Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
olyan fél millió példányt eladnak azután már nyereséges(ez bõven meglesz)

PSN ID.: Beegabor

TLD Robi
Jaja!<#smile>

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

Miért van az hogy csak ablakba akar elindulni?
Faki
hype

Valaki meg tudná mondani, hogy mi a túró került ebben a játékban 40 millió dollárba? Egyáltalán mi kerül egy játékban 40 millióba?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

mindenkit csak a pénz érdekel...
ettõl függetlenül igazad van. sajnos...

football without ultras is nothing

na sracok kiproblatam a gammat!!4
nagyon jó!
eszmeletéenul szép a grafika a víz, a fizika egyszerüen fantasztikus.
meg az elejen tartok de eddig a legjobb az a jatszotér és egy csatornaban volt ahol csak ugy lehet tovann jutni ha teglakat makolok egy merleghinta szeruségre. ÁLLLAT!! aztan utanna meg leottem egy verebet (varju(!)) nem eltunt mint a far cy ban hanem ott maradt. a jatekmenet nagyon jo pörgös, 8kor kezdtem el vele jatszani, most 11, azt hittem csak fél orat jatszok. Vannak benne poenok, szerintem nagyon eltalaltak. Zene is jo lett ÉS meghagyták
a HL1 hangjait zeneit!!!!! cool
Mr Manson
szintén
BF a legjobb multi sorozat... de HL2 meg überfasz@.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Faki
De milyen édik már, hogy közzéteszik és meg is crakkelik, hát nem cukik? <#idiota>

Hát a tökömet szenvedek ezzel,holnap elmegyek és megveszem az eredetit,de tuti fizetésnél kibontom a csomagot nehogy valameik cd-böl duplán legyen benne 😄

TLD Robi
Szerintem instaláld újból a gamét.De ez csak egy ötlet!

OLVASS BAZZE OLVASSS
gpm
Nevetseges amit Dagi Gabi mondott,eddig mar halara kerestek magukat foleg a Steames verzioval, ami miatt eleg sok gamer szivott nem is keveset.
Latszik, h csak a cash erdekli a Valve-t.

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

gyikban bennevan itt is voltmá vagy 40szer....
(cfgbe írd át a consol parancsot vmi értelmesebb bill.re)

football without ultras is nothing

TLD Robi
Hi Manson!<#wave>

Jaja én is itt vagyok!Nagyon megtetszett a Half Life 2,de azért még nem hagyom abba a Battlefieldet!<#nevetes1>

seAke
Nem tudom lehívni a konzolt!
Hogyan kell?

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Van valakinek ötlete arra,hogy miként lehet megoldani,ha kilépek játékbol és ujrainditom akkot MI Disabled 😞(((((

Shep
ki tudja, lehet hogy igaz, de nem hinném, ugyanis akkor õket is lehet vinni a hûvösre, vagy itt van vmi jogi kiskapu? vagy esetleg összeférhetetlenség, a fene tudja.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TLD Robi
Ja ok!Akkor kösz!<#integet2>

Mr Manson
Hali... te itt?
Egyforma mindkettõ!

Sil3nt
mivel csak egy verzio van ami egy iso-bol áll, nem lehet választani

Seth
vótmá #23086

TLD Robi
Hi mindenki!<#wave>

Valaki letöltötte a DVD-s verziót?Melyik a jobb a DVD-s verzió vagy az 5cd-s?

Elõre is kösz!<#worship>

Faki
Sil3nt
mostmár jöhetnének értelmes hozzászólások..warez letudva (empoirot+fix), mostmár kisebb-nagyobb elemzéseket is szívesen látnánk...én holnap fogok írni, ha minden jól megy.....(akinek nem inge....)

gpm
Hogy kiurult a topic😊
Aki jatszik a gammel, irhatna egy kis elemzest, graf, fizika, AI.😛

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

insp
CD1, CD2.. ..CD5, nyomtam szépen a next-eket, felhasználónév megadása, password, CD-kulcs, vár... Ennyi semmilyen probéma nem volt.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Shep
A vége az lett, hogy vagy kiugrottál a vonatból, vagy elfogadtad G-Man ajánlatát és beálltál idegen pásztornak, vagyis a lényeg, hogy az idegenek bolygóját megtaláltad és azt a nagy emberek saját céljaik elérésére fordították/ill. akarták fordítani, hogy mi lett belõle, lehet hogy most kiderül.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
vagy várj még egy-két napot és tuti lesz normális verza...

Davidus
húú akkor biztos igaz😛

V9ykn8_TZL0

Gladiator
vki erre tud választ?

jó rendben...úgy teszek..!!!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Alexease
En nem is humorizaltam. De ez nem a kidchat.;P
Seth
hát most akkó mittomén....töröld, aztán vonulj be a sarokba pityeregni.

nagyon nincs kedvem veled humorizálni....!!!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

persze..mindig csak csalllllni....!!!

Alexease
<#eljen><#worship>
sehányszor...!!

szarok bele törlöm a gecibe..!!!

Alexease
Meg hanyszor fogod beirni ide ugyanezt?!😊
Seth
hát akkor legrosszabb esetben átugrod cheat-tel azt a pályarészt

Looserke
Akkor vedd meg!
Az segít.
Szerintem....

Ennél annyi az ismert hiba van, hogy egyeseknek visszatöltésnél az AI ki van kapcsolva, ezért konzolba be kell írni, hogy "ai_disabled 0". Ezt leszámítva azonban eddigi tapasztalatok szerint tökéletesen mûködik.

Ezen azért vitatkoznénk....!!!

1. Mert csináltam konzolt...!!

2. beirtam ezerféle képpen és akkor sem jó!!!

Most telepítem a gamet ,csak 1 kérdés aki már próbálta ,ebben van multiplayer ,és a Cs futtatható játszható teljes verzíó van a dobozban ???Plz valaki nyugtasson meg hogy nemcsak singleplayer van a dobozban (tokban)...
Gyakran feltett kérdések..itt minden ott van..!!

nekem az emporio féle cucc van és nem tudom inditani normalisan. valaki leírná rendesen? plsplsplsplsplsplsplspls
mafiahq
Olvastam, holnap én telefonok.. a cd ügybe.. 😞

Looserke
Na most én kérdeznék valamit.
Catalystból most van 4.12 és 4.12b???
Mert a HardwareOC honlapján más van mint az ATI honlapján.
A file méret és a név sem ugyanaz.

Gladiator
nem akarok láma lenni, de még mielõtt elkezdeném, szeretnék tisztában leni, hog mi is történt az elsõ részben, mert én végigvittem többször is, de a végét sosem értettem. szal?

visszább léptem már..és akkor vettem észre hogy álnak és néznek..senki nem csinál semmit😞(

igy jutottam el a GYIK..hoz...ott elolvastam...csináltam konzolt..beirtam és semmi...és újra beirtam másképpen máshogyan és semmi...((((!!!

Mr Manson
Itt akadtam el:
HELP ME!