Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
én már tegnap óta játszom vele, te/ti meg itt szenvedsz/tek a warezzal

weheheeeeeee <#eplus2><#eplus2>

football without ultras is nothing

Zetorg
nem értem, hogy miért lepõdik meg mindenki a csomagoláson.ez nem csak neked szól.
minden új játéknak lehetne baszott nagy csomagolása, dobozban, 8 poszterrel, de nincs.
azért mert ez hl2?ugyan olyan játék mint a többi, csak erre van aki várt 6 évet.ezért van a collectors edition.vagy tévednék?

nem nem vettem
a videokártyámhoz adtam

jah, és természetesen én kérek elnézést

Shep
az meg lehet, hogy beta, szóval én még azzal várok inkább míg kiderül mi s van vele valójában.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jaja
énis azzal szoktam 😉)

[NST]Cifu
Nem kell úgy nézni rám, mintha én lennék az atyaúristen. Próbálom kordában tartani a topicot, úgy, hogy azért mindenki jól ellegyen. Persze nem mondhatnám, hogy ez maradéktalanul sikerült... 😊)

Engem személy szerint nem zavar a warez téma, csak attól megyek a falnak, hogy ma már vagy 30-40 olyan hozzászólást kellett kitörölnöm, hogy "érdemes-e leszedni az Emporio-féle változatot"...
BTW remélem hamar sikerül oda eljutni, hogy inkább a játék felbecsérõl fogunk itt diskurálni. Szerintem mindenki jobban örülne ennek. <#vigyor3>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

insp
Hehehehehehehehhehehehehehehehe....

"néhány". <#vigyor1>

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Kandurex
Vettél egy eredeti játékot?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shep
Ki hogy, a FarCryt én azután vettem meg, hogy warezban végignyomtam, azóta is a vinyón van és idõrõl idõre nyomom újra legnehezebben, HL2nek megelõlegeztem a vásárlást /fõleg a CS miatt/ remélem nem fogom megbánni, bár a csomagolás már rontott a dolgon de ha a játékok nagyon jók akkor még belefér.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Azt a nem jóját most olvastam csak át pár oldalt hogy milyen dolgokat kell beállítani hogy normálisan tudjon az ember játszani vele.
Úgy hiszem egy darabíg nem fogom kipróbálni amíg minden végleges nem lesz illetve közel végleges.(patch-ekre értem).Addíg marad a vampire masqurade ugyanaz a motor hajtja!(bár közel sem olyan szép)

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

szerintem kéne csinálni egy olyan FAQ-t hogy minden levan írva benne..miért half life2???meg miért FPS??meg stb 😛

amúgy a warez témához annyit, hogy nemtom mi a bajotok vele, én nem fogom akkor se megvenni ezt a programot, ha ez a nagy half life 2 akkor se, ha minimum egyszer nem nyomtam végig, a doom 3-ból tanulva majd utána esetleg, de 1 nappal a megjelenés után mirõl szóljon a topic ha nem a warezról...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

hjajjjjj..ez nagyon lehozott...

Zetorg
csak cd-be jelent még meg

Panjabi Mc
Csak DVD be jelent még meg:??

Rotary & Dypee production

Shep
Na most kezdem installálni, kiváncsi vagyok milyen problémák lesznek, a csomagolás tényleg igénytelen, 5 CD-t belezsúfolni 1 szerencsétlen DVD tokba, még egy olyan semmirevalók kézikönyv sincs mint a FarCryhoz, de legalább a poszter minõsége /anyagilag/ jó, a rajta lévõ kép már kevésbé de azért majd kirakom 😊

Zetorg
fõleg pajszerral 😄

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1100710078

gazgoblin
lol

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

nem szünt meg...
egy kis leleményességel megtalálható a drága 8as kategória.

gyk...

mér, azokra tök jó vadászni 😄

seAke
részletkérdés<#wow3>

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Törölt felhasználó
Cifu: Télleg jó lenne a warez gondoknak egy külön topik, mert rohadtul nincs semmi a játékról, csak a fixekrõl, meg torrentekrõl stb..
gazgoblin
ott találkozunk

ez mindent el is mond rólad...

egyébként a válaszom nem, képzeld van még jónéhány eredeti játékom. de ettõl függetlenül rohadt idegesítõ, h 10 új üzibõl 9 warez témájú. ráadásul 10 percenként kérdezitek ugyan azt...
de persze biztosan csak engem zavar

az nem megszunt ?😊

Törölt felhasználó
Muhahaha, jaja 😊 Van ilyen 😊)
seAke
Nem csak másról se szól ez a topik csak warezoltok.....
Mennyetek programok beszerzése topikba azt ott csináljátok!

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

nem mert ott a pont 😛

lol

gazgoblin

seAke
ott a pont

Egy tipikus "Megvettem 1 jatekot az eletemben es most en vagyok a meno, aki meg warezzal jatszik az takarodjon a francba" user vagy?

Zetorg
ehh, bazze.nem tudok jáccani rendesen, mert mindig parázok, hogy mikor jönnek a repülõ kis gecik.mindig kiráz a hideg.<#idiota>

valakinek mukodott ez az offline patch?

nyissatok vhol (pl. a szeméttelepen) egy 'Half-Life 2' témát, aztán ott lehetne warezolni basszameg....

Bocs srácok, de: Steam nélkül offlione hogyan lehet használni? Mert nálam azt írja, hogy offline nem tud elindulni, mert nem tárol valami login adatokat.

Warez van már 1ébként?

good job! <#worship>

TEKER LE JOBB OLDALT AZT A KIS SAVOLT (RAVISZED AZ EGERET ES GOMBOT NYOMVA HUZOD) VAGY!!! END GOMB
OTT LETT VIRIT EGY KERESES A TEMABAN MEZO!!!
VAJON MIRE LEHET JO?

hallod ezeknek az uber iq embereknek sikerul majd felrakni megfixelni meg ilyenek utana megint itt fgonak sirni hogy valami nemjo, nemmegy mer nemkepesek egy sort beutni majd a consoleba es leenterezni...

uhh
megint 1500 uj komment
gondolom ebbõl 120 az emporios változattal foglalkozik...
akinek eredeti ATi-s van, az tud valami ujat mondani? vagy csak jáccak nyugodtan? 😄

melyik keresõre gondolsz....?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

magyar átlagember mentalitás...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

[NST]Cifu
Frissült a FAQ Ch_Slater alapján.

Üzenet azoknak, akiknek hozzászólásai varázslatos módon törlõdnek: ott fent van a banner alatt egy olyan, hogy "Gyakran feltett kérdések". Ott sok-sok kérdés és a kérdésekre válaszokat talál. Ha feltesz valaki olyan kérdést, ami a ott egyértelmûen ki van fejte, törölve lesz. Tessék rásszánni az az 5 percet, és végigolvasni. Egyébként ez a FAQ folyamatosan frissitve van, az adott ismeretek alapján.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

2 napja...?tegnap itt olvastam este órákon keresztül..amikor kikerült Warezra!!!

Akkor most feleslegesen töltöttem le...?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Az bazmeg hogy 2 napja errol van szo es mar vagy 2 milliardan megkerdeztek. Lent van egy kereso a itt a forumban. Nem tudod hasznalni?

ati2002
/\_________/\__________/\___________
__\ _____ \________ \ _______/
\ _\__/ \_ \_/ / __/_
\___/ ' ___ / ___/ / \_
/ \_/ _\ \_ / /
______/\__/\__\______________/\____\__________/_/\_________ /\____
/ ____ _/ ______ __ \_ ______________ \ ____ \ / /
\ \___\_/ ___/_ ' / / / \_ _____/ _\__/ Y_ /__
_/ / \ / \_ / _/ / / ` \_/ ' ___ _ / \_
\__ / / / / _ / / \ \_ \_/ \ / _/
\____ __________/ /_____\ ' ____/\ / \________ _________\ _______\
\/ \/ -ape!\_____/ \/ \/ - -- ---\/-------.

+------------------------------------------------------------------------+
| half life 2 emporio fix 😊 http://ape.rapi.st |
+------------------------------------------------------------------------+
unrar this to the root half life 2 directory, and the game should work
with no more fucking error messages/crashes.

/ape

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Erdekes itt osszesen 2-3 olvassa el a tort jatekokhoz kiadott nfo fajlokat? A tobbi 12456136136135613561356 csak ul es var, hogy elmondjak neki?

grebber
NE idegelj már mindenkit kb 2 napja errõl van szó!!!!!!

Next PC upgrade: 2022