Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
ettõl függetlenül igazad van. sajnos...
football without ultras is nothing
nagyon jó!
eszmeletéenul szép a grafika a víz, a fizika egyszerüen fantasztikus.
meg az elejen tartok de eddig a legjobb az a jatszotér és egy csatornaban volt ahol csak ugy lehet tovann jutni ha teglakat makolok egy merleghinta szeruségre. ÁLLLAT!! aztan utanna meg leottem egy verebet (varju(!)) nem eltunt mint a far cy ban hanem ott maradt. a jatekmenet nagyon jo pörgös, 8kor kezdtem el vele jatszani, most 11, azt hittem csak fél orat jatszok. Vannak benne poenok, szerintem nagyon eltalaltak. Zene is jo lett ÉS meghagyták
a HL1 hangjait zeneit!!!!! cool
BF a legjobb multi sorozat... de HL2 meg überfasz@.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Latszik, h csak a cash erdekli a Valve-t.
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
(cfgbe írd át a consol parancsot vmi értelmesebb bill.re)
football without ultras is nothing
Jaja én is itt vagyok!Nagyon megtetszett a Half Life 2,de azért még nem hagyom abba a Battlefieldet!<#nevetes1>#nevetes1>
GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/
Hogyan kell?
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyforma mindkettõ!
Valaki letöltötte a DVD-s verziót?Melyik a jobb a DVD-s verzió vagy az 5cd-s?
Elõre is kösz!<#worship>#worship>
GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/
Aki jatszik a gammel, irhatna egy kis elemzest, graf, fizika, AI.😛
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
szarok bele törlöm a gecibe..!!!
Ezen azért vitatkoznénk....!!!
1. Mert csináltam konzolt...!!
2. beirtam ezerféle képpen és akkor sem jó!!!
Catalystból most van 4.12 és 4.12b???
Mert a HardwareOC honlapján más van mint az ATI honlapján.
A file méret és a név sem ugyanaz.
igy jutottam el a GYIK..hoz...ott elolvastam...csináltam konzolt..beirtam és semmi...és újra beirtam másképpen máshogyan és semmi...((((!!!
HELP ME!