Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looserke
<#gun><#gun><#gun><#gun><#gun><#gun><#gun><#gun>

Seth
szerintem kezd újra azt a pályaszakaszt (mondjuk még fingom sincs hogy van e autosave) és azután írd be(tehát ne quickload hanem amit magától ment....egy ötlet

PSN ID.: Beegabor

Mr Manson

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

KONZOLHOZ:
Megkersitek a Steam\SteamApps\"Account neved"\half-life 2\hl2\cfg könyvtárban a config.cfg-t és szövegszerkesztõvel megnyitod.
Majd a -bind "X" "toggleconsole"- sorban az X helyére azt a betût írjátok amire a konzolt állítani akarjátok.
Aki ezután megkérdezi, hogy hogy kell konzolt elõhívni azt lelövöm!!!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Mr Manson
hogy jön elõ akonzol?
ALTGR+1 -re nekem nem megy

Ennél annyi az ismert hiba van, hogy egyeseknek visszatöltésnél az AI ki van kapcsolva, ezért konzolba be kell írni, hogy "ai_disabled 0". Ezt leszámítva azonban eddigi tapasztalatok szerint tökéletesen mûködik.

Ezen azért vitatkoznénk....!!!

1. Mert csináltam konzolt...!!

2. beirtam ezerféle képpen és akkor sem jó!!!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Valaki mondjon valamit mert már nagyon nem tudom mivan...((

Seth
gondolod hogy fél napot kell rá várni?? (mer kb azóta sanyargatja itt a jónépet ezzel a kérdéssel)😊

PSN ID.: Beegabor

Mr Manson
elakadtam egy aknába az elején
van egy kis viz meg egy létra, de semmi nem vissz semmere
HELP PLEASE

Tatyla
valaki feltenné valahova az uccsó 13 fájlt?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

na de nem nyílik

senki sem tud segíteni?????

XeeN
kinyílik magától..

Ennél annyi az ismert hiba van, hogy egyeseknek visszatöltésnél az AI ki van kapcsolva, ezért konzolba be kell írni, hogy "ai_disabled 0". Ezt leszámítva azonban eddigi tapasztalatok szerint tökéletesen mûködik.

Ezen azért vitatkoznénk....!!!

1. Mert csináltam konzolt...!!

2. beirtam ezerféle képpen és akkor sem jó!!!

Sil3nt
A HL2World.com elõhozta a Half-Life 2 multiplayer módját (nem-nem, nem a CSS ikonjára kattintottak kétszer). Állításuk szerint mûködik és úgy néz ki mintha az ellopott és kiszivárogtatott HL2-vel játszanánk. Személy szerint én még nem próbáltam ki, de akit érdekel az csekkolja le az oldalt, ahol egy rövid útmutató is található. nahh már most elkezdik a szerkesztéseket....mi lesz itt modd ügyben..huhh

Törölt felhasználó
S z á n a l m a s a h í r .
Alexease
Alexease
Davidus
"Nos arról van szó, hogy a Valve direkt a Bittorent-es gyerekek számára kidobott egy warez verziót"

aha persze<#idiota>

Gamestaros hír?😄

V9ykn8_TZL0

Sil3nt
ez tényleg LOL....majd valószínû hogy õk tették fel...jókis kamu szöveg....ha bannolják a warezolokat akkor gyerünk, és szóljon ide az akit bannoltak--nahh azt megnézem.... megaLOL<#mf2>

Valki segítsen!!!!!
Hogy jutok innen tovább??? (mindkét zsilipajtó zárt! )

de még mindig nem kerek hogy megyek ki azon a kurva rohadt ajtó amin deszka van...!!

mert szétverni nem tudom mert nincs mivel😞((

Sil3nt
van....gamespot.com...magyar asszem nincs, csak újságba

Alexease
Ez eleg LOL, bar lehet hogy mar volt, meg ki tudja mi igaz belole: "Warez Half-Life 2: Valve adta ki
2004. november 17. - cEx | általános

Több, a Half-Life 2-vel foglalkozó internetes oldal tagjai már jelentették a Valve-nak, hogy a Half-Life 2 warez verziója megjelent a Bittorent rendszerben. Természetesen azonnal jelezték Gabe-nek ezt a problémát, aki erre a következõképp felelt. „Már elég tapasztaltak vagyunk. Folyamatosan figyeljük a felhasználókat és aki a warez HL2-vel játszik le lesz tiltva.” Nos arról van szó, hogy a Valve direkt a Bittorent-es gyerekek számára kidobott egy warez verziót, abból a célból, hogy ez erre fogékony embereket lebuktassa. Akik ily módon jutottak, jutnak hozzá a játékhoz azok bannolva lesznek a Steam rendszerébõl. Valamint a következõ felhívást intézték a játékostársdalomhoz: A Valve 40 millió dollárt költött a Half-Life 2-re. Mutassátok meg nekik, hogy megbecsülitek a munkájukat. Vegyétek meg a játékot!"
RelakSfromhome
majd meglátjuk. Az emporio féle 5. cs:source update megvolt neked?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Gladiator
van a neten vhol vmi teszt róla?

semmit nem ersz vele, nem fogod tudni aktivalni
en is szarraszenvedtem magam vele

de még mindig nem kerek hogy megyek ki azon a kurva rohadt ajtó amin deszka van...!!

mert szétverni nem tudom mert nincs mivel😞((

RelakSfromhome
mirõl van szó? <#vigyor1>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

BEAST
miért hogy kell? <#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Modemeseknek az aktiválás kb 20Megás csomagot szed le szal ezzel számoljanak. NE csúcsidõben kezdjék el aktiváltatni.
insp te hogyan aktiváltad a gamet?
http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=74805&st=510

PAJ01 nevezetû egyén hozzászólása!<#idiota>
Looserke
KONZOLHOZ:
Megkersitek a Steam\SteamApps\"Account neved"\half-life 2\hl2\cfg könyvtárban a config.cfg-t és szövegszerkesztõvel megnyitod.
Majd a -bind "X" "toggleconsole"- sorban az X helyére azt a betût írjátok amire a konzolt állítani akarjátok.
Aki ezután megkérdezi, hogy hogy kell konzolt elõhívni azt lelövöm!!!
<#gun>

RelakSfromhome
most unlokkolom a hivatalosan nem létezõ hl2-met <#idiota>

BEAST
abszolut 1etértek 😊) nekemis megugrott az adrenalinszintem a tetõnmeneküléstõl 😊) utána meg az ütleg nagyon poén 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

M@TriX
igaz, de nem volt rá még szükségem szerencsére 😊

amúgy a FAQ-ba a konzolparancsokat is bele lehene rakni:
pl.:
fpsmax vagy maxfps már elfelejtettem 😊, meg a cl_showfps 1, stb. ezek jól jönnek néha. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
hmm, akkor nálad valami gáz van, amikor én találkoztam a csjjal mindig virgonc volt 😊
gondolm warezod van mi? mert akkor nemtom a megoldst ilyen hibával nem futottam még össze...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

olvasd el a "Gyakran feltett kérdések" ott van a mi miért...!!

ott álnak mint a lukinyúll...((

a csaj...és néz...!

nem mozdul...((

M@TriX
ai disabled, mit akarsz már te beírni? 😊

Alexease
Na installok, 5CD az 5CD😉))))))))
insp
Bocsesz, kép nem lesz, de nálam az aktiválás cakk-pakk 10 perc volt.

ÉS:

Iszonyatosan kellemeset csalódtam, tegnapi kétkedésem félig visszavonom a játékkal kapcsolatban.

Ami ellen sztem abszolut nem lehet senkinek kifogása: az 5.1-es tökéletesen pozicinált.
Graf is sokkal jobb mozgásban. 1600x1200 8x aniso belsõ terekben hozza a 100+fps-t, külsõ tereken se sokkal alacsonyabb a fram rate.

Na go, game.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

M@TriX
hát jah, de mint tudod vannak az újregek akik örülnek ha ide betalálnak és 5 hozzászólásban elnyögika dolgukat, amit 1 perce kérdezett valaki stb. ez meddõ lenne, de jó 5let. 😊

Alexease
Mint lent irtam, biztos lesz a jatekkal kapcsolatban jonehany kerdes, ami nem warez. Pl. konzolparancsok, patch, update, esetleges hibak, driverek, benchmark stb., ezeket lehetne kulon szedni, hogy ne vesszen el. De tudom hogy ido, vagyis majd kialakul...😊
mi a szarral..?

nincs semmim😞((!!

M@TriX
talán verd le a deszkákat ááá 😊

M@TriX
nekem néha rápillantott a netre azért mondtam a bizt. kedvéért...

2. kérdés...!!!

1. kúrzorba való beírás az az amikor betölt és oda kell beirni..?
"ai_disabled 0".

2. az ajtó bevan deszkázva..!raklapdeszkát kell oda vinni vagy dobozokat..?és fönt kell kimenni...?

[NST]Cifu
Õõõ..... egész pontosan most mire gondolsz?

Akartam csinálni rendes FAQ-szerû megoldást (fent gyorslinkek, alul a kifejtett válaszok), de se idõm, se engergiám hozzá...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!