Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
weheheeeeeee <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
football without ultras is nothing
minden új játéknak lehetne baszott nagy csomagolása, dobozban, 8 poszterrel, de nincs.
azért mert ez hl2?ugyan olyan játék mint a többi, csak erre van aki várt 6 évet.ezért van a collectors edition.vagy tévednék?
a videokártyámhoz adtam
jah, és természetesen én kérek elnézést
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
énis azzal szoktam 😉)
Engem személy szerint nem zavar a warez téma, csak attól megyek a falnak, hogy ma már vagy 30-40 olyan hozzászólást kellett kitörölnöm, hogy "érdemes-e leszedni az Emporio-féle változatot"...
BTW remélem hamar sikerül oda eljutni, hogy inkább a játék felbecsérõl fogunk itt diskurálni. Szerintem mindenki jobban örülne ennek. <#vigyor3>#vigyor3>
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"néhány". <#vigyor1>#vigyor1>
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Úgy hiszem egy darabíg nem fogom kipróbálni amíg minden végleges nem lesz illetve közel végleges.(patch-ekre értem).Addíg marad a vampire masqurade ugyanaz a motor hajtja!(bár közel sem olyan szép)
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
egyébként a válaszom nem, képzeld van még jónéhány eredeti játékom. de ettõl függetlenül rohadt idegesítõ, h 10 új üzibõl 9 warez témájú. ráadásul 10 percenként kérdezitek ugyan azt...
de persze biztosan csak engem zavar
Mennyetek programok beszerzése topikba azt ott csináljátok!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Warez van már 1ébként?
OTT LETT VIRIT EGY KERESES A TEMABAN MEZO!!!
VAJON MIRE LEHET JO?
megint 1500 uj komment
gondolom ebbõl 120 az emporios változattal foglalkozik...
akinek eredeti ATi-s van, az tud valami ujat mondani? vagy csak jáccak nyugodtan? 😄
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Üzenet azoknak, akiknek hozzászólásai varázslatos módon törlõdnek: ott fent van a banner alatt egy olyan, hogy "Gyakran feltett kérdések". Ott sok-sok kérdés és a kérdésekre válaszokat talál. Ha feltesz valaki olyan kérdést, ami a ott egyértelmûen ki van fejte, törölve lesz. Tessék rásszánni az az 5 percet, és végigolvasni. Egyébként ez a FAQ folyamatosan frissitve van, az adott ismeretek alapján.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Akkor most feleslegesen töltöttem le...?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
__\ _____ \________ \ _______/
\ _\__/ \_ \_/ / __/_
\___/ ' ___ / ___/ / \_
/ \_/ _\ \_ / /
______/\__/\__\______________/\____\__________/_/\_________ /\____
/ ____ _/ ______ __ \_ ______________ \ ____ \ / /
\ \___\_/ ___/_ ' / / / \_ _____/ _\__/ Y_ /__
_/ / \ / \_ / _/ / / ` \_/ ' ___ _ / \_
\__ / / / / _ / / \ \_ \_/ \ / _/
\____ __________/ /_____\ ' ____/\ / \________ _________\ _______\
\/ \/ -ape!\_____/ \/ \/ - -- ---\/-------.
+------------------------------------------------------------------------+
| half life 2 emporio fix 😊 http://ape.rapi.st |
+------------------------------------------------------------------------+
unrar this to the root half life 2 directory, and the game should work
with no more fucking error messages/crashes.
/ape
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----