Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
\"Hard to see, the dark side is.\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Irták, hogy JÓ a fix-el együttem
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
csak vicceltem 😉
football without ultras is nothing
Meg 23 éves az a gyerek kívül... de belül ... ??? 😄
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
árulóóóóóóóó 😄
Meg még nem vittem végig, de rövidnek is tûnik... Meg kéne már az 1 giga ram... 😄D
Nem kötözködni akarok, csak a kettõ közt van egy kis különbségg, de a lényegen ez nem változtat: HOLNAP VÉGRE JÁTSZHATOK A 1,5 ÉVE VÁRT cuccal!!
<#eplus2>#eplus2>
Akkor ilyet nem játszunk ugyen? Hanem megvájuk ez empori félét, nem?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
de így is vannak benne jó megoldások
A fix-ben ugye van egy exe ami csinálna(elvileg)egy client.dll-t,na ezt nem csinálja.Sebaj elindítom a gamét beírom a konzol parancsot juhéé betöltõdik a pálya,majd miután G-man elpofázza a magáét kidob egy hibaüzenetet hogy nem tud csatlakozni a steamhez 😮
Lécci valaki a [email protected] küldje el a CLIENT.DLL-T
megértéseteket köszönöm😄
nekem is ez lesz, de nem is bánom
ráérek én... 😉
GTA: SA-ig jó lesz ez is 😄DDD
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ha ezek után sem érti az illetõ, az már klinikai eset... 😊))
Most tartok a roncstelepnél és a gravity gun-nál, borzalmasan jó Dog is 😄
tegnap mondom kipróbálom picit. lett belõle másfél óra. 😊
nehéz lesz tõle elszakadni 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
esetleg lehetne egy apróbb banner a GYÍKnak is? vagy 48as betûméret? 😄
Én már korábban is mondtam, hogy nekem teljesen mindegy, milyen banner van fent.
játékélmény grafika állat nagyon, fizika nekem kibaszottul bejön, és a zene sztem az fenomenális
mindent összevetve minden idõk legjobb fps-e. csak így szolidan 😄
egyebet nem tudok mondani... 😛
és szerinted? 😊
D: re tettem ki.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Arról nem is beszélve, hogy vagy 80x olvastam - különbözõ körítéssel - ugyanazokat a mondatokat a warez anyagra utalva... <#zavart1>#zavart1>