/2004.11.17.Half.Life.2.EMPORiO.FIX-ape.rar

hiba
vki help mar 😊
bekapcsoltam az optionba a konzolt (~)
de mivel hivjam be mert sehogy se jon ossze

[NST]Cifu
Naja, csak lent ugye ezt írta Hedgehog, ezért reagáltam. Amúgy ha valakinek nincs meg a legalágis HL2, és van aktív Steam-je, nézze már meg, hogy tényleg megszünt-e a preload, mert akkor frissitem a FAQ-ot.

Patchrõl van már valami?

Shep
mondjuk elég komoly étverés lenne, ha kuponnal már nem lehetne tölteni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

[NST]Cifu
Az lehet, hogy a preload megszünt, de a kupon tulajok továbbra is csak a Steam-en keresztül tudják letölteni a fileokat! Tehát a kuponosok (ill. aki a Steam-en vette meg) továbbra is tudja tölteni a Steam-en át.

mostmar nekem is

76 szavazat es 2.9 nforce-on<#buck>

The Hedgehog
már nem lehet sztem a kuponnal tölteni... legalábbis itt azt mondták! az csak pre-load volt!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

[NST]Cifu
Szvsz akár sulinetben is találhatsz, ha nagyon akarsz, de ahogy Shep is írta, a 9800XT árából már egy X800Pro-t is vehetsz....

The Hedgehog
nekem megy! 😊

Breki33
De gondolom nem a sulinetesben P

De azzal ugyanugy le kell tölteni igaz?
Breki33
Azért veszek csak gondoltam hátha jár hozzá
Tehát amúgyis akarok venni.
artschiatwork
thx!!

Dynamic
Lécci írja már meg valaki, hogy pontosan melyik könyvtárat,filet kell törölni az emporionál.thx
Shep
nekem az elõbb bejött, marha lassan az igaz, meg pár release hiányzik a listából

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nforce-al mi van? Azt irtak ma hajnalra jo lesz..

The Hedgehog
jah +1 dobozos HL-t 😛

Shep
hát abban még igen, de annak az ára annyi hogy annyiért majdnem x800at lehet venni.

[NST]Cifu
Esetleg még a régóta polcokon lévõ 9800XT-k dobozában lehet kupon...

BaLeeX
Pénteken kezdtem, melóhelyen töltöttem (otthon isdn van) tegnap kaptam meg a kupont és 60%-nál tartottam amikor ezek a seggek leállították a pre-loadot.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

The Hedgehog
Valamelyik ATI-hoz nem tom pontosan melyikhez...

[NST]Cifu
Felteszem te csak egy kupont vásároltál, és gondolom azzal is tisztáva voltál, hogy a kuponnal úgy tudsz játszani, ha a steam-en letöltöd a játékot....

Random_
Most már nem kapsz kupont késõ szerintem. Ne azé vegyé me kupon van mellé hanem mert jó a kártya!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
De ménem preloadoltad? Vagy kérted ezt már múlt héten? Tudtad mikor lesz aktiválva.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Breki33
És ez már nem él?

Azért kérdem mert videokarit veszek és ha X800 Seriest vennék vagy 9800-asból kapnék-e. P
BaLeeX
Mút = múlt

BaLeeX
Valaki akinek DVD-s verziója van vagy megvannak kiírva a pre-loadolt HL2 fájljai nem csinálna nekem egy másolatot belõlük? Mert kuponom van csak játékom nincs hozzá.

Mút héten haverom itt irigykedett, hogy nekem van HL2 kuponom és egyszerre játszhatok vele amint megjelent, de ha õ elõbb fogja nyomni egy crackelt verzióval komolyan most adtam pénzt utoljára szutyok valve játékért…

[NST]Cifu
Egyes Radeon 9800-asokhoz (pl. GeCube gyártmányok, tavaly november magasságában), illetve egy ideig a Radeon 9600XT-khez (úgy február környékéig), valamint az összes Radeon 9800XT kártyához.

Breki33
Milyen kártyához is járt a kupon?
[NST]Cifu
Egy haverom vért izzadt a Live! hangkártyája miatt, most Audigy-je van, azzal nincs gondja. Nekem amúgy Abit NF7-S alaplapi hangkártya (ALC650/Soundstorm) van.

The Hedgehog
ez engem is érdekelne!

Breki33
A Half-Life 2 Collector's Edition még nem jött ki ugye?

Hivatalosan
Egyébként a game istenkirály, rég nem játszottam ilyen jót FPS-el.

[NST]Cifu
Persze, le van írva a FAQ-ban. Ha a Steam-ben rányomsz az "Browse Games" gombra, akkor ott lesz az ezüst és arany változatnál, hogy ennyi az ára és ennyi jön le belõle a te változatod miatt, vagyis ennyit kell fizetned, ha ezt a változatot akarod. Legalábbis az ATi kupon-nál nálam ez van.

Oks, thx. Akkor valszeg nálam is ez lesz a helyzet. Egyébként asszem itt az ADSL-es elérésnek nincs jelentõsége, hanem inkább a steam szerver leterheltségének.

Imremagdi
akkor keressük közössen

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Amiga
Türelem HL-t terem... Nekem a steam már azt mondja, hogy kész az offline játékra a HL2. Errõl a HL2 indítása után már kapni fogsz steamen keresztül valami infot. Nekem tegnap este még nem ment az offline. Persze ma este derül ki, hogy megy-e most, de már ready-nak írja offline-ban, és ha a tálcáról megnyitom a steamet, ott a HL2 is ki van emelve (eddig szürke volt). Tehát csak legyél türelmes az offline módhoz. Mondjuk ADSL mellett nem olyan gáz, ha netet kér a gép, de nekem este is, reggel is modemmel kellett fellépnem.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Noninnyó
írják, hogy valahol már van ilyen:

Half.Life.2.EMPORiO.PATCH.iNTERNAL.READNFO-iND

Random_
Nem tudom mert nekem haver kiírta dvd-re a csomó fájlt és én csak bemásoltam és futott. Reinstall hátha segít.

Hát ezaz. Mindent megcsináltam, de mégse megy. A steam-et el tudom indítani offline-ban, de a HL2-õt nem hajlandó elindítani, azt mondja, hogy még nem áll készen ooffline futtatásra. a mindegy, lehet este újra felrakom, biztos elbénáztam valamit, ugyanis sokszor kellett nekifutnom a telepítésnek/aktiválásnak, mert az a baszott steam szerver le volt terhelve