Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Megkersitek a Steam\SteamApps\"Account neved"\half-life 2\hl2\cfg könyvtárban a config.cfg-t és szövegszerkesztõvel megnyitod.
Majd a -bind "X" "toggleconsole"- sorban az X helyére azt a betût írjátok amire a konzolt állítani akarjátok.
Aki ezután megkérdezi, hogy hogy kell konzolt elõhívni azt lelövöm!!!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
ALTGR+1 -re nekem nem megy
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Ezen azért vitatkoznénk....!!!
1. Mert csináltam konzolt...!!
2. beirtam ezerféle képpen és akkor sem jó!!!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
PSN ID.: Beegabor
van egy kis viz meg egy létra, de semmi nem vissz semmere
HELP PLEASE
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ezen azért vitatkoznénk....!!!
1. Mert csináltam konzolt...!!
2. beirtam ezerféle képpen és akkor sem jó!!!
aha persze<#idiota>#idiota>
Gamestaros hír?😄
V9ykn8_TZL0
Hogy jutok innen tovább??? (mindkét zsilipajtó zárt! )

mert szétverni nem tudom mert nincs mivel😞((
2004. november 17. - cEx | általános
Több, a Half-Life 2-vel foglalkozó internetes oldal tagjai már jelentették a Valve-nak, hogy a Half-Life 2 warez verziója megjelent a Bittorent rendszerben. Természetesen azonnal jelezték Gabe-nek ezt a problémát, aki erre a következõképp felelt. „Már elég tapasztaltak vagyunk. Folyamatosan figyeljük a felhasználókat és aki a warez HL2-vel játszik le lesz tiltva.” Nos arról van szó, hogy a Valve direkt a Bittorent-es gyerekek számára kidobott egy warez verziót, abból a célból, hogy ez erre fogékony embereket lebuktassa. Akik ily módon jutottak, jutnak hozzá a játékhoz azok bannolva lesznek a Steam rendszerébõl. Valamint a következõ felhívást intézték a játékostársdalomhoz: A Valve 40 millió dollárt költött a Half-Life 2-re. Mutassátok meg nekik, hogy megbecsülitek a munkájukat. Vegyétek meg a játékot!"
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
en is szarraszenvedtem magam vele
mert szétverni nem tudom mert nincs mivel😞((
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
PAJ01 nevezetû egyén hozzászólása!<#idiota>#idiota>
Megkersitek a Steam\SteamApps\"Account neved"\half-life 2\hl2\cfg könyvtárban a config.cfg-t és szövegszerkesztõvel megnyitod.
Majd a -bind "X" "toggleconsole"- sorban az X helyére azt a betût írjátok amire a konzolt állítani akarjátok.
Aki ezután megkérdezi, hogy hogy kell konzolt elõhívni azt lelövöm!!!
<#gun>#gun>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
amúgy a FAQ-ba a konzolparancsokat is bele lehene rakni:
pl.:
fpsmax vagy maxfps már elfelejtettem 😊, meg a cl_showfps 1, stb. ezek jól jönnek néha. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
gondolm warezod van mi? mert akkor nemtom a megoldst ilyen hibával nem futottam még össze...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
a csaj...és néz...!
nem mozdul...((
ÉS:
Iszonyatosan kellemeset csalódtam, tegnapi kétkedésem félig visszavonom a játékkal kapcsolatban.
Ami ellen sztem abszolut nem lehet senkinek kifogása: az 5.1-es tökéletesen pozicinált.
Graf is sokkal jobb mozgásban. 1600x1200 8x aniso belsõ terekben hozza a 100+fps-t, külsõ tereken se sokkal alacsonyabb a fram rate.
Na go, game.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
nincs semmim😞((!!
1. kúrzorba való beírás az az amikor betölt és oda kell beirni..?
"ai_disabled 0".
2. az ajtó bevan deszkázva..!raklapdeszkát kell oda vinni vagy dobozokat..?és fönt kell kimenni...?