Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
1994 év végén jelentették be és 1996 évvégén boltokban volt!
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
------------ A8n32 AMD X2 4400+ 2GB GF7900GTX Thermaltake Armor. Best Regards
jó munkához idõ kell...
fél év alatt is lehet játékot csinálni csak azt úgy hívák hogy szar.
szvsz hl2 elég igényes lett, szal örüljünk hogy ennyi újítás is lesz a hl1ben
Szóval jobb ha vársz egy tuti jó verzióra vagy letöltöd a mostanit ami szintén jó már csak kicsit tweakelni kell.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Veletlenul leshiftdeleztem az emporios valtozatot(mar tobb mint 3 giga lenn volt)<#vigyor1>#vigyor1>
Most backupolom visszafele a vinyorol, mire kesz addigar lejon a maradek 1 giga😛PP
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
Le vannak terhelve a szerverek azért van egyébként.
Ez SZVSZ egy mocsokság.
Ezt meg a Valve-nak: <#mf3>#mf3>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
van már valami oan crack ami kibontja a gfc fájlokbol a hl2öt???
me buzicsellonál 15gb korlátmál huzos a 4Gb és má lentvannak a gfck
RokaKoma CS:Source FarCry Halo RULZAA
Szal a nyûgöm: megvettem eredetiben, felraktam, steam, new account, stb megvolt.
Ugye már játszanék, de ezt írja:
Még nem lehet offline módban játszani, ok, csatlakozom.
Updating Half Life 2, ready to play in aproximately ~ 100 perc.
Ezt írja a cs:source-ra is. Meg kell ezt várnom mindenképp, hogy utána offline játszani tudjak??????????
Modemes vagyok, ez qrvasok ídõõõ!!!!!!
PSN ID: TCr64EU
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ez mekkora baromság...
ha látszana a keze az lenne a baj...
hogy átlóg a tárgyon..stb stb
Source-s
http://www.halflife2.net/misc_images/hlsource/hls1_t.jpg
Van HL2 meg CS:source ügye ügye bronz edition.
Kéne hozza hl:source 😊 warez szinten.😊 Na ilyen van -e...
<#vigyor2>#vigyor2><#gun>#gun>
sajtfecni túlzsufolt 200ft-os dvd doboz, és, egy stiff-el ragaszott code..😞 röheeeeeely
Aki tört HL2vel szarakodik az ne itt tegye, mert az utóbbi 1000 hozzászólás nem szólt másról csak a warezrõl...