Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nem Quake 2-engine.
De, mint azt már páran megjegyeztük, a Valve kikérte magának a dolgot és közölte a teljes technikai specifikációt és a mögöttes dolgokat . A tény: Quake 1 motor + Valve spécik.

Kötöm az ebet a karóhoz: 1996 évvége. 1997 évben hozta a lóvét a Valve-nak, 1998 pénzügyi évben lett az Év Játéka.

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Random_
Azt se tudhatod, hogy kell-e regelni online ugye?!
Ezért mondom, hogy várd meg amíg lejön tuti van mellette leírás és akkor kérdezz ha nem menne. Szvsz addig fölösleges is érdeklõdni amíg nincs meg a cucc fõleg ha kiderül, hogy símán tudod futtani. Nem tudhatod hogy néz ki lehet, hogy egyszerû a mûködése ezért nincs kirészletezve.
Én csak feltételezem mert nekem eredetim van.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Noninnyó
Nuke-oltak mindent :-)

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Breki33
tényleg aki használta írja le már pontosan

engem is érdekelne, hogy kerülte ki
Imremagdi
milyen uj dizájn ?

sajna nukolták mind a két fix-et is

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

hell all..
láttam hogy már fennt van... le lehet szedni.
ok.. elolvastam a FAQ-ot is... most eggyet nem értek, ha letöltöm akkor regisztrálnom kell vagy mi? ezen a steamen? meg le kell hozzá szedni vmi cuccot hogy ne fagyogasson? 😊

elöre is thx

Én valamelyik régi pcújságban olvastam, hogy Q2 motoros.

Imremagdi

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Krinyo
q1

IMYke2.0.0.0
Nem éppen. De hát akkor miért írtam le szerinted, hogy Quake 1 motor + Valve-features?

http://www.fifahungary.com/images/wom.gif

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gpm
Ezek rar fajlok, nem serulnek olyan konnyen, a film rarokban volt?

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

insp
Te is, mert nem 96-os. Akkor kezdték el fejleszteni Quake1 engine-nel. Vannak régi screenshotok, teljesen grunt-alakúak rajta a muksik. Maga a játék 1998 õszén jött ki.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Hány cd-s az erdeti game??

Krinyo
mario-t meg megcsinálták 3 hónap alatt...
változnak az idõk, mostmár több idõ kell
DNF, Stalker, hl2 doom3 (hirtelen nem jut több az eszembe 😄 ) ezek közül melyik ött-jön ki 2 év alatt?
LÓFASZegyiksem 😄

nemtudom volt e már de evvel kilehet bontani az sgc fájlokat

RokaKoma CS:Source FarCry Halo RULZAA

De errõl a Client.dll-rõl csak az van hogy ez kijavítja a fagyásokat.
nem az hogy nem kell regelni on-line.

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

Felturbózott Q2 motor.

Shep
a múltkor én visszaszedtem agy filmet amit puszta véletlenségbõl marha nehezen marha sokáig töltöttem DC++ -ról, hát be se mondjam, hogy a film nem indult el hiába hozta vissza, szóval majd akkor örülj, ha ki is tudod tömöríteni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Random_
Vagyis, hogy egyesek szerint Q1 motor mások szerint Q2 végül kijött, hogy a kettõ között.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
És anno flém is volt róla itt. 😄

IMYke2.0.0.0
Módosított Quake 1 motor, melyre rátettek saját feature-öket a Szelepesek!

Random_
#22454!

Szerinted nem?

IMYke2.0.0.0
Ja, értem.
De hát a megjelenés ideje mínusz a bejelentés ideje egyenlõ fejlesztési idõ.
Az persze lehetséges (erre már én sem emlékezhetek <#hehe>), hogy már javában folyt a módosított Quake 1-motor fejlesztése, amikor bejelentették a játékot!

gpm
Maxxal jon lefele tegnap este ota szedem onnan.😊

jon lefele

Akkor wanadoo-ról jön lefele a cucc? Feleslegesen nem akarok fizetni.
Lécci aki onnan szedi válaszoljon, kösz!!
Ott nem esik szó arról hogy az EMPORIO-ban van e valami krekk ami által nem kell on line regelni a gémet engem ez érdekelne.

gpm
Kicsit merges voltam en is
A particion ahova toltottem es amit restorezok felfuggesztettem minden write muveletet nehogy feluirja azokat a szektorokat,ahol a HL2 volt...tuti modszer 1,8 giga mar vissza van hozva😄DD

Kandurex
Tommyka GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Krinyo
nem a megjelenésrõl beszélek hanem a 2fejlesztésröl

artschiatwork
nincs másik képed? az elején full tele van ilyen belsõ sikátorszerû izékkel a játék...

IMYke2.0.0.0
Utána lehet nézni.

link01
akinek van kedve és ideje, netán segítségre van szüksége az látogassa meg: irc://irc.quakenet.org/hl2.hu
most pedig megyek jászani 😊

\"adjatok egy pc-t, egy rakat kaját piá és egy jó csajt, utánna már más asszem nem kell :]\" /l!nk/

Köszi!
Végre már 1.5 napja kérem hogy linkeljék be!
thx<#worship>

Krinyo
sztem meg nem <#vigyor3>

Kandurex
bazd, én a monitort lerúgtam volna, nem, hogy restore, <#merges2>, egyébként nem 100% az a backup <#fejvakaras>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

IMYke2.0.0.0
Mindenki téved - még a cikkírók is: A HalfLife 1. része 1996-os játék. Az egy dolog, hogy a nagy sikerét az 1997-es pénzügyi évben érte el...

Krinyo:
Nem a múltban élek. Csak hiszek abban, hogy a jó munkához elég 2 év is, ha "jómunkás emberek" vannak mögötte...

Random_
Szerintem miután lejött megnézed milyen formátumban van az a "4 gigás szar" és ha látsz benne olyan könyvtárat ami a FAQ-ban is említve van akkor megteszed azt ami a FAQ-ban is leírtak.

Roppant segítõkész vagy cimbora <#gunyos1>

gpm
#22451 az neked ment.

gpm

Krinyo
nem fikáz senki, csak cifu törli a hozzászólást 😄

Shep
Azt hiszem mégis csak felrakom ma a cuccot, hétvégéig csak aktiválja magát, addig meg úgyis van mivel játszani.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Krinyo
nem, én úgy emléxem 97es...

bocs, igy: fxpnow
Na olvasgattam itt a fórumot de még senki nem foglalta össze hogy hogy is juthatok hozzá ha se kuponom se pénzem csak gyors netem van <#vigyor3> Szal leszedem az EMPORIO-s 4 gigás szart. Az gondolom 4Cd vagy 5 ? És mijalecsót kell vele csinálni ? Úgyrtem olvastam hogy csak bemásolom valahova egy könyvtárba mert az van a 4-5 CDn mint amit letölt a steam. Vagy rendesen feltelepíti magát mint egy hagyományos gamma ? Gondolom ebben az EMPORIO-ban van valami fixed.exe ami által nem kell on-line regelni a gammát ? És ha jól olvastam kell valami DLL ami kiküszöböli a hibás krekkelést ?
Szal valaki összefoglalhatná hogy mégis pontosan mit kell vele csinálni. Én ebbõl a Steamos idõszakból teljesen kiestem nemtom mit kell kezdeni vele. nem értem miben más most a HL2 mint egy sima PC gáma telepítése. Elõre is THX és fikázók meg WOM-osok kíméljenek <#worship>

a www.fxpnow.com -ot ismeri valaki?
itt a fórumokban elvileg irkálnak ftp-ket, de nekem -ként jelenik meg.
Noninnyó
A HL1 nem 98-as játék?

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Krinyo
jóh nem vitatkozom, az már a múlt, mostmár magasabb a mérce és többet is kell pöcsölni vele...Doom3 , hl2 ezek nem 2 év alatt készültek el.
a múltban élsz

Adjatok már egy normális linket ahol le tudom végre tölteni a hl2-t!<#eplus2>Plz linkeljétek már be!!!