Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma2ska
Nem kérdezem meg hogy a konzolba mit kell beirni...

gazgoblin
teccik

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Kandurex
Mér'? Szted azt is oda kellett volna írni a FAQ -hoz, hogy ez igaz? 😄D

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Zetorg
elszóltam magam 😞

valakinek osszejott mar gfc-k decryptelese es a cs source osszemasolasa.. odaig eljutok hogy authol a game.. aztan unable to load materialsystem.dll.. pedig ottvan az exe mellett a binben is ottvan.. nem ertem

Zetorg
az nem jó!!!nehogy leszedd!!

IMYke2.0.0.0
Ja, látom 😊))

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kandurex
dikk..emánjóhe' 😊

Shep
bejösz még ide vagy 2x aztán 10 lesz neked is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tHoMaSmAn
sziasztok gyerekek!!
Most töltöm a témát, jellemzõ, hogy meg se néztem NFOrce-on, elõbb fizettem a logint, erre látom hogy NUKE-olták...<#taps>
De aztán a FAQ-ban olvasom, hogy csak egy FIX+konzolparancs, és minden okés!<#alien2>

EZ IGAZ??

És csak holnapra ér le, mert qrva nagy falat az 1DVD az én kis ADSL-mnek.<#duma>

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

Ma2ska
Na milyen a játék, szép, jó....pár szót aki tolja ha erre jár csak igy kedvcsinálónak...

Zetorg
mostmár nincs warez.
most egymást baszogatjuk 😄

Kandurex
Mondjuk annyiban igaz, hogy most kissé visszalehetne szorítani a warez kérdést, hisz minden benne van a FAQ -ban, ha pedig változás van, új release, nuke - unnuke, akkor megint mehet a téma, ennyi.

CarajoEsp
Sorry nem akartam felhúzni magam ,de tényleg idegesített a dolog.
Nah mindegy lényeg ,hogy ráérek késõbb is végigvinni a Hl1-et.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Shep
na jó amíg ez szórakozik én ellépek játszani vmivel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

half-life_2_read_nfo-emporio <--- ez a verzuo most setupos vagy nem?
The Hedgehog
mmm megpróbálom rácsempészni majd...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

IMYke2.0.0.0
Ahogy nõ a HSZ szám, úgy csökken az IQ-szint.
[az enyém állandó 130-as! <#hehe>]

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
na mostmár unlockot ír az elõbb még preload volt.

Zetorg
neked is faleveles? :o
na viccet férretéve, hogy teccik?

Törölt felhasználó
Bocs, jóvá teszem 😊 (Egyébként más még ilyen szinten sem válaszolt) Semmit nem kell tudnod, csak annyit amennyit a játék bevezetõjében elmond neked G-Man.

Shep
a falevélrõl lemaradtam tájékoztatnál mi is az?

The Hedgehog
Ha Cifu is úgy akarja ki lehet rakni... persze ha mindenki úgy akarja! :\

barret
Jó! De a bééébi hiányzik róla nagyon...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Zetorg
az jobb esetben még vagy 15 perc.

nah megvan az uj téma a falevél helyett
loál<#zavart2><#idiota>

football without ultras is nothing

Shep
Á ez a rendszer nem tetszik még vmi hülye fileokat most húz a netrõl, elsõ perctõl kezdve utáltam a steamet mostmeg aztán végképp sok lett.

jó! nagyon
grat

seAke
#22710 Valaki?

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Kandurex
Ismered a mondást? Az ne prédikáljon vizet aki maga is bort iszik.

seAke
ehhe-ehhe-ehhe na jó!

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Zetorg
én megvettem, szal húzzatok innen, warezosok!<#idiota>

CarajoEsp
Micsoda humorzsák vagy ember. Egyszer kérdeznek szökõévente a játékkal kapcsolatban és még akkor sem tudsz normálisan válaszolni.
Grat....

seAke
cép

james-hun
hi sracok megjelent mar a HL 3 mert a 2 mar unom!

<#banplz>
seAke
Ép erkölcsû ember nem lop!

The Hedgehog
üdv! most gyártottam 😛 szerintetek?

seAke
<#fejvakaras>

Ma2ska
Fejezzétek má be ezt az origira gizdulást, annyira szánalmas, ép erkölcsü ember gondol a szegényekre is.

seAke
Nekem nem mennek a párbeszédek...eddig összesen volt 3 és egyik ember se szólt hozzám,most vagyok a radioaktív területen és a csaj nem szól hozzám csak néz hülyén.Én meg ugye nem tudok tovább menni mert le van zárva a kijárat...megbaszhatják a kurva játékukat!

Mit lehet ilyenkor tenni?Újra lehet installálni?
Ez eredeti kuponos ám,steammel meg mindennel bébi!

insp
Én nem szenvedek egyáltalán. Idejárok ökörködni, az arcok többségét komálom.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Törölt felhasználó
Hmm... Korrekt! 😊 Riszpekt!
janos666
Na, egy kérdés(kerestem a FAQ-ban<#nyes>):
Geforce FX-en elég ha "-dxlevel 90"-nel a parancsikonban indítom a játékot és máris full DX9.0-ban fog futni (már amit tudhat egy FX...) vagy mint a CS:Sourcenál most is kell a parancsikornba a "-clipz 1" majd a valva.rc-be/konzolba a "mat_clipz 0" hogy a víz is úgy tükrözõdjön ahogy kell? (más egyéb FXrenderpatch kiiktatás?)
Zetorg
nem tudtam.én is örülnék ha coll. ed.-et kaptam volna 8990-ért 😄

Törölt felhasználó
Gyakorlatilag annyira függ, hogy a játék során többször (kábé 20 másodpercenként) Kapsz kérdéseket a HL1-gyel kapcsolatban. Ha nem válaszolsz helyesen, a játék leformázza a vinyódat, úgyhogy csak óvatosan! <#idiota>
imádom az ilyen embereket....
Jézusom, nc.

részemrõl lezárva, písz

Shep
ezt a témát már kitárgyaltuk, szóval most csak megjegyztem mert én most értem haza és most láttam meg, egyébként tudnék sorolni játékokat amiknek igényes csomagolása van, nem ilyen akármi, de mindegy túl vagyunk rajta.

én rérek van egy csomó játék ami, hó hova ez a sietség...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Törölt felhasználó
Így van! Erkölcs, erõ egyetértés! Heil! <#shakehead>
CarajoEsp
On:
Mennyire kötõdik a játék az elsõ részhez?
mert azt még nem vittem végig és nemtom érdemes-e(biztos) nekifutni elötte ,vagy elég ha ez után tolom végig.