Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most már elhiszem.

Davidus
fúú micsoda problémák😄

V9ykn8_TZL0

Már korábbban is leírtam, igen mûködik!!!!!!!

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

hykao
ok
mukodik mar 5szor le volt irva ba*za meg 5sorral lentebb is ott van....

artschiatwork
fitutufi
ezt akarta szerintem mindenki hallani összefoglalóan mindenestõl<#worship>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

jAsOn VoOrHeEs
De télleg akkor most mûködik az EMPORiO-s féle törés vagy sem ???
<#vigyor1><#idiota><#idiota>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Bucser
A SIn az nem quake 2-es motorral jött, hanem az használta elõször a rivális motort amit a no one lives foreverben is használtak. (nem jut eszembe a neve sry) A SHogo is azt a motort használta.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Köszönöm.
Krinyo
biztos hogy q1-es.
Neten volt egy igen hosszú leírás hogy milyen sokan rosszúl tudák

Random_
Igaz lehet 3 módban futtani a Sin tényleg jó néha még most is elõveszem bár a HL1-et gyakrabban. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Már írta itt valaki, hogy ez a kép nem mond semmit, sok ilyen rész van a game elején ahol én már áthaladtam gond nélkül. Kéne más kép is más nézetbõl.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

seAke
Sry de ha még ti is elkezdtek offolni akkor az életben nem találunk meg semmit ebben a topikban!

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

gpm
"Na itt vagyok. Kiléptem a játékból, mert el kell mennem itthonról. Egy óra játék után azt mondom, hogy Isten áldja a Valve-t, és Az Emporio team-et. A javító fix-el kezdtem egybõl, és egyszer nem fagyott ki, tökéletesen mûködik. Még a Cs:S könyvtárat sem töröltem ki. Csúcs. A játék gyönyörû, és eszeveszetten jó, a fizika eddig a legjobb, amit valaha láttam, vazze, megérte leszedni ezt a 4+ GB-ot"

Tessek 1 min alatt megtalaltam neked.

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Na, töltöm wanadoo-ról, még ha ma meglenne a sávszél duplájára emelése, akkor lennék nagyon boldog.
Kandurex
Mi ez a nukeolási mánia bameg'?? Elõször kijött az alap emp verzió, amit 4 órával rá NUKE -oltak, aztán, 1 órával rá unnukeolták, majd kisvártatva megint nuke, 7 órával rá ismét unnuke, majd kijöttek a patch -ok, egyiket félórával rá már nuke, majd unnuke, most pedig 1 órával késõbb mindent nukeolták,...na az isten ne bassza már meg ezt a vérláma társaságot...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Krinyo
Random_
Leírtam mostmár megnyugodsz? Amúgy tényleg kétszeres betûmérettel és vastagon írták be, hogy áltapozva azonnal feltünjön.

Ezexerint érdemes leszedni.
fitutufi
én most úgy vagyok regeltem 3 napja vagy nemtom mikor a bloodlines miatt a wanadoora és asszem reggel 7-kor járna le a reg de elkezdtem szedni 6:30-kor a hl2 emporiot és most kb egy nappal meghosszabítom(20 órával) mert nem lépek addig ki és különben meg akkor nem dob le ha nem csatizok le....<#eplus2>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

hykao
Nem tudom, de arra pontosan emlékszem, hogy a HL és SIN kb. egyidõben jött ki, és nekem a SIN minden hibája ellenére sokkal jobban bejött.
...és úgy rémlik, mintha a SIN Q2 motoros lett volna.

arra viszont emlékszem, hogy a HL-t lehetett futtatni D3D, OpenGl és talán szoftveres módban is (de ez utóbbi lehet, hogy csak az Unrealban volt)
seAke
Bugos az egész!
Elegem van...eredeti játék és szar!
Ez micsoda?

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Random_
Faq olvasd el az elejénél már ott van!
Amúgy nincs 10 perce, hogy leírtam, hogy megy!

Random_
Nekem kuponos haver írta ki DVD-re a preloadolt fájlokat és én azokkal tettem fel magamnak otthon az õ accountját használva.

fitutufi
fizess be wanadoo-ra vagy ahol fennt van és tõccsed

mukika
Kedvenc szörnyikémrõl 😄 csináltam egy képet nektek! 😛 Tök jó szórakozni vele, odadobálod az égõ hordót és még azt is felhúzza! 😄

És mûködik, nem fagy ki nem küld hibaüzeneteket már x pályán tartasz...?
gpm
Ha visszaolvastal volna(20-as betumertes boldolt postot keress), akkor latnal olyano embereket, akiknek mukdik a fix.
Write only ember rulez😄DD

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Random_
Olyan is van írt ide, hogy nyomta 1-2 órán át és minden gond nélkül ment 3 ilyen emberre emlékszek és azóta egy olyanra se aki ezt cáfolta volna. Nem tudom konkrétan a hozzászólásoka mert azóta sok volt.

És a torrent miért nem akar töltenii?????
Áll 0%-nál és nem csinál semmit!!!<#ticking>
Tud vki vmi megoldást hogy elinduljon??
Mert már kezd elõjönni a hl2 elvonás tünetei!<#csodalk>

Eisenhower
vki kiirta már a gamet dvd-re? nekem ati kuponom van miket kell kiírni a lemezre ? vki help!

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

fitutufi
érdekes az OWNAGE-ra asszontátok többen is h fake , és az nforce-n meg nincs nukeolva.

hmmm

Krinyo
biztos 96 vége 97 eleje 😄

Random_
Igen!

Én játszó embert várok aki ténylegessen kipróbálta és nem *.nfo ból kikopizott utasításokat.
hykao
De hát nem '96-ban jött ki a Quake1 és a Duke Nukem3D is?
fitutufi
hát én mindenesetre nem szakítom meg az emporiossat mivel lejött 2gb eddig és má megnézem h mûxik-e vagy nem , fix-el-e vagy sem !
de aki kipróbálta az nyugottan írja a véleményét
igaz má sokan kipróbálták és minden ok nekik azt írták.

Valaki már leszedte és kipróbálta már?
Random_
Faq olvasd el! elsõ bekezdés

ez mostma engem is erdekel

Imremagdi
semmi, nekem már csak 400 MB hiányzik és itt csücsül a gépemen, és akkor kiderül hogy most mi is a helyzet - holnap csak 12-re megyek dolgozni, addig HL2 lesz

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Noninnyó
Jó lenne, ha ez a nuke-olás annak az elõszele lenne, hogy jön a proper.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Random_
A faq-ban le van írva, hogy le kell szedned cuccot, hogy ne fagyogasson!
A játék elindításához gondolom mellékeltek egy leírást amit követbe beüzemelheted.

Most akkor lehet rendesen használni ezt a szart vagy várjuk már egy ténylegessen jó verzióra..😞
tenyleg akinek eredetri van kell jatekhoz a cd es lehet e cd kepet csinalni a cd-rol ha kell?

artschiatwork
Tatyla
Azért nuke mert házilag készitett attol még lehet jó és játszható nemde?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

fitutufi
akkor most mi lesz ? <#buck><#szomoru1>

de minek ha mukodik???